streda 6. mája 2015

Keď sa veľké viac oplatí


Vianočné výpredaje sa pre väčšinu žien spájajú najmä s oblečením, ale pre mňa je to veru nielen oblečenie ale aj vianočné balíčky. Zbožňujem, keď dôjdem do drogérie a všetky balíčky sú -50% a niekedy až dokonca -75%! Paráda! Paradoxne si skoro vždy nakúpim do zásoby len šampóny ale aj tak som nadšená, keď takéto akcie vychytám. Za tie roky som si ale všimla jednu vec. Či si balíček kúpite v povianočnej akcii alebo pred vždy sa vám viac oplatí, ako keď kupujete jednotlivé výrobky po jednom. Preto ak viem, že chcem viac vecí, vždy sa pozerám po balíčkoch. Zohnať balíčky je počas roku trochu ťažší level, ale vďaka internetu nie je nič nemožné.

Pred pár mesiacmi som došla na to, že doma nemám žiaden telový peeling a bola som šokovaná. No uznajte ja! Normálne som si vtedy večer robila DYI peeling, čo sa mi stalo asi prvýkrát (a posledný) v živote. Peeling to bol síce super,ale ten neporiadok potom mi za to asi nestál. Každopádne vtedy som na http://www.parfemy-elnino.sk/ videla super Dermacol sadu s Belgickou čokoládou za niečo cez 5€ a nebolo o čom.
5€ je zvyčajne cena, za ktorú si kupujem len peeling a tu k tomu bol aj sprchový gél. Ten sa doma vždy hodí a ak je sladký, viem, že som vôňou vyhrala aj u snúbenca. Inak ak sa mám priznať Aroma Ritual vône zbožňujem úplne všetky, neviem ako to Dermacol robí, ale získal si ma naozaj sto percentne.

Ako som už spomínala ja som si zobrala sadu s Belgickou čokoládou , ktorá vonia úplne indenticky ako pomarančové salónky. Ak si predstavíte vianočné salónky tak to je presne ono. Alebo ešte aj pomarančové želé. Je to krásna mega sladká vôňa, ktorá pripomína Vianoce a dobrú náladu. Set obsahoval sprchový gél, ktorý som už mala doma aj predtým, takže pre mňa nebol žiadne prekvapenie. Krásna sladká vôňa, vďaka ktorej sa normálne budete tešiť sprchovať sa.


Hlavný výrobok bol pre mňa telový peeling, ktorý som doteraz od Dermacolu nikdy ešte nemala. Ani som inak nejako nevedela, že ich robia, viem, že teraz pribudli na trh nejaké nové, ale o tomto som netušila. Peeling je super na leto, pretože je hrubozrnný, tým pádom ho ocenia aj baby, ktoré používajú samoopaľovacie krémiky. Je ideálny na nohy, proti zarastaniu chĺpkov a celkovo si prácu odvedie fakt super. Na zimu by bol pre mňa možno moc drsný, ale teraz keď je teplo je ok. Nemá konzistenciu ako cukrové peelingy, skôr je to ako sprchový gél s hrubými zrniečkami. Pokožku nepremastí, takže je dobré po peelingovaní nakrémovať sa. 

Ak vám bude doma chýbať nejaká telová či pleťová kozmetika určite sa popozerajte na internete po darčekových balíčkoch. Dá sa tak naozaj často ušetriť a potom minúť peniažky na niečo iné.

A čo vy? Kupujete si darčekové balíčky? Či len cez vianoce? Ktorú z vôní Aroma Ritual máte najradšej?

14 komentárov:

  1. Rada kupujem balíčky, hoci nie vždy sa mi hodia všetky výrobky. Tak to potom putuje k mamine a podobne :D
    Z Aroma Rituals mám rada úplne všetky vône ale najviac asi hrozno/limetka. Ale teraz mám karibský sprchový gél (kokos, ananás) a ten je tiež geniálny :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja mám hrozno limetka teraz krém na ruky a je to krásna vôňa! Ten karibský je inak hádam jediný, ktorý som ešte nemala a je to hanba, pretože kokos zbožňujem :)

      Odstrániť
  2. Jůůů, to jsem si nikdy v drogerce, takových slev nevšimla, asi bohužel chodím stropem.. :(

    Zvu tě na svůj blog :-)
    http://wormake.blogspot.cz/2015/05/vybarvi-se-v-tyrkysu.html

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No v drogérke treba hneď po vianociach lebo takéto sady idú ako teplé rožky :)

      Odstrániť
  3. Jé, tak to jsi koupila super! :) Peeling bych moc ráda vyzkoušela! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Měla jsem od Dermacolu tělové mléko právě s vůní belgické čokolády a bylo to luxusní :-D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Áááááách!! Miluju Dermacol aroma ritual, obzvláště pak pomeranč s čokoládou. A super tip, kupovat sady až po vánocích!! Určitě toho využiji.
    Lumiere of Fashion

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Mala som Dermacol Aroma Rituals sprcháč a ten bol úplne skvelý! A tá vôňa ♥♥♥ Peeling som od nich ešte neskúšala, no určite to naparavím :)
    LifeAsIva

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj pre mňa to bolo prvýkrát a fakt je ten peeling super :)

      Odstrániť
  7. Opravdu nádherné voní. :-) Když narazím na dárkové balíčky a zrovna by se mi produkty v něm hodily, tak si ho také koupím. :-)
    giveaway

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne