sobota 20. júna 2015

Briti majú Vazelínu, my máme Baleu


Úplne si pamätám ako som asi pred rokom v skoro každom youtube videu videla recenzie na sprejovú vazelínu. Ako som im závidela! Keby bolo na mne mala by som najradšej všetko v spreji! Pleťový krém, make-up- no všetko! Našťastie sa dajú zohnať v spreji opaľovák a poopaľováky, čo veru využívam a keď som videla, že v DM dali do ponuky Balea sprej na telo, kúpila by som si ho aj keby mi ho neposlali! Sprejové výrobky sú podľa mňa ideálnym riešením pre lenivých ľudí - ich použitie je tak jednoduché, že sa naozaj nemáte na čo vyhovoriť, ak sa vám nechce krémovať sa. Proste nastriekate a máte pokoj!


A to je presne prípad aj tohto spreja. Nastriekate na pokožku - rozotriete alebo aj nie a ste nakrémované. Za pár sekúnd máte hebkú pokožku bez akejkoľvek námahy. Sprej vonia veľmi príjemne, jemne, čisto takže ho kľudne môže používať celá rodina. Schne tak rýchlo, že ani si nestihnete krém rozotrieť a už ste suché. Super, no nie?
Jediná vec, na ktorú si dajte pozor je, že sa po ňom šmýka podlaha/vaňa - takže potom, ako si ho nastriekate na celé telo odporúčam aspoň handrou pretrieť podlahu. 

Úplne si myslím, že aj toto bude výrobok do mojej koncoročnej top 12 -spĺňa všetko, čo od výrobku požadujem - lacný, kvalitný a zľahčuje život. DM opäť raz tlieskam :)

A čo vy a sprejové výrobky? Tiež ich tak zbožňujete?


22 komentárov:

  1. Mám sprejové výrobky hodne v oblibe a to tedapredevsimkosmetiku na opalovani, nedovedu si predstavit, na sebe lit mleko a roztirt jej, to same pathenol. :-D
    www.dendyss.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Spreje pro lenivé lidi :D Nijak sprejům neholduji, ani krémům s pumpičkou, protože mi přijde, že spousta krému v balení zbyde a já se k němu nedostanu. Navíc mám prostě paranoidní strach, že věci ve spreji jednou vybouchnou :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja sa bojím, vždy, že mi niečo vybuchne v mikrovlnke :D toľkokrát som videla v správach, že niečo vybuchlo, že vždy keď ide mikrovlnka idem od nej ďalej :)

      Odstrániť
  3. Ja mam tiez rada spreje a peny. Tuto registrujem na blogoch uz dlhsie, ale mam take zasoby telovych mliek, ze si ju jednoducho nemozem kupit. Tymto vyzivam vsetkych, aby mi uz nekupovali na Vianoce darcekove balenia s telovymi mliekami a firmy, aby do darcekovych balickoch davali aj nieco ine ako telove mlieka ... :-)
    /kaviareň/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :DDD presne viem o čom píšeš :) a tie mlieka sa míňajú najpomalšie :D minule som si akurát uvedomila, že mám pocit, že sa teším viac, keď nejaké miniem, ako keď dostanem nejaké nové :DD

      Odstrániť
  4. tento sprej vůbec neznám :)) moc v Dm nenakupuji, možná je to škoda :)

    http://somethingbykatep.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Příště se na něj v Dm mrknu, už hodně dlouhou dobu mě lákal ten od Vaseline, škoda, že se u nás neprodává :/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. veď to, aj mňa, ale platiť kvôli tomu vysoké poštovné z Boots sa mi neoplatí :/

      Odstrániť
  6. Taky mám ráda cokoliv co je ve spreji. Je to opravdu nejpohodlnější nanášení pro lenivce. :-D Tento sprej jsem ještě neměla, ale asi se budu muset podívat v DMku po těchto výrobcích trochu blíže. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  7. ako si napísala, super vecička pre leňochov a keďže ja jeden veľký som, určite sa po tomto v DMke pozriem :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. ako si napísala, super vecička pre leňochov a keďže ja jeden veľký som, určite sa po tomto v DMke pozriem :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Lotion v spreji som ešte neskúšala, ale keďže Baleu môžem, pozriem sa po ňom :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. vrelo odporúčam :) podľa mňa zachvíľu začne podobné výrobky robiť kopec firiem, tak aspoň budeš mať urobený názor a nejakej lacnejšej značke :)

      Odstrániť
  10. Tohle je určitě super produkt, jsem přesně ten typ člověka co si snaží všechno nějak ulehčit a tohle mi přijde jako bezva nápad! :)

    http://sweetelis.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Jee, tak ten musím vyzkoušet! :) Taky mám hrozně ráda sprejové výrobky. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Určitě zkusím, díky za tip :-)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne