utorok 2. júna 2015

Len jedno meno: Elizabeth Arden



Pred pár mesiacmi som písala recenziu o Elizabeth Arden multifunkčnom kréme, ktorý úplne zbožňujem a dostala som sa do toho štádia, že ho používam najviac na ruky, čo je pochopiteľne škoda. 8 hodinový krém je určený na tvár, pery, ruky, zádery- proste všetko, čo máte suché a potrebujete regenerovať. Mne tak neskutočne vyhovuje, že popravde vždy keď potrebujem rýchlu nápravu beriem tento krém na ruky. No a tak som sa dostala k tomu, že mi ostala asi štvrtina krému a je mi ho fakt ľúto používať. Čo je blbosť, všakže. Tak som sa rozhodla pre veľmi jednoduché riešenie – z tohto radu som si objednala špeciálny krém na ruky (aby som nemusela využívať na ruky ten multifunkčný) a ostatok tela som si ponechala ten multifunkčný. Od Elizabeth Arden ma láka v poslednej dobe viacero výrobkov, najmä potom, čo som si pozerala nejaké recenzie, ktoré chvália jej telovú ako aj pleťovú kozmetiku. Cenovo to nie sú úplne najlacnejšie výrobky, krém na ruky stál na http://www.parfemy-elnino.sk/ okolo 10€, ale pre mňa je to cena obdobná Crabtree&Evelyn či Loccitane, za ktorú si krémiky bežne kupujem.


Elizabeth Arden Eight Hour Cream Hand má 75ml a klasické Ardenovské balenie. Mne osobne sa veľmi páči a hlavne punc luxusu mu dodáva, že je balený v peknej krabičke s letáčikom vo vnútri. Hej blbosť, pre niekoho, ale myslím si, že keď už si priplatíte za niečo trochu viac, je dobré ak k tomu ,,niečo viac“ aj dostanete. A tu to tak určite je. Aj keď tú krabičku po istom čase vyhodím, poteší.



Krém má veľmi silnú vôňu a paradoxne úplne inú ako klasický 8 hour cream. Vôňa krému je akoby zmes mäty, šalvie, levandule, sušenej trávy. Je fakt fakt silná a fakt špecifická. Ja tam najviac cítim šalviu a levanduľu, ale napríklad snúbenec hovorí, že podľa neho vonia úplne ako sušená tráva. No každopádne myslite na to, ak by ste si ho chceli objednať a nemali možnosť ovoňať ho. Mne tá vôňa najprv trochu prekážala (netušila som o nej) ale zvykla som si na ňu a teraz ma vyslovene teší. Je to proste iné. Čo sa mi však páči najviac je hydratáciu krému, ktorá je presne taká ako som si predstavovala. Krém má stredne hustú konzistenciu a je príjemne ľahký, takže ho stačí málo a dobre sa rozotiera. A čo je hlavné? Rýchlo schne a krásne hydratuje! Zanecháva na rukách taký ten hodvábny povlak, takže ruky sú jemnučké, hladučké.


Inak na ruky je tento krém v konečnom dôsledku ešte lepší ako klasický 8hour cream – ruky sú po ňom jemnejšie a stačí ho podstatne menej. Keby som vedela, kúpila by som si ho už dávno. 

A čo vy? Aký krém teraz používate? Aká ,,drahá značka“ vás láka?


13 komentárov:

  1. Uvažuju nad tím krémem :) jednou za čas si nějakou tu drahou značku koupím :))

    Blond LADY

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jj ako píšeš, raz za čas je pekné dopriať si niečo ,,luxusnejšie" :)

      Odstrániť
  2. Krém mě velmi láká. Já mám od Elizabeth Arden parfemovanou vodu se zeleným čajem a jsem spokojená. Možná časem nakoupím i další věci této značky. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Super tip, hneď si ho objednám

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja som mala možnosť vyskúšať cestovné balenia nočného krému, denného krému, očného krému, nočnej masky a exfoliačného peelignu od tejto značky. Nemôžem povedať, že by ma táto značka ohúrila. Ak by som mala generalizovať, tak tie výrobky, ktoré som vyskúšala sa vyznačovali divnou vôňou, ktorá mi pripomínala ropu. Zloženie nebolo nič extra a celkovo vlastne cena bola dosť premrštená v porovnaní s účinkom výrobkov. Jediné, čo by som si znovu kúpila, by bol exfoliačný peeling :-)
    /Elizabeth Arden/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To si toho teda poskúšala! Mňa od nich láka ešte telový krém zelený čaj a to je asi všetko :) Inak sú moje Elizabeth Arden chúťky uspokojené :)

      Odstrániť
  5. Vypadá vážně dobře :-) Já jsem teď začala testovat mandlový na citlivou pokožku od Weledy, tak jsem na něj zvědavá :-) Jinak mě hodně láká vyzkoušet krém Protect your lovely hands od Yes!Nurse :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mandlový od Weledy je podľa mňa úžasný! Tú druhú značku ani nepoznám, tak idem googliť :)

      Odstrániť
  6. Tento krém vypadá vážně dobře, já poslední dobou hledám nějaký, který by mě opravdu na 100% zaujal, abych se donutila do jeho používání, protože se přiznám, že nejsem zrovna krémový typ a krémům se vyhýbám kdy můžu :D

    http://sweetelis.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jj to je dôležité, sama to poznám, že ak mám nejaké nuda krémiky tak sa mi ich nechce používať :(

      Odstrániť
  7. 8hour krém mám vyhladnutý už strašne dlho, myslíš, že ho potrebujem? :D
    NickaBeautyHunter

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne