piatok 5. júna 2015

Spotrebované apríl/máj

A je to tu! Konečne sa mi podarilo spotrebovať nejaké výrobky a je ich dosť na to, aby si zaslúžili samostatný článok. Inak baby, sledujem vaše blogy a úprimne tlieskam a nechápem, ako to robíte, že produkty tak rýchlo spotrebujete! Nám doma trvá aj sprcháč minúť viac ako dva mesiace (je pravda, že ich máme síce naraz rozrobených viac) ale aj tak- väčšiny výrobkov stačí na použitie fakt máličko a preto sa klaniam a nechápem, ako to robíte. Tak ja možno poskromne, ale aj tak s radosťou prinášam ďalšie empties:


1, Fyto peeling - recenzia tu, klik . Tento peeling som minula za rekordne rýchlu dobu, ale ako som spomínala, peelingy sa u mňa doma stávajú nedostatkové ,,zboží". Tento peeling bol lacný a neskutočne dobrý. Ak by som vám teraz z hlavy mala vymenovať 5 peelingov, ktoré za mňa urobili za posledné roky dojem, určite by tam bol. Kúpim ďalší!

2,  Bielenda Vanilka a pistácia telové maslo- recenzia tu: klik. Ak Bielenda vie niečo robiť sú to peelingy a telové maslá! V tom je jednoznačne prieborník a za tie ceny má len veľmi málo konkurentov. Bielenda výrobky majú pre mňa jednu zázračnú vlastnosť- keď ich začnem používať zvyčajne ich nikdy neodložím naspäť ale pomaličky hneď domíňam. Sú také úžasné, že keď raz začnem skončím, až keď fakt skončím. Myslím, že ste pochopili, že maslo bolo úžasné a popravde, mám už doma ďalšie.

3, H&M peeling- na tento peeling som recenziu nerobila, jednak preto, že som ho kúpila vo výpredaji a už by ste ho nezohnali a jednak preto, že bol nič moc. Ja celkovo nie som nadšencom H&M kozmetiky a toto je toho dôkazom. Ak ste ho nemali neľutujte - ani ja si ho zase nekúpim/ani žiaden iný v H&M.

4, Alverde sprchový gél- na tento sprchový gél som robila recenziu ešte niekedy strašne dávno a voňal mi tak veľmi, že som si do zásoby kúpila ďalší, ktorý som konečne spotrebovala. Bola to fakt super limitka a keby ju DM opakovala bola by som len a len šťastná! 


5, Figs&Rouge balzam na pery. Aha čo sa mi stalo???!!!! Z balzamu na pery sa stala huspenina! Hrôza! A ešte z akého drahého! Tento balzam som mala v Ladyboxe, čo však nič nemení na tom, že ma neuveriteľne štve, že sa nedal minúť celý a stala sa z neho divná hmota, ktorá páchne a má prapodivnú konzistenciu. Nevystavila som ho ani teplu, ani nijakým divným podmienkam a proste sa pokazil. No verte mi, už si ďalší Figs&Rouge nekúpim..

6, Charlie White- recenzia tu:klik - pred dvoma rokmi som mala taký ošiaľ a myslela som si, že nájdem lacnú voňavku, ktorá bude voňať ako druhý Chanel..Ešte stále mám z tohto ošiaľu doma pozostatky, ktoré sa snažím minúť a nie a nie zbaviť sa ich. Charlie White je príjemná a fakt lacná voňavka, ale dozrela som, pochopila, že niekedy sa oplatí priplatiť a mám jej fakt dosť. Nekúpim zase!

7, Inno Sept- dezinfekčný gél na ruky nosím so sebou menej akoby som chcela a mala,ale tak či onak sa mi konečne nejaký podarilo minúť. Už by som si ho viac nekúpila lebo bol do kabelky zbytočne veľký, bol moc riedky a voňal ako dezinfekcia. Nič moc. Na trhu sú fakt aj lepšie.


8, Bioderma Sensibio Tolerance+- tento krémik sa mi minul podľa mňa extrémne ľúto a je mi za ním stále smutno. Fakt vynikajúci produkt, jeho plnú recenziu nájdete tu:klik. Jediné, čo napíšem, je, že ho fakt vrelo odporúčam!

9, Natura Siberica Absolute Eye cream- keď sa mi minul tento krém, bolo mi fakt fakt smutno. Je to jednoznačne NAJLEPŠÍ očný krém, aký som kedy mala a jednoznačne si ho ešte niekedy kúpim. Krém úžasne hydratoval očné okolie a dodával očnému okoliu potrebnú výživu. Jeho celú recenziu nájdete tu:klik

10, Ziaja očný odličovač- tento očný odličovač som mala na blogu hádam toľkokrát ako Bioderma zelenú vodu a stále platí, že je to super odličovač za málo peňazí. Doma mám aj ďalšie balenie a tento odličovač si kupujem vždy, keď sa mi nechce vymýšľať. Mám doma ďalšie balenie!

A aký je dnes výsledok? Z 10 produktov bolo 6 dobrých a 4 zlé. Stále vyhráva pozitívna skúsenosť, čo je super, pretože svoju pokožku poznám fakt dobre a viem jej kúpiť, čo potrebuje a má rada. Ostáva mi už len dúfať, že nabudúce to bude ešte lepšie.

A čo vy? Máme niečo rovnaké? Koľko výrobkov miniete bežne mesačne?

24 komentárov:

  1. Jéé ten ziaja odličovač jsem měla a byl fajn :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/06/recenze-samponu-klorane.html

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Charlie White jsme dostala někdy na základce od mamky protože jsme hrozně chtěla nějakou voňavku a v té době ho milovala:))

    Jinak odličovač od Ziaja si taky nemůžu vynachválit :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No presne, to je tak voňavka pre baby na základke :) to je ten problém :)))

      Odstrániť
  3. Ten vanilkový od Bielindy bych chtěla vyzkoušet, vypadá, že se mi bude líbit. Nu a Charlie, miluju ty jejich minideodoranty, nejlepší věci do kabelky! Vůně jsem ale nezkoušela. Tenhle měsíc jsem dopotřebovala asi tisíc produktů, ale normálně mi trvá tak dva - tři měsíce vypotřebovat jeden (i když ho používám denně). Někdy se to prostě sejde, že se v jeden měsíc dodlabou zbytečky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Také si dělám zálusk na odličovač od Ziaje. Zaujal mě celkem také ten peeling od Fyto. :)

    http://sweetelis.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Já mám taky vždy jen pár produktů. :-) Odličovač od Ziaje může být fajn. Já si od nich teď nakoupila spousty produktů a byla jsem velmi mile překvapena.
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja Ziaju naozaj zbožňujem, a v blízkej dobe bude určite veľa recenzií :)

      Odstrániť
  6. Docela slušná spotřeba :D ale ani jeden jsem ještě nevyzkoušela :)

    Blond LADY

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No niektoré naozaj odporúčam, našli sa tam aj super veci :)

      Odstrániť
  7. Já se docela stydím, že žádný z tvých produktů nějak důvěrně neznám :D Ale máš toho docela dost, náhodou:)

    Zrzavá katastrofa

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak ešte, že je na väčšina recenziu tak môžeš popozerať a čo ty vieš, možno ťa niečo zaujme a spoznáš :)

      Odstrániť
  8. Krásná spotřeba, zaujal mě ten oční krém od Natura Siberica :)

    Spotřebováno: Květen 2015

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ziaja je fakt dobrá značka, ale odličovač jsem ještě nepotkala :D a Charlie je fakt dobrá voňavka, sama jsem ji ještě neměla, ale už jsem k ni čichala a voní fakt svěle :)

    http://gagenka.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite vyskúšaj očné majú asi tri druhy a všetky sú podľa mňa super :)

      Odstrániť
  10. Tak to, že sa ti Figs & Rouge balzam pokazil ma teda fakt prekvapilo veľmi :) keďže sú vraj tieto balzamy veľmi kvalitné :) minigiveaway s YR

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No aj mne a nemilo..mám doma ešte jeden tak dúfam, že sa mu nestane to isté :(

      Odstrániť
  11. Tiež kozmetika od H a M moc nemusím :-/
    Na stránke práve prebieha giveaway, budem rada ak sa zapojíš :-) http://stylebymyself.blogspot.sk/2015/05/giveaway.htm

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne