utorok 16. júna 2015

Tak som ho predsa skúsila! Sprchový olej!


Pred pár týždňami som na blogu písala, že by ma lákal vyskúšať nejaký sprchový olej,pretože mi to príde ako dobré riešenie, ak máte suchú pleť a nechce sa vám krémovať, alebo potrebujete kúsok hydratácie navyše. Pôvodne som plánovala nejaký obyčajný z drogérie, ale potom som na http://www.navratkprirode.sk/ našla tento, ktorý by mal mať navyše silné regeneračné účinky a nebolo o čom. Výrobky s čajovníkom mám neskutočne rada, je to podľa mňa veľmi veľký pomocník ak vás trápi akné alebo ekzémy a v spojení s hydrofilným olejom, to jednoducho nemohol byť krok vedľa.


Tea Tree olej sa dá využiť viacerými spôsobmi- môžete ho používať klasicky ako sprchový gél, ale dá sa veľmi jednoducho používať aj ako odličovač. Nepotrebujete mlieko, stačí naniesť na pleť trošku tohto oleja, vmasírovať do pokožky a umyť či už vatovým tampónikom alebo uteráčikom. Čo by som dala naozaj do povedomia je, že neviem aké sú oleje v drogérii ale tento olej je naozaj veľmi mastný a ak vám vadia mastné výrobky ruky radšej preč. Ak máte suchú pleť je to ako pohladenie -pleť si vezme, čo potrebuje a zostane fakt krásne hydratovaná, prečistená a osviežená.

Olej vonia pomerne výrazne a silno - po čajovníku. Ak ste mali napr. tú čajovníkovú tinktúru z Oriflamu alebo iný výrobok je to to isté. Inak odporúčam hocijaký výrobok z čajovníka na leto- skvelo osviežuje. 

Ak ste náhodou nevedeli, hydrofilné oleje sú skvelé na ekzémy, psoriázu a rôzne iné problémy s pokožkou. Ak vás náhodou niečo takéto trápi skúste namiesto namiešanej lekárenskej chémie siahnuť aj po prírodných prípravkoch, pleti sa možno zavďačíte viac.


Olej stojí v 200ml verzii okolo 11€, a pri použití ho stačí naozaj máličko - je tekutý a mastný, takže radšej ho trpezlivo votrieť do pokožky.

A čo vy? Trápi vás nejaký ekzém? Máte niekoho v okolí, kto má ekzém? Máte na niečo alergie?

14 komentárov:

  1. Tento olej vypadá opravdu zajímavě :) Na léto může být fajn :)

    http://sweetelis.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ešte som o tom nepočula ak mám pravdu povedať,ale určite skúsim :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Olej vyzerá zaujímavo,možno niečo podobné skúsim.
    Pozývam ťa na giveaway www.janie-hannagonova.blogspot.sk/2015/06/letna-nadielka-pre-citatelky-ga.html

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Olej by mě zajímal, kdyby měl jinou vůni.. :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/06/recenze-belcura.html

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Já s ekzémy problémy naštěstí nemám, ale někdy bych ráda nějaký sprchový olej vyzkoušela. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ja hydrofilne oleje pouzivam na odlicovanie a som velmi spokojna. Vyskusam ich aj v sprche :)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne