štvrtok 2. júla 2015

Bianca pre Biodermu


Ak sa nad tým zamyslím mám v hlave do 10 výrobkov, ku ktorým sa vraciam neustále a zbožňujem ich tak strašne, že by som kľudne mohla byť na ich obale, pretože každý v mojom okolí by vám povedal, že o tomto výrobku odo mňa počul aspoň jedenkrát a že si ho kúpili na môj popud. A jedným z nich je práve Bioderma mlieko po opaľovaní! Článok o tom, aký je tento poopaľovák blahodárny tu budete mať dovtedy kým ho prestanú vyrábať, pretože pri ňom fakt platí, že opakovanie je matka múdrosti a ak vás niekde v Tunisku chytí slnečná alergia poďakujete sa mi za to, že ste ho tam mali. V skratke a hneď na začiatok - je to najlepší poopaľovák na svete a ak máte citlivú pokožku verím, že sa aj pre vás stane pomocníkom na prežitie letných mesiacov. 

V ponuke sú dve verzie - jedna mliečková a jedna sprejová a ja vám dnes poradím výhody jednej aj druhej.


Mliečková verzia je stará dobrá klasika, ktorá zmenila šat. Kedysi bola bielo/oranžová ale tá sa asi zunovala niekomu v Bioderme a preto ju teraz nájdete v krajšej modrej verzii. Je možné, že sa zmenilo aj niečo v zložení (nepamätám si) ale podstatné je, že robotu odvádza stále rovnako dobre. Mliečko je vhodné pre všetky typy pokožky a obsahuje komplex bunkovej BIOochrany Cellular BIOprotection® , ktorý  chráni bunky pred škodlivými účinkami UV lúčov a súčasne stimuluje obranné mechanizmy pokožky a chráni jej DNA. Výhody podľa mňa sú:
  • redšia konzistencia, ktorá sa rýchlo vpíja a neskutočne ľahko nanáša
  • môže sa používať aj na tvár - takže si na dovolenku nemusíte brať ďalší krém
  • napomáha udržiavať bronzový vzhľad
  • upokojuje
  • lieči spálenie
  • hydratuje a pripravuje pokožku druhý deň na slniečko
  • dá sa použiť ako maska na veľmi zauzlené vlasy a aj ako zábal na konček
  • nelepí, dáva pocit sviežosti


 Mliečko je v ponuke vo veľkej 500ml veľkosti ale aj v menšej, ktorá bola minulý rok v akcii Bioderma for everyone a mohli ste ho kúpiť za 4 € (top cena). My sme mali v Mexiku malú verziu a obom nám bohate vystačila a ešte nám z nej aj ostalo. Viem, že veľa z vás to neuznáva, ale ja si zvyčajne kupujem 500ml balenie (lebo je cenovo výhodnejšie) a vydrží mi dva roky (a je fakt ok aj druhý rok), alebo ho po dovolenke dám rodičom, ktorí ho minú na svojej dovolenke. Je to šikovné, šetrné a neplytvavé.


 WATER (AQUA), CYCLOMETHICONE, MINERAL OIL (PARAFFINUM LIQUIDUM), GLYCERIN, SORBITAN STEARATE, PROPYLENE GLYCOL, CETEARYL ALCOHOL, POLYSORBATE 60, PHENYL TRIMETHICONE, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA BUTTER), GINKGO BILOBA EXTRACT, ALLANTOIN, ECTOIN, , XYLITOL, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT, CETYL ALCOHOL, SODIUM CETEARYL SULFATE, SODIUM LAURYL SULFATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, METHYLPARABEN, PROPYLPARABEN, BUTYLPARABEN, ETHYLPARABEN, FRAGRANCE (PARFUM).


Druhá novšia verzia je poopaľovák Bioderma Apres Soleil SOS, čo je 125ml verzia v spreji. Ako som spomínala v nejakom článku prednedávnom sprejové výrobky sú jednoznačne moje najobľúbenejšie, pretože sú to výrobky pre lenivých ľudí - nastriekate, rozotriete (alebo aj nie) a máte pokoj. Výhody vám aj tu zhrniem v bodoch, nech je to prehladnejšie:
  • extrémne pohodlné nanášanie
  • praktické balenie
  • rýchle nanášanie a ešte rýchlejšie vpíjanie
  • možno použiť aj na tvár
  • jemný chladivý efekt
Čo sa týka účinkov podľa mňa sú sprej aj mliečko úplne identické. Nemám pocit, že by bol jeden výrobok silnejší alebo lepší. Akurát že sprej je drahší - pretože ten stojí okolo 11€ a to je 125ml a 500ml mliečko okolo 15€. Veď viete, za lenivosť sa vždy pripláca :))

AQUA/WATER/EAU,DIPROPYLENE GLYCOL, GLYCERIN, METHYLPROPANEDIOL, SQUALANE, PROPYLHEPTYL CAPRYLATE, GLYCYRRHETINIC ACID, ECTOIN, , XYLITOL, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT, SODIUM PCA, TOCOPHEROL, CETEARETH-20, HYDROGENA TED PALM GLYCERIDE, CYCLOMETHICONE, 1,2-HEXANEDIOL, CAPRYLYL GLYCOL, CETEARETH-12,MICROCRYSTALLINE CELLULOSE, XANTHAN GUM, CELLULOSE GUM, PENTYLENE GLYCOL, CETEARYL ALCOHOL, CAPRYLIC/CAPRICTRIGLYCERIDE, DIMETHICONE/VINYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER, DIMETHICONE, CITRIC ACID, SODIUM HYDROXIDE, DISODIUM EDTA, NITROGEN, FRAGRANCE (PARFUM)


Na záver ešte jednu neopaľovaciu novinku -momentálne fičí veľká letná akcia pre odličovacie vody Bioderma - nájdete ich v takomto krásnom duo balení za výhodnú cenu. 500ml verzie sa pohybujú okolo 22€ a 250ml verzie sa pohybujú okolo 14€. Zoznam lekární, kde táto akcia prebieha nájdete na www.bioderma.com. Ja som si uchytila zelenú verziu, ktorá je u nás doma top a odporúčam urobiť to isté aj vám. A hlavne, čo najskôr - vody idú ako teplé rožky.

A čo vy a poopaľováky? Ste niektorému verné či každý rok nový, iný?

14 komentárov:

  1. Ja som sa o tychto poopalovakoch dozvedela od teba a suhlasim su najlepsie, co na trhu su!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. O týchto poopalovákoch počujem prvý krát, no asi vyskúšam, nakoľko mi ten môj terajší už dlho nevydrží. A ešte keď si ich tu tak do nebies vychválila... :D Takže ďakujem za super tip!

    www.hellomynameisev.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Biodermu mám ráda, přijde mi super :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ten ve spreji s chladivým efektem by se mi moc líbil. Bioderma je super, mám ji ráda. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Asi se zajdu mrknou, ten sprej s chladivým efektem bych i uvítala mít doma :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/07/recenze-ryor-ocniho-kremu.html

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Čím skôr tým lepšie v týchto horúčavách je to nevyhnutnosť :)

      Odstrániť
  6. Mám veľmi rada zančku Bioderma :-) Určite vyskúšam!

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Vypadají vážně skvěle, od Biodermy jsem zatím nic z jejich (po)opalovacích produktů nezkoušela :-)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne