sobota 4. júla 2015

Dvakrát meraj a raz strihaj


Poznáte ako sa hovorí, že dvakrát meraj a raz strihaj? Tak toto pravidlo zďaleka neplatí len pre krajčírky ale je dobré na neho myslieť aj v prípade nových kozmetických výrobkov. Povedala by som, že zvyčajne takto aj uvažujem, ale minulý víkend keď som sa pripravovala na snúbencove promócie, to proste vystrelilo úplne inak. Doma som mala nový lesk na vlasy od Kallosu a vytváranie špeciálneho účesu mi prišlo ako vhodná príležitosť na vyskúšanie nového lesku. Vo všeobecnosti lesky príliš nepoužívam (mám ich doma síce neskutočne veľa, ale neskutočne málo takých, ktoré reálne niečo robia) ale vždy keď idem ku kaderníčke tá mi nejaká dá a ja žasnem nad tým, aké mám potom krásne a lesklé vlasy. Tak som si teda teraz povedala, že svoj finálny výtvor zavŕšim leskom na vlasy.

Ako účes som zvolila také jemné, romantické prstencové vlnky s jemnou čelenkou, ktorá pekne doladila celkový outfit. A teraz tá zábava- vlasy som si precízne natočila, trochu prelakovala a na záver som si teda išla naniesť ten zázračný lesk na vlasy. Nastriekala som prvú vrstvu a prišlo mi to, že si na vlasy striekam suchý šampón. Sprej mal konzistenciu suchého šampónu čo ma mierne vyviedlo z miery tak som skontrolovala obal – bol to naozaj lesk na vlasy a striekala ďalej. Poznáte to, také to šialené používanie lesku na vlasy? Že máte pocit, že pri jednom použití miniete celé balenie? Striekate, striekate, striekate a potom si zrazu uvedomíte, že nie ste úplne normálne, a že stačí. Tak som teda po dobre minútke prestala a zrazu total panika. Ten ,,suchý“ šampón sa zmenil na olej a ja som bola total, ale total mastná. To mi už rodičia volali, že sú dole a že kde som. Doteraz si hovorím, že vďaka za to, že som bola lenivá prezliecť sa z pyžama a nechávala som si prezlečenie ako poslednú úlohu, pretože celú hornú polovicu tela som mala total mastnú. O vlasoch ani nehovorím, to som vyzerala ako nejaký Grék ktorému nad hlavu vytláčali olivy.. Takže tie moje hodinu a pol robené vlnky som dala rýchlo do  ulízaného drdolu, olej som z tela zošúchala uterákom a na podlahu som rýchlo hodila utierky.


Celkom ma inak prekvapilo, že olej sa do pol dňa vsal do vlasov a vlasy vyzerali ok, ale aj tak, no katastrofa. Taká som bola na seba naštvaná- ako keby som používala výrobky na vlasy prvýkrát.. Potom, čo som pochopila ako lesk na vlasy funguje som ho použila následne o niekoľko dní na to v jednej vrstve a som neskutočne milo prekvapená. Lesk je reálne na vlasoch vidieť a krásne ich zjemní. Vyzerá pekne aj na obyčajné vlasy po učesaní/alebo pred učesaním. Pekne ich uhladí, dodá im fakt lesk a vyzerajú krajšie. Je vlastne ako suchý olej- keď ho striekate nie je olejový ale na vlasoch sa zmení na olej. Osobne si myslím, že o tomto výrobku skoro nikto nevie a je to fakt škoda. Tým, že je ako olej sa do vlasov veľmi pekne vpije a nechá ich krásne hebké. Vlasy tým pádom nezaťaží ale dodá im výživu a lesk. Za cenu do 4€ na http://www.kallosshop.sk/ je to určite najlepší lesk aký mám doma. Len teda používajte striedmo :))

A čo vy a lesky na vlasy? Máte nejaké doma? Používate ich? Robíte si účesy na nejakú udalosť doma samé alebo idete ku kaderníčke?


13 komentárov:

  1. O tom lesku na vlasy pocujem prvýkrát. A neviem prečo ale myslela som ze snúbenec je od teba starší.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. nie nie my sme rovnako :) len on si menil školu tak promoval o rok neskôr :)

      Odstrániť
  2. O tejto hračke počujem prvý raz a vyzerá to zaujímavo,musím skúsiť :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Lesk na vlasy jsem nikdy nezkoušela, vypadá to zajímavě :-) Mě se tohle často stává s lakem, pořád mi přijde, že je toho málo a pak najednou mám vlasy celé slepené :-D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja uz som sa s lakou nastastie poucila, ale trvalo to asi 10 rokov :)))))

      Odstrániť
  4. Ja mám najradšej od Syossu :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. vďaka za tip, sú obdobia, keď mojim vlasom lesk chýba, tak možno vyskúšam :) veľmi sa mi páči tvoj nový, minimalistický dizajn na blogu :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jeeej velmi pekne dakujem :) este je v procese zmeny, ale vysledok bude snad stat za to :)

      Odstrániť
  6. Tak toto by ma brutálne naštvalo asi :D
    Inak, ani som nevedela, že niečo také ako lesk existuje :)
    Dúfam, že ste si promócie užili, aj môj drahý promoval pred týždňom. Btw, čo študoval snúbenec?
    Ja zvyknem ísť ku kaderníčke len keď je to nejaká veľká udalosť, na moje promócie sa mi ani nepodarilo, lebo nám zmenili čas a o 8:30 som už musela byť v divadle... :/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No tak uz vies :) a je to veru sikovna vecicka ak s nou narabas opatrne :) Promocie boli super, ja mam rada taketo rodinne stretnutia takze taky prijemny dnik to bol!A studoval manazment :) tvoj drahy co?

      Odstrániť
    2. Jo, rodinné sú super :)
      Architektúru :)

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne