utorok 7. júla 2015

Po rokoch zase u mňa doma


Pamätám si ako pred pár rokmi začala mánia okolo Maybelline a Dermacol Love Lips. Nepamätám si, ktoré boli prvé ale pamätám si, že ich obľúbenosť stúpla raketovou rýchlosťou. Kým Maybelline pekne odolávam už roky Dermacolu som neodolala. Nepamätám si, ktorú vôňu som si kúpila ale veľmi dobre si pamätám ako som si ten balzam zabudla v lietadle cestou do Talianska. Baby taká som z toho bola nervná, že vždy keď som potom niekde tieto balzamy videla tlak mi stúpol na 220..Aj som potom odolávala, či si ho kúpiť alebo nekúpiť zase, ale hovorila som si NIE, asi ti nebol súdený :))
Pred nedávnom mi z Dermacolu poslali na vyskúšanie tieto dva, čo beriem ako prelomenie mojej Love Lips kliatby.  Tak aj keď s ročným oneskorením, ale predsa- recezia bude aj na mojom blogu.


Dostala som dve vône - hrozno a žuvačka (Grape a Bubble Gum). Neviem vám napísať, ktorá je krajšia pretože jedna je chutnejšia ako druhá. Hrozno vonia úplne presne ako tie sladké limonády s hroznovou príchuťou. Mne strašne pripomína vôňou hroznovej limonády Lift, z ktorej sa síce pomaly ale iste stáva podpultovka, ale ak niekedy budete mať chuť na chutnú ale presladenú limonádu vyskúšajte. Balzam farbí veľmi jemne, trošičku akoby do fialova, ale ak máte tmavšie pery je možné, že si zafarbenie ani nevšimnete. Čo si však všimnete je to, ako sú balzamy úžasne mastné a pery vám premastia v sekunde. Po perách sa krásne kĺžu a úžasne ich prevoňajú. Jesť ich nemusíte, pretože nechutia nijak.




Balzam vo verzii Bubble Gum vonia úplne identicky ako žuvačka od Chuppa Chups Big Babol. Neviem ako vy, ale ja tieto žuvačky zbožňujem, aj keď už nemám 10. Sú super sladké a tie bubliny vás zabavia aspoň na pol hodinu (ideálna zábava ak čakáte na letisku 6 hodín). Žuvačková verzia farbí trochu výraznejšie - je to taká tá jemná ružová farba, ktorou nikdy nič nepokazíte. Tú si možno na perách nevšimnete ak máte svetlé pery :)) Čo sa týka konzistencie a hydratácie platí to, čo pri hroznovej verzii -fakt úžasná hydratácia a pery sú super premastené.





Ak sa vám v tomto teple na seba nechce kydať veľa vecí balzam je niekedy príjemným riešením. Tieto majú navyše SPF 15, čo je príjemný bonus. 

Teraz ako ich mám doma si hovorím, že som nemusela trucovať a mala som si rovno kúpiť ďalší, lebo som sa zbytočne ukracovala o takú voňavú krasotinku!

A čo vy a tieto Love balzamy? Máte niektorý doma či odolávate? 

16 komentárov:

  1. mám teraz doma ten pôvodný, srdiečkový, nedávno ho mali vo výpredaji a je super! páči sa mi, že jemne farbí a je naozaj mastný, takže účinný :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. to si mala šťastie, že si ho zohnala vo výpredaji! :) a presne ako píšeš jemne farbí a super mastný čo je lepšie :)

      Odstrániť
  2. Tento balzám jsem ještě nevyzkoušela, asi pořád nějak odolávám :D Ale vypadají vážně krásně a dokážu si představit tu vůni :)

    http://sweetelis.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ešte som tento balzam neskúšala, musím to zmeniť :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Love Lips jsem ještě nezkoušela, zatím mě nějak nenalákaly, ale třeba jim taky někdy podlehnu :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. už nemaju srdiečkovy tvar? lebo taky jeden mam:)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ten hroznový vypadá dobře.. :) asi taky vyzkouším :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/07/mini-haul-outfit.html

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Jeeeeee, tak ty jsou naprosto boží! ♥ ♥ ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Tu osudovost u balzámů znám, kdysi byl hrozný hit takový lesk Labello, měli dva odstíny, jeden čokoládový, který jsem si koupila a okamžitě mi ještě zabalený buď vypadl z kabelky, nebo mi ho někdo šlohnul... Taky jsme si nebyli souzeni :( Dermacol Love Lips jsem nezkoušela, zatím jen Baby Lips a jsem s nimi spokojená, tak možná vyzkouším i tyhle :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Tyhle balzámky mám moc ráda, propadla jsem jim už když vyšli ty první. Je to takové moje letní must-hav, na léto ideál:) A nadchly mě více než Baby lips.:) Ted mám zálusk na ten žvýkačkový.:)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne