sobota 15. augusta 2015

Aktuálny wishlist



Už viackrát sa mi potvrdilo, že ak niečo chcete fakt sa to k vám nejako dostane. Aspoň u mňa a mojich kozmetických túžob to tak fakt platí. Dnes som si teda pre vás pripravila opäť môj aktuálny wishlist nech ku mne má čo chodiť. Dnes to bude taký mix  nie len dekoratívna kozmetika ale aj vlasové vecičky či parfémy. Tak, čo by ma potešilo? 



Na štetce si človek fakt rýchlo zvykne. Sú pohodlné a neskutočne vedia uľahčiť prácu. Problém akurát nastane, ak niekam idete a zrazu neviete čo robiť. Baliť sa chcete čo najmenej, a štetce sú často celkom zbytočná príťaž. Preto by sa mi hodili nejaké menšie, cestovné, ako sú napríklad tieto od Make-up revolution. Nemohli proste chýbať v mojim wishliste.



Začínam mať pocit, že sa schyľuje k môjmu ostrihaniu. Počkám ešte na svadobný účes, nech ho mám krajší ale potom neviem. Toto leto mi tie dlhé vlasy robia toľko nervov, že si to nedokážete predstaviť. Sú teplé, ťažké, teplia, a v kuse!!! sú zamotané. Keď sa v noci spotím ráno nájdem chumáč uzlov a česaním strávim aspoň 15 minút. A to nechcite vidieť koľko vlasov mi ostane na zemi. Buď potrebujem nejakú super regeneračnú masku ako táto Loreal Absolut Repair, alebo nožnice.



Toto leto (alebo tento rok?) som úplne prepadla rúžom! Nosím ich každý deň lebo je na nich spoľah. Sú intenzívne, pekne držia, majú úžasnú pigmentáciu. Aj keď som vo všeobecnosti odporcom drahých vecí nejaký by som predsa len rada vyskúšala. Čo tak tento Dior? Nie je krásny? A tie farby! AAAACH!

Nejdem sa už ďalej dráždiť ale budem rada ak mi napíšete niečo z vášho wishlistu, nepochybuje, že je tiež super!

Tak čo, po čom túži vaše srdce?




6 komentárov:

  1. Taky mám problémy s vlasy, byla jsem na keratinu, efekt krásný, ale po necelých dvou měsících se začínají zase hrozně cuchat:/
    Rtěnky taky miluju, tyto jsou nádherné:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Také si chci koupit nějakou sadu štětců, ale pořád hledám recenze na nové štětce. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja som si bola práve včera u kaderníčky dať ostrihať vlasy, nakoľko som ich mala tiež veľmi dlhé a v tomto počasí sa to proste už nedalo vydržať...
    Pozývam ťa na moju prvú giveaway na blogu - bola by som nesmierne rada, ak by si sa zúčastnila :)

    Hello, my name is Ev

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Moje vlasy mně poslední dobou taky trápí, ale o ostříhání nepřemýšlím. Láká mně toho hodně a wishlist mám dost obsáhlý, ale když se zastavím u těch vlasů, tak by to byl Mythic Oil, moc ráda bych ho vyzkoušela:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Mne by sa zišiel nejaký poriadny rúž :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Baby ďakujem za vaše krásne komentáre :)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne