pondelok 10. augusta 2015

BVLGARI Jasmin Noir


Asi pred pol rokom som bola na jednom školení, kde školiteľ hovoril, že by sme sa mali v živote odmeňovať nech v ňom máme veci z ktorých sa tešíme a na ktoré sa tešiť môžeme. Túto vetu som si celkom zobrala k srdcu a pri mojom ročnom výročí v robote som sa rozhodla odmeniť sa niečím pekným a voňavým. Výber nebol vôbec zložitý pretože Bvlgari Jasmin Noir som mala na svojom zozname už asi dva roky len doteraz nebola akosi príležitosť na kúpu.  Hneď ako som si teda príležitosť našla Bvlgari bola moja.

Aj napriek tomu, že BVLGARI parfémy evidujem, je to moja prvá voňavka, ktorú mám doma z tejto značky. Neviem prečo,ale BVLGARI vône mám zafixované ako slabšie, čo dlho na pokožke nevydržia. Aj keď to nie je pravda, pretože sama mám vo svojom okolí kopec dievčat/ žien, ktoré BVLGARI vône používajú a vydržia na nich dlho. Nakoľko som mala na BVLGARI len a len dobré recenzie rozhodla som sa nájsť si tu ,,svoju" a podarilo sa.


Asi som súdila aj podľa obalu, pretože čierno- zlatý flakón mi proste hneď padol do oka. Druhé zamilovanie nastalo hneď potom, ako som voňavku ovoňala a nastriekala som si ju na zápästie. Ono, to, že parfém vonia je len polovica úspechu, druhá polovica spočíva v tom, koľko na mne reálne vydrží. A Jasmin Noir drží veru dlho a krásne intenzívne.

Je to neskutočne netradičná vôňa a mne svojím spôsobom pripomína Jo Malone- je to výrazná kvetinová vôňa, ktorá sa v priebehu hodín pomerne dosť mení, ale aj počas dňa necháva jasmín krásne vyniknúť. Zloženie tvorí: Hlava: gardénia, zelené tóny, Srdce: mandle, jazmín, Základ: drevo, sladké drievko. Tým, že je to špecifická vôňa určite neodporúčam kupovať naslepo ale ísť predtým ovoňať. Ak si odmyslím 35 stupňové teploty aké sú vonku teraz je to celoročná vôňa, vhodná na každé ročné obdobie.

Ak máte radi netradičné a kvetinové vône určite odporúčam ovoňať, možno aj vás očarí ako mňa.

A čo vy? Aká je teraz vaša top voňavka? Akú máte na vašom wishliste?






11 komentárov:

  1. Musím vyzkoušet !

    ♥ Krásný nový týden! ♥

    THE KAWAII PLANET

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Očichám si jí hned jak ji někde uvidím. Super recenze. :)
    KattyLife - Giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja mam tuto istu len jej zlatu "sestru" a mne veru ze vooobec nevonia. Ale pan skolitel povedal mudru vec, odmenovat sa treba ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Moja najviac najvacsia laska a top vonavka je prave tato <3 budem jej verna snad navzdy! Doma ich mam viac,lebo predsalen jeden parfem dievca mat nedokaze :D a nie kazda sa hodi na vsetky rocne obdobia :) ako aj tato..nemyslim si,ze je to vonavka stvorena na leto,skor mozno az tak na vecer,ale je pravda,ze na kazdom vonia inak..

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Od tejto značky som ešte neskúšala parfém :-) Ale tento som tuším už dávnejšie chcela ovoniať, musím sa pozrieť v parfumérii :-)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne