streda 19. augusta 2015

Ešte si stihnete uchmatnúť


Všimli ste si, že keď chce nejaká firma urobiť ,,letnú limitku" skoro vždy obsahuje kokos, melón alebo citrusy. Ak bude v ich sérii kokos  firma má u mňa vyhraté a výrobok sa takmer na 99%  dostane na moju poličku. Inak moju kokosovú mániu uvidíte najmä budúci týždeň, to vás čakajú dve recenzie preplnené kokosom! Dnes si dáme tiež takú mini ochutnávku z letných DM úlovkov, ktoré si ešte stíhate uchmatnúť aj vy.


Úplne top výrobkom je kokosový sprchový gél s trblietkami u ktorého ma akurát mrzí, že som ho objavila tak neskoro. Za cenu 0,99€ je to proste vychytávka leta! Sprchový gél vonia úžasne kokosovo a tie trblietky sú super bonusom navyše. Páči sa mi celé to letné fresh balenie, skvelá sladučká vôňa a teraz mi došlo, že sa pôjdem asi ešte dozásobiť na budúceho leto ak by takúto trblietavú vecičku nemala DM v ponuke.


Druhý výrobok je u mňa dlhoročná stálica, aj keď v DM prevedení som ho ešte nemala. Osviežujúca voda, je pre mňa proste letná nevyhnutnosť a za cenu 1,59€ vám ju ani nemusí byť ľúto používať. Voda fakt príjemne osvieži na pár minút ochladí a uľahčí vám fungovanie v teple. Ja si ju na seba striekam aj v noci, keď mám pocit, že sa už neviem nadýchnuť. Ak raz objavíte čaro termálnych vôd, už ich od seba nedáte preč, tak potom pozor -sú fakt návykové!

Oba výrobky sú teraz v DM ale ja byť vami neotáľam - sú dobré a lacné, dlho sa tam hriať nebudú!

A čo vy a kokos? Tiež je pre vás synonymom leta? Používate osviežujúce vody? Z ktorej značky?

18 komentárov:

  1. Kokosový sprcháč mám, jen jsem ještě nezkoušela, voda je super - taky mám šílenou spotřebu, zejména v létě, ale tu svoji už mám druhé léto, neskutečně vydrží :)

    Giveaway na Katastrofě!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ono sa to nezdá, ale presne ako píšeš, oni vydržia fakt veľa!

      Odstrániť
  2. taktiež milujem kokos :) ale bohužiaľ balea sprcháče ma vysušujú, tak ich musím oželieť :) teraz som naďabila na nové vône pri palmolive ( vanilka a taký čokoládový likér) a to je láska na prvé ovoňanie :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. vidíš tak o tej kombinácii som ešte vôbec nepočula! ďakujem za info a musím napraviť :)

      Odstrániť
  3. Jsme na tom stejně, taky miluju kokos a vše co je kokosové bych chtěla mít doma;D Takže ten sprcháč mám taky;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja tiež! škoda, že sú pravé kokosy také drahé inak by som si ich kupovala stále :)

      Odstrániť
  4. Kokosové vůně úplně nemusím, za to termální vodu miluju :) Mám od Biodermy, až mi dojde, tak alespoň vím o možné alternativě :)

    Ili Libertad

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jj len potom pozor na to, že toto nie je termálna voda :) len osviežujúca voda :)

      Odstrániť
  5. Kokosový sprcháč mám a osvěžující vodu ve spreji taky, jsem spokojená:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Osvěžující termální vody jsou sice super, ale tahle je opravdu jen a jen VODA, neobsahuje žádné minerály a další látky tak jako např. Bioderma, obyčejnou vodu na sebe mohu stříkat i rozprašovačem třeba na kytky :D

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Sprhcový gel se třpytkama? Tak ten musím mít. :-D Miluji vůni kokosu. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ke kokosovému sprcháči jsem čichala, ale moc mi nevoněl :/ Ale strašně mě láká jeho konzistence a třpytky! :D

    Victoria's Secret Mango Temptation

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ja milujem kokosové vône, ale nie v lete, haha :D Letné veci s kokosom si síce kúpim, ale odložim si ich na potom :)
    Original copy blog

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne