pondelok 24. augusta 2015

KONEČNE EOS a so zľavou aj pre vás



Ani neviem, koľko rokov som mala EOS balzamy vo svojom wishliste. A kto by aj nemal? Rozkošné vajíčkové balzamy, ktoré sú na použitie neskutočne praktické. Najprv to bolo zakázané ovocie z USA, ktoré u nás nebolo zohnateľné a neskôr prišlo, ale s nimi aj záplava toľkých fake-ov, až to nebolo pekné. Keď ich začali predávať na http://www.mojahimalaya.sk/ vedela som, že konečne budú moje. Okrem toho, že je to pre mňa top overená stránka majú ich tam ešte aj najlacnejšie a super výber. A najlacnejšie budú aj pre vás! Ak sa vám na ich stránke hocičo zapáči a kľudne aj v zľave dajte len do objednávky kód BIANCA2015 a dostanete 15 % zľavu na celý nákup! Tam už potom nie je nad čím rozmýšľať!

Ja som si vybrala dve vajíčka a ešte aj krém na ruky, ktorý zrecenzujem neskôr. Jedno bola jasná voľba Coconat Milk a pri druhom som chcela vyjsť z mojej komfortnej zóny a vyskúšať konečne niečo netradičné a zvolila som Blueberry Acai. Tak, aké sú?

Začnem asi tým menej tradičným Blueberry Acai. Vyberala som podľa toho, že tento rok úplne fičím na čučoriedkach a acai-ku a aj keď som nemala predstavu ako balzam vonia, myslela som si, že to bude super. A viete čo? Je to ešte lepšie ako super! Vonia ako sladučké čučoriedkové žuvačky, je to proste krásna, sladučká ovocná vôňa. A nie je to len vôňa balzam aj super chutí a pery krásne hydtatuje.


Druhou voľbou bolo Coconut Milk  čo bola jasná voľba hneď od začiatku pretože kokos proste zbožňujem (veď uvidíte zajtra). Coconut Milk má okrem úžasnej sladko kokosovo-vanilkovej vône ešte krajšie balenie - ružová s bielymi kruhmi po obvode. Balzam opäť sladko chutí, sladko vonia - radosť ho používať.

Vajíčka majú super plastový obal, takže aj keď vám padnú netreba sa báť, nič sa im nestane. Sú kompaktné na domov, do kabelky, do roboty - ja neviem, aké je ich negatívum? Mňa úplne očarili a kľudne by som brala aj ďalšie. Používanie je pohodlné, praktické, jedným slovom super. Čo sa mi inak strašne páči je, že keď si ho dávam na pery, je to akoby som si pery masírovala takou špongijkou. Balzam mi príde príjemné mäkký, tak nejako si predstavujem, že musí pôsobiť beauty blender na pokožku.

Ak ste ich ešte neskúšali, fakt to urobte je to šikovná vecička. V drogériách stoja tie klasické okolo 7€ kým na nete okolo piatich a s 15% zľavou ešte menej. 

A čo vy? Skúšali ste EOS? Máte doma? Ktorú vôňu? Lákajú vás?

29 komentárov:

  1. Ja som si EOS balzam kúpila už dávnejšie v zahraničí. Som s ním spokojná. Určite patrí k tým lepším balzamom. Premrštenú cenu, ktorú za neho pýtaju v slovenských drogériach a e-shopoch by som určite nezaplatila už len z princípu.
    Kaviareň u mačky

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ak si dobre pamätám, tak za približne polovicu :-)

      Odstrániť
    2. Tak to už hej :) to by som sa asi neubrzdila a kupovala veľmi neracionalne :))

      Odstrániť
  2. Konečne sú aj u teba Eos som cakala ci do nich ísť alebo nie tak sa odhodlam a objednám :) diiik

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ja ich mám 6 ( :D ) som nimi posadnutá :) a plánujem mať niekedy všetky :) tá vôňa, chuť, balenie to je prudko návykové a som na nich závislá :) a môj top je zatiaľ zelený honeysuckle honeydew :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Úplne ta chápem ja mam dva ale zďaleka nekoncim :)

      Odstrániť
    2. a ešte taký malý tip :) tu sú ešte lacnejšie http://www.parfemy-elnino.sk/kozmetika-eos :)

      Odstrániť
  4. Ja vlastným zatiaľ len jeden eos, a to strawberry sorber. Vonia nádherne a môžem ho len a len odporúčať. Iný balzám si už ani neplánujem kúpiť. Ten môj som si kúpila len nedávno v DM, je tam síce drahší ako tu na stránke ale ja radšej uprednostňujem kúpu v kamenných obchodoch ako cez internet :) Už sa moc teším na recenziu krému! Ten by som tiež chcela niekedy neskúšať! :)
    lifestylebyLenka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ten ma inak tiež lákal! Ale povedala som si, že budem experimentovať :))

      Odstrániť
  5. U nás už jsou i v drogerii, ale nějak mě to zatím neláká si ho koupit :) Ale možná na to taky časem dojde :)

    Ili Libertad

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Podľa mňa určite :) do roka a do dňa budú aj u teba :)

      Odstrániť
  6. Mám doma dva a jeden už mi dochází a tak plánuji další nákup protože tyhle balzámky jsou prostě zázrak :)

    SweetElis

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Tie musia teda božsky voňať :3 ja mám jeden (lebo druhý neviem nájsť...) mentolový a tiež super vonia a mám ho veľmi rada :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ja som zatiaľ skúšala len metový, ale popravde mám radšej iné balzamy ako eos :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. já ještě eos balzám nemám a ani nevím jestli si ho kupovat :D na jednu stranu mě hrozně láká, právě díky ty praktičnosti, kterou zmiňuješ, ale na druhou stranu mám balzámů strašně moc a ne a ne je vypoužít :(

    http://somethingbykatep.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. aj ja mám balzamov až až, ale toľko ma lákali až som ich musela vyskúšať :) ale netuším, kedy ich spotrebujem :)

      Odstrániť
  10. Já mám jahodový, citronový a borůvkový a to balení je dokonalé. Teď mně ještě lákají další vůně (mezi nimi i tenhle kokosový)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Ach, ďakujem za kód, zľavu v najbližších dňoch určite využijem :)

    Pozývam ťa na Giveaway, ktorá práve prebieha u mňa na blogu :)
    Hello, my name is Ev

    OdpovedaťOdstrániť
  12. acai eos mam aj ja ale stale snivam po tomto ružovom určite si ho raz kupim ale mam ich zatial v zbierke dost:)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne