streda 5. augusta 2015

Oranžová je nová červená


Odkedy som objavila Make-up revolution je to jednoznačne moja najobľúbenejšia značka. Je lacná (pri niektorých výrobkoch až neuveriteľne) kvalitná a má neskutočne veľký sortiment. Podľa mňa nie je žiaden výrobok, aký na ich stránke nezoženiete (z dekoratívky) ba práve naopak, nájdete tam taký, ktoré by vás ani nenapadli, že tam sú. Chcela som začať vetu slovami, mojími najobľúbenejšími výrobkami sú rúže, ale pravda je taká, že asi rovnako ako tiene, líčka a bronzery..Fakt ťažko napísať, čo je top, pretože Make-up revolution má proste všetko super.


Čo si však rada objednávam a naozaj to nezabolí nikoho peňaženku sú ich rúže Amazing, ktoré stoja čosi pod dve eurá a kvalitovo sú lepšie ako nejaké z parfumérky za 7 €. V sade Amazing je 30 rôznych odtieňov - matné, lesklé, extravagantné, nude, jemné..proste každému podľa svojho gusta. Mojím posledným v zbierke je Vice, čo je úžasná výrazná oranžová. Presne takýto rúž som hľadala a bola som za neho ochotná dať dokonca 22€ v MAC, ale žiaden mi nesadol tak dokonale ako tento. Je to trochu extravagantnejšia farba, ale za tú cenu, aj keby som si ju dala dvakrát do roka.


Rúž má skvelú pigmentáciu a príjemnú balzamovitú konzistenciu. Pery nevysušuje, veľmi dobre sa nanáša a na perách pekne drží. Nie je dlhotrvajúci, takže po každej aktivite si ho treba naniesť znova, ale za tú cenu fakt nevadí. Čo sa týka vlastností je fakt super  a nemôžem mi vytknúť absolútne nič. Je to proste pohodový rúž za super cenu. 

Nie je tá farba úžasná?


Moju náklonnosť voči MUR rúžom dokazuje aj moja pomaly rozrastajúca sa zbierka, v ktorej nájdete tento oranžový Vice, matný lososový Divine a extravagantný fialový Make it right. Všetky tri sú úplne odlišné, ale úplne super. Majú krásne farby, na perách dlho vydržia a ešte raz baby, tá cena!


Rúže zoženiete na http://www.makeuprevolution.cz/, kde teraz pribudlo kopec letných noviniek, ktoré stoja fakt za to. Odporúčam pozerať asi až po výplate!

A čo vy a krikľavé rúže? Nosíte? Aká je vaša obľúbená? Dali by ste aj aj zelenú? Máte už niečo z Make-up revolution?

10 komentárov:

  1. Ked mne sa tie oranzove farby nehodia.... Mam dva koralove ruze a mozem ich mosit len ked som opalena.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. koralova je uzasna! tento rok jedna z mojich najobľúbenejších farieb :)

      Odstrániť
  2. Mně upřímně trochu vadí, když jsou rtěnky moc lekslé. :/ Ale kapesníček dokáže vše zachránit. :)
    Jinak tedy nádherná barva a skvělá pigmentace! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. z MR som si objednala na Vianoce tiene a sú fajn. ďalej však neobjednávam, kvôli dosť vysokému poštovnému :/
    rúže mám veľmi rada, nosím hlavne jemné, nie príliš výrazné farby, no ak by bola pekná krikľavá, nebránim sa. píšeš však, že nie je veľmi trvácny a ja som presne ten typ, čo si dá rúž a očakáva, že vydrží všetko. takže nič :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jj to treba vychytať keď je poštovné zdarma :) ešte, že sa to deje pomerne často :)

      Odstrániť
  4. Oranžová teda ne e, ta mi nesluší, ale po téhle fialové jsem šilhala. Make-up revolution startuje v českých Rossmannech, tak jsem netrpělivá, kdy se dočkám i v našem městě, rtěnky mě zaujaly hned, mají fakt neskutečný výběr.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jj keď som bola v Prahe tak som bola rada, že som si niektoré veci mohla ošahať :)

      Odstrániť
  5. Pěkná a zajímavá barvička.. :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/08/makeup-10x-jinak-paletka-e-style-charm.html

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne