piatok 7. augusta 2015

Spotrebované jún/júl

Za posledné dva mesiace konečne nejaká spotreba! No uznajte :))


Rituals Yogi Flow - tak táto celebritná pena britských a amerických youtuberiek vážne nestojí za tie peniaze..Je ok, to áno, ale podobne ok je aj pena z Oriflamu, ktorá stojí asi dve eurá. Mám doma asi ešte ďalšie dve balenia (vďaka Ladyboxu), ktoré vďačne domíňam, ale absolútne nepochybujem o tom, že si ju nekúpim zase. Akože nebolá zlá, to fakt nie, len za tie peniaze jednoducho nestojí.

I+M šampón- viete koľko vecí sa naučíte vďaka Ladyboxu? Napríklad, že šampóny od značky I+M mi vôbec nesedia a moje vlasy o ňom vyzerali horšie ako keby som si na nich dala 90% peroxid. Boli nenormálne suché, nečesateľné a hnusné na dotyk. Zaručene nekúpim zase!

Ziaja kakaový sprchový gél - recenzia tu:klik aj napriek tomu, ako dlho trvalo kým som túto super vec spotrebovala stále platí, že tento sprchový gél je jeden z najlepších čokoládových výrobkov aké som kedy doma mala. Voňal ako sladučký puding a umývanie bolo hneď väčšia zábava. Určite kúpim zase!

Weleda ružový sprchový gél- recezia tu: klik , tento ružový sprchový gél si kupujem opakovane, pretože je to jedna z najukľudňujúcejších vôní, aké som doma mala. Viem, že mi Weleďácke sprchové gély neurobia zle, keď mám podráždenú pokožku a je to taká stávka na istotu. Kúpim zase!

Kativa Quinua kondicionér -  recenzia tu:klik najprv odišiel šampón a teraz aj kondicionér! Škoda! Ale nevadí, pretože som spoznala ďalšiu super značku, ktorú môžem vrelo odporučiť a naozaj stojí za to. Kondicinér krásne uhladzoval vlasy a robil ich úžasne rozčesateľnými. Kúpim zase!
 


Oriflame Very me maskara - pri Oriflame maskarách platí, že za pár eúr máte mega výsledky. Málokedy ich na blogu recenzujem, ale pravda je taká, že Oriflame riasenky mám vždy doma. Nechám sa zlákať cenou 1-2€ a užívam si toho úžasného efektu. Aj keď je táto Very me pre mladé baby a z tej lacnejšej várky je fakt úžasná či máte 15 alebo 40. Určite vrelo odporúčam a kúpim si ju zase.

Oriflame Wonderlash - presne ten istý príklad ako vyššia Very me. Úžasná a mega lacná maskara, ktorá prekoná očakávania každého. Riasy vyzdvihne, predĺži a dodá očiam krásny otvorený pohľad. Kúpim si ju zase.

Lambre make-up - recenzia tu: klik , tento make-up som si fakt šetrila pretože nemám v okolí Lambre poradkyňu a je naozaj super.Aj keď je Lambre neznáma značka, nemajte voči nej predsudky. Všetky výrobky, ktoré som skúsila boli mega kvalitné a úžasne vyzerali na pokožke. Ako tento make-up!  Určite kúpim zase!

Pupa Make-up - úúúúúplne iný prípad ako Lambre make-up vyššie. Slovo katastrofa ani spolovice nevystihuje to, aký príšerný tento make-up je. Jediný dôvod prečo som ho minula je, že som fakt lakomá a neznášam vyhadzovať výrobky a dostala som o dva odtiene tmavší Rimmel, ktorý vykryl túto hrôzu. Čo bolo zlé? Všetko -farba ako pre upírov, konzistencia, ktorá pokožku zmastnila a zároveň na nej zvýraznila suché miesta, výdrž 0 bodov a aby som nezabudla krytie -10 bodov. Takže asi chápete, že si ho nikdy nekúpim zase.  


Yves Rocher Hydra Vegetal - je ďalší prípad mojej lenivosti, ale tlieskam si, dala som to! Je preč! Recenzia klik:tu. Nejdem sa rozpisovať nakoľko príspevok o ňom tu bol pred dvoma týždňami, len toľko, že môj názor sa nezmenil a nekúpim zase!

Bioderma ABC Derm obrúsky- recenzia tu:klik , jeden z objavov tohto roku a pre mňa najlepšie odličovacie obrúsky aké som kedy mala. Už mám kúpené nové balenie do Barcelony, takže verím, že bude rovnako dobré. Kúpila som znova!

Himalaya nočný krém- viem, že som tento krém recenzovala ale nepodarilo sa mi nájsť jeho recenziu, tak vám v skratke napíšem, že som bola mega spokojná a určite si krém kúpim znova. Krém má hustejšiu konzistenciu a suchú pleť krásne vyživý a dodá jej všetko, čo potrebuje.
 

Vichy poopaľovací krém -  recenzia tu:klik Vichy opaľováky používam striedavo s Biodermou už asi 7 rokov a neviem si ich vynachváliť. Pokožku fakt ochránia pred spálením, alergiou a krásne ju zvláčnia. Určite kúpim zase.

Bioderma poopaľovací sprej- recenzia tu:klik , o tomto spreji som tento rok písala tuším, že dvakrát a stále platí, že je to nielen efektívny ale aj nesmierne pohodlný výrobok. Vďaka tomu, že je v spreji sa nanáša a schne veľmi rýchlo a ľahko,akurát škoda, že sa rýchlejšie míňa.  Ja mu to však prepáčim a určite kúpim zase!

Logona Harmony telové mlieko - aj toto mlieko som už na blogu recenzovala, ale recenzia sa mi akosi zatúlala. Nevadí, pretože všetko, čo potrebujete vedieť vám napíšem ešte raz - mlieko úúžasne vonia (dula), krásne hydratuje, neskutočne rýchlo schne a necháva pokožku úžasne hladkú. Má príjemnú sviežo/sladkú vôňu ktorá je veľmi netradičná ale úžasná. Kúpim zase!

Nuxe suchý olej- recenzia tu:klik, tento suchý olej som dostala od kolegyne a som rada, že som si ho mohla takto zadarmo vyskúšať. Bol fajn, to hej ale neviem, či ma zaujal až tak, aby som si ho sama kúpila. Skôr ma láka Nuxe parfém, pretože tá vôňa je fakt úžasná. Asi nekúpim zase. 


Essence better than gel nails top coat- jedna z mnoha recenzií tu:klik, ak by som mala byť tvárou nejakého výrobku mala by to byť buď Himalaya maska alebo tento lak. To sú dva výrobky, ktoré si kupujem a míňam dokolečka a sú proste top! Neexistuje lepší lak na nechty ako je tento - je lacný, lak s ním vydrží minimálne 5 dní a zanechá krásny lesklý efekt. Budem kupovať, kým ho neprestanú vyrábať.

Macadamia hair maska - recenzia tu:klik  jedna z NAJlepších masiek na trhu pri ktorej som ochotná prižmúriť oči aj nad tou vyššou cenou. Myslím, že som ňou nainfikovala celú rodinu, pretože naozaj stojí za to. S vlasmi urobí vyslovene zázrak, nechá ich krásne hebké, lesklé ako od kaderníka. Už mám kúpené nové balenie.

Rexona deodorant-tento sprej som mala v nejakom vianočnom balíčku a viete čo? Je fakt dobrý. Videla som v Tescu, že stojí okolo 2€ a za tú cenu určite super. Určite kúpim zase.

Ufff dosť toho bolo :)) A ako som vo finále dopadla? Z 19 výrobkov bolo 5 takých, čo by som si zase nekúpila. To je podľa mňa super štatistika a ja som veru spokojná.

A čo poviete vy? Máme niečo rovnaké? Máte niečo z tohto doma?  

12 komentárov:

  1. Takových věcí :D Nejvíc se mi líbí ta první skupinka, čokoládovou řadu Ziaja můžu pořád a tu Weledu vyzkouším, díky za tip :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Bianca, ako top coat skus aj catrice, ten co predavaju zabaleny v krabicke :) po zufalstve, ktore mi sposobilo essence (ten novy strieborny top coat) som skusila catrice a 4ty den mam nechty rovnako krasne ako v den nalakovania :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. nemám zkušenost ani s jedním produktem :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. S ničím zkušenost nemám,ale ten noční krém od Himalaya mě zaujal! :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. U mňa zas i+m fungoval super. Jeden z mála, ktorý reálne spravil niečo s mojimi lupinami :)

    Owl Heaven

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. keby som vedela aký bude, tak by som ti ho aj poslala :) mne len nervy robil :)

      Odstrániť
  6. Od Ziaja si už aj ja chcem konečne niečo kúpiť ! :)
    Original copy blog

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. výber je veľký, takže už len vybrať ten správny výrobok :)

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne