utorok 22. septembra 2015

Ako prežiť v Tatrách (pre cintľavé mestské devy)


Kto sleduje môj facebook (tuuuu) mohol vidieť, že som bola pred dvoma týždňami na víkend Tatrách. Veľmi som sa tam tešila, pretože podľa predpovedí to mal byť jeden z posledných slnečných víkendov v Tatrách. Počasie nám vyšlo naozaj krásne, ale to nič nemenilo na tom, že na túrach bol vzduch studený a miestami až mrazivý. Najviac to bolo cítiť na Chopku, kde sme si urobili menšiu túru ale vďaka dobrej príprave som všetko zvládla a náležite si to užila!
Vedela som, že do Tatier si potrebujem zobrať hydratačnejšie krémy a tak som si zabalila samé dobré veci. Telo a pleť som vyriešila vzorkami, ktorých mám doma ešte z čias Ladyboxu habadej a o ruky a pery som sa postarala kráľovsky vďaka Dermacol SOS výrobkom.


Na ruky som si hodila do kabelky SOS Repair Intensive Restoring krém na ktorý sa určite mrknite ak máte suché ruky so sklonom k popraskaniu. Krém obsahuje panthenol, ureu a bambucké maslo vďaka čomu ruky krásne hydratuje a obalí akoby ochranným filtrom, ktorý ich chráni. Minulý rok som viackrát na blogu spomínala ako mi robí zle zima a sychravé počasie a preto sa zo mňa rokmi stáva odborník na premasťujúce krémy. Teraz v lete som úprimne zabudla, aká bola zima, ale keď som stála na Chopku bez rukavíc a oziabalo ma, tak sa mi rýchlo spomienky vrátili späť. 

Prvá vec, ktorú som urobila, keď som došla do hotela bolo umyť si rýchlo ruky, aby som si ich mohla nakrémovať. Krém zabral rýchlo, ruky krásne premastil a tie hneď prestali pnúť. Okrem toho má príjemnú, jemnú čistú vôňu, ktorá nevadí ani manželovi, takže si ho požičiava. 

Čo musím napísať je, že krém má asi najkrajšie balenie aké kedy Dermacol výrobok mal. Krásna červená farba a akoby polohliníkové balenie vás určite budú lákať aby ste si ho z poličky ukradli. Navyše je to aj najhutnejší krém z Dermacol portfólia, jednoznačne určený pre suché a zničené ruky a na zimu! Cenovo vychádza okolo troch eúr.



Na rozdiel od krému balzamy na pery sme so sebou nosili všade. To je na horách podľa mňa nevyhnutnosť (pre mňa aj v meste). V SOS verzii nie je len krém na ruky ale aj dva balzamy, ja som jeden nazvala chlapčenský a jeden dievčenský. 

Dievčenský je podľa mňa zelený pretože vonia krásne sladko, po mandliach. Balzam obsahuje jojobový olej takže pery krásne hydratuje a dáva im ochranu (má SPF15). Je príjemne mastný a naozaj dobre vyživuje. Ochrániť pery pred Chopkovým vetrom je celkom dobré meradlo a uspel. Balzam nemá farbu, takže sa s ním môžete natierať koľko chcete a bez strachu, že budete ružové či rozmazané. Je to taký ten klasický mastný balzam na pery.

Ten chlapčenský je oranžový,pretože vonia omnoho menej intenzívne, povedala by som, že má taký čokoládový nádych, ale ak by som si to neprečítala na stránke tú vôňu by som sama neidentifikovala. Je jemne sladučký bez špecifickej vône. Ten si teda do vačku zhrabol môj muž a boli sme obaja vybavený. Aj táto verzia obsahuje vitamín E a SPF 15, takže chráni pekne na slnku aj vo vetre. Balzamy odlišuje len vôňa a farba balenia, inak sú oba super mastné a hydratačné. Cena každého balzamu je 3€.

Ak sa chystáte v zime lyžovať, alebo len prežiť sneh a vietor určite si zaobstarajte nejaký kvalitný krém a balzamy na pery. Ak máte navyše radi aj vizuálne potešenie, potom tento krém určite vyhovie aj tejto požiadavke!

A čo vy? Boli ste tento rok na horách? Chodíte lyžovať? Ak áno, máte v bunde balzam na pery? Aký? 

16 komentárov:

  1. Krém mě zaujal, asi se po něm podívám :)

    Ili Libertad

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite sa mrkni to pekne balenie len tak ľahko neprehľadnes :)

      Odstrániť
  2. Tieto prípravky by sa mi určite zišli cez zimu :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. nice as usual :)

    http://www.itsmetijana.blogspot.rs/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Zaujaly mě ty balzámy na rty. Asi vyzkouším. :)

    www.sarkazelena.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Nerozmyslala si ze si zalozis aj instagram ako ine blogerky kde by si tiez mohla prispievat fotky napr. tvojich kozmetickych ulovkov hned z prvej ruky viacerene z nas by ta radi sledovali

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ahoj ďakujem za podnet a zrovna včera som si ho urobila :) najdes ma ako Biancaprincipesssa :)

      Odstrániť
  6. Na Chopku jsem kdysi dávno taky byla a určitě bych jela znova a to celkově do Tater! Krém od Dermacolu používám jen na nohy a ten mi taky naprosto vyhovuje :) -L

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Tento rok som bola v Tatrách asi prvýkrát v živote na túre :D ja na turistiku veľmi niesom, ale keď ma na konci čaká nejaký vodopád alebo jazero, tak je to lepšie :) a z kozmetiky je must have určite balzam, krém na ruky a určite mlieko s ochranným faktorom :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Souhlasím, že v horách to chce pěkně silné a vyživující produkty :) www.kristynablog.com

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Supeer! Ty balzámky vypadaj skvěle!
    http://nellylove99.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne