pondelok 7. septembra 2015

Beyoncé vs. Britney


Kto sleduje môj blog nejaký ten piatok vie, že sladké voňavky majú jednoznačné prvenstvo na mojej kozmetickej poličke. Mám rada sladké, cukríkové vône, pretože voňavka má podľa mňa pomerne veľký vplyv na náladu a sladká ju môže len a len zlepšiť. Pred pár rokmi si takto moje srdce ulovili Britney Spears parfémy, ktoré môžete odsudzovať na základe jej majiteľky, ale pravda je taká, že aj po rokoch sa k nim stále vraciam, pretože sú lacné,  majú krásne flakóny a fakt úžasnú vôňu. 

Celkom veľkou konkurenciou Britney sa (nielen na hudobnej scéne:)) stala pred pár rokmi Beyoncé, keď prišla so svojou parfémovou líniou. Beyoncé (alebo aspoň jej slovenský dodávatelia) sa na predaj rozhodla ísť inou cestou a na rozdiel od parfumérii si zvolila drogérie. Jej parfémy ste si podľa mňa určite všimli a jediná otázka je, či ste ich aj ovoňali. Ja som ich voňala hneď od prvej Heat a viackrát som ich spomínala na blogu a aj vo wishlistoch. Jediný problém pre mňa bol, že prvý (a najvoňavejší podľa mňa) Heat na mne nevydržal dlhšie ako hodinu.


Pred nedávnom však Beyoncé prišla s novinkou Heat Kissed, ktorá sa podobá na úspešnú  prvotinu, akurát omnoho intenzívnejšia, silnejšia, jesennejšia. Flakón ostal v podstate taký istý, akurát je tmavší- čo napovedá tomu, že parfém bude intenzívnejší ale bude sa podobať pôvodnej verzii. Vo svete sa parfém predáva v štyroch veľkostiach, ja mám doma kabelkovú 30ml.


Ako som spomínala je to pomerne silná sladká vôňa ideálna na zimu a jeseň. Zloženie je pomerne zaujímavé a nájdete v ňom mix ovocia a exotických kvetín. Ten, kto má dobrý nos tam určite zacíti santalové drevo, vanilku, mango, liči jazmín čo orchideu.
 

Za mňa je to ďalšia z vydarených vôní od Beyoncé, ktorá vám určite učaruje ak máte radi sladké vône. Fanúšikovia vôní Britney Spears ju musia určite ovoňať!

A čo vy? Sladké či svieže vône? Máte radi Beyoncé ako speváčku? Voňali ste nejakú z jej voňaviek?

18 komentárov:

  1. Od B.S. som kedysi mala parfém a veľmi sa mi páčil :-) Od B. som ešte nemala žiaden ale určite ho niekedy ovoňám, keď si spomeniem ;-) :-D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. určite ovoňaj, ak máš rada Britney sadne ti podľa mňa aj tento :)

      Odstrániť
  2. Vidím, že máme stejný vkus na vůně. Kupuju si pouze sladké, nedávno jsem pořídila Pure seduction od VS a je to pecka

    Jsi krasna

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Od Britney jsem žádnou voňavku neměla (i když nedávno jsem její parfémy prohlížela a minimálně na dva bych se zlákat nechala:-D), od Beyoncé mám Heat..a tahle nová vypadá na typ vůně, co by mě mohl zaujmout:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. To musím při nejbližší příležitosti očuchat :)

    Ili Libertad

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Klasickou Heat od Beyonce miluji. Na mě drží a krásně a měla jsem ji už několikrát. Každopádně tuhle novou budu muset rozhodně vyzkoušet a věřím, že jí neodolám a pořídím si ji. Vůně od Beyonce obecně mi přijdou super :)

    Essence novinky: Podzim 2015 + GIVEAWAY!!!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak keď máš rada tú pôvodnú túto si určite zamiluješ :)

      Odstrániť
  6. Ja mám aj tak najradšej parfémy od Taylor S :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. I guess you ment my outfit from previous post :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Jej vôňe som ešte neskúšala, obľubujem Katy Perry, ale keď najbližšie pôjdem okolo, určite privoniam, lebo mám rada sladké vône :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. tuto vůni od Beyonce mám nejraději, v práci k ní pořád čuchám :D (dělám v drogerii)

    http://somethingbykatep.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne