štvrtok 24. septembra 2015

Čo ich pijem?


 Neviem, či to je tým, že som v posledných mesiacoch používala vodeodolný make-up (tiene, ceruzky, linky) ale mám pocit, že moja spotreba očných odličovačov sa neúmerne zvýšila. Alebo to je možno tým, že som z pol-litrových micelárok prešla na klasické 120ml odličovače. Neviem teda kvôli čomu to je, ale vec sa má tak, že ich míňam rýchlo a tak mám aspoň čo recenzovať.

Dnes som si pre vás teda pripravila dve novinky. Jedna je trochu mimo recenzií a je to novinka, že som si založila instagram. Budem sa snažiť pridávať sem všakovaké zaujímavosti, novinky skôr ako ich zrecenzujem a všeličo, čo ma napadne. Na instagrame ma nájdete ako Biancaprincipesssa.

Druhá novinka je teda teda očný odličovač zo sady Olive Leaf, ktorý určite ocenia všetky baby, ktoré majú suchú a citlivú pokožku. Ide totiž o dvojzložkový očný odličovač, ktorý obsahuje vitamín e a olivový a ricínový olej vďaka ktorými je veľmi šetrný voči pokožke.


Odličovač nemá žiadnu vôňu, čo určite poteší baby, ktoré preferujú neparfemované výrobky. Pred použitím je potrebné pretrepať ho a následne naniesť na vatový tampónik. Kľudne ho môžete používať na celú tvár, ja však tieto malé odličovače používam len na oči. S tým súvisí aj to, že je na očiach veľmi príjemný, nedráždi len ich krásne odlíči. Inak príde mi, že spomedzi Ziaja odličovačov je akoby najsilnejší a odličuje najrýchlejšie. Čo sa týka veľkosti tak má 120ml a stojí okolo 3,5€. 

A čo vy? Máte tip na nejaký dobrý očný odličovač? Šup sem s ním!

18 komentárov:

  1. Zrovna mi dochází můj dvoufázák tak už vím na jakou značku se tentokrát zaměřit :)

    SweetElis

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Od jara postupně zkouším dvoufázové odličovače a díky tomu jsem se poslušně vrátila i k tomu od Yves Rocher. Je jemný, nezlobí ani citlivé oči. Dřív mi přišel hrozně mastný (po použití jsem moc neviděla), ale teď mi ohromně vyhovuje. Mebo mám také ráda ten od Nivea.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Yves rocher som používala kedysi ale nie dvojfazovy ale klasicky. Bol síce ok ale cena mi prišla pomerne vysoká.

      Odstrániť
  3. Vtipný název článku :D Já odličuju pořád micelárkama, ale když jsem používala dvoufázáky, tak mi taky přišlo, že furt jen nakupuju nové :)

    Ili Libertad

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja sa asi tiež budem pomaly vracať k pôvodným micelarkam :)

      Odstrániť
  4. Přesně tento jsem si nedávno pořídila, ale zatím jsem ho nezkoušela, už se na něj těším :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tenhle vypadá fakt dobře :) Já už dlouho vyloženě odličivač neměla, používám teď micelární nebo pleťové vody a odličuje se mi s nimi velmi dobře! -L

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jj micelarky sú super vec a hlavne v tom ze sú zvyčajne lacné a vydržia pomerne dlho :)

      Odstrániť
  6. Já odličuji micelární vodou. Ziaju mám ráda a možná při další objednávce si tam přihodím i tento odličovač. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja vrelo odporúčam aj olivový peeling ak si ho ešte neskúšala :)

      Odstrániť
  7. Mňa tento odličovač trochu sklamal. Je hrozne mastný a aj keby som mala suchú pleť, vadil by mi ten mastný film, ktorý po ňom ostáva. A na druhej strane mňa po ňom oči trochu štípali.
    NickaBeautyHunter

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne ten mastný film vyhovuje pri odlicovani ale pravdu povediac následne si ho odlicim ešte v sprche čistiacim gélom :)

      Odstrániť
  8. Dnes som si chcela kúpiť pleťový krém tejto značky, ale najprv domínam ten svoj od Garnieru :)
    Na mojom blogu som dnes spustila novú giveaway, ak ťa zaujala, budem rada, ak sa zapojíš :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Pleťový určite vyskúšaj sú úplne super! Môj najobľúbenejší je kozí!

      Odstrániť
  9. Nie je pleľ po jeho použití veľmi mastná? Ja som stále verná micelárke, hoci teraz mám rada aj "cestovné" produkty (vlhčené obrúsky a tampóniky)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je je pomerne dosť, ale mojej suchej pleti to sedi dobre :) inak cestovné veci sú nákazlivé jednoduchosť ich používania je super!

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne