štvrtok 3. septembra 2015

Čo Vám na svadbe alebo inej udalosti nemôže chýbať...v kozmetike :))




Pred pár dňami som prežila asi jednu z najväčších udalostí v mojom živote a odpozorovala som zopár, vecí, ktoré by vám po kozmetickej stránke nemali chýbať, aby ste od rána do večera boli pekné. Predsa len make-up a iná kozmetika zohráva v tento deň veľmi veľkú rolu a bola by škoda, zaoberať sa ním viac ako to je potrebné. Ja som svoju úpravu zverila síce do rúk profesionálov (čoho som celkom ľutovala) ale tak či onak obkukala som zopár vecí:

1, Od rána potrebujete kvalitný deodorant

Ono verte mi, že som k celej svadbe pristupovala s kľudom a racionálne ale v ten deň som veru nerzvózna bola. Aj keď som bola naladená na kľudnú vlnu, vždy sa niečo nájde, čo vás rozhodí. Šuchtavá kaderníčka, fotenie v 35 stupňových teplotách, stratené náušnice či meškajúce auto..Myslím si, že každá nevesta je nervózna nech sa snaží akokoľvek a kvalitný deodorant naozaj využije. Radím vám pred tým neexperimentovať s novými značkami, a radšej si priplatiť nejaký kvalitnejší.

2, Báza pod make-up





Či už máte radi silikóny alebo nie, aspoň v deň nejakej väčšej akcie by som ich oželela. Predsa len potrebujete aby vám make-up držal pekne celý deň. Báza vie urobiť naozaj zázraky, pleť krásne vyhladí a hlavne zaručí poriadnu výdrž make-upu. Najväčší test pre vašu pleť budú stovky posuniek pri gratuláciách a odchode hostí, takže je naozaj dôležité mať make-up zafixovaný. Tak predsudky bokom a jeden deň to vydržte!

3,  Lak na vlasy




Či už si budete účes robiť doma samé,alebo Vám ho urobí kaderníčka dajte si záležať na laku na vlasy.Ak pôjdete ku kaderníčke na skúšku vlasov overte si, aké používa značky a ak náhodou nemá kvalitné výrobky kúpte si kvalitný lak na vlasy a doneste si ho so sebou. Je veľa menších kaderníctiev na dedinách alebo pod domami, kde si kaderníčky nepotrpia na drahé značky, ale bola by škoda, keby vám kvôli tomu za hodinu padol účes.A že sa to niekoľkým mojím kamarátkam aj stalo! Lak vlasy pekne zafixuje a keď je aj kvalitný nezlepí ich ale dodá im pekný lesklý finish. Vygooglite si recenzie a určite ľahko nájdete ten NAj. Napríklad ja som mala tento OSIS a účes mi pekne, ale flexibilne držal ešte aj v nedeľu :))

4, Kvalitný rúž




Podobne ako s bázou si dajte záležať aj s rúžom. Moja kozmetička mala nejaké špeciálne práškové rúže (Kryolan), ktoré vydržali fakt celý deň, ale ak by ste ich náhodou nemali zadovážte si kvalitný rúž, o ktorý sa nemusíte starať a vydrží. Nemusíte vôbec loviť tak vysoko ako je ten na obrázku, kvalitné dlhotrvajúce lesky má aj Dermacol a stoja okolo 6€. Celý deň sa budete fotiť, s niekým bozkávať, pripíjať si - tak nech nemáte rúž na zuboch, či na bratrancovom líčku.


5, Váš obľúbený parfém 





A posledná vec, možno aj druhá najobľúbenejšia je parfém aký si zvolíte. S týmto parfémom budete celý deň a vždy keď ho potom ucítite si ho budete pamätať ako váš svadobný. Tak si dobre premyslite, ktorý povýšite a dáte mu špeciálne miesto.

Ja som si svadbu veru užila, a nech idete na akúkoľvek oslavu, vždy si ju hlavne užite. Fotky určite prinesiem, keď nám ich fotografka upraví a verím, že sa budú páčiť!

A čo vy? Akú sú Vaše grify na oslavy či svadbu? Máte nejaké vychytávky, ktoré sa vám osvedčili? 



9 komentárov:

  1. Na fotky se moc těším:-) Já jsem zatím svobodná, takže žádné grify nemám, ale s těmi tipy naprosto souhlasím, v takto úžasný den jsou to nezbytnosti:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Hezké tipy :) Doufám, že sis to užila :)

    Ili Libertad

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Presne do bodky súhlasím :D ty si mala špeciálne vybratý parfém? Ja som sa chystala na Chanel Chance, ale v tom zhone som ho nemohla nájsť, tak som sa potom nastriekala prvým, čo som našla.... Padlo to nakoniec na Gagu a jej Fame :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :) inak to si viem úplne predstaviť :))) Ja som vedela, že chcem mať Lancome La Vie Este Belle, je to taká moja topka, tak som ju chcela ešte povýšiť :)

      Odstrániť
  4. No ja som na svojej svadbe mala určite takéto výrobky ako aj Ty :-) Nehovorím o presne týchto produktoch čo máš na obrázkach ale o podstate :-) Ja som si pre istotu ešte zaobstarala aj fixátor na make-up :-)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne