utorok 8. septembra 2015

Keď letný nie je úplne letný


Priznám sa, že kolekcie lakov neriešiem a používam ich intuitívne. Na leto sa mi páčia bláznivé neónové farby, jeseň a zima sa mi trochu zlievajú ale používam zemité farby a na jar preferujem nude a pastelové.  Žltá farba je pre mňa jednoznačne v kategórii bláznivá letná farba, ale táto aj napriek tomu, že ju mal SPARITUAL v letnej kolekcii sa mi na leto proste vôbec nehodila. A tak som počkala  a vytiahla som ju teraz, keď už jeseň klope na dvere. 

O Sparitual lakoch som na blogu písala viackrát- je to kvalitná vegánska kozmetika určená na domáce ako aj salónové použitie. Ak sa vám páčia ich laky skoro každý rok ich nájdete na Interbeauty a je tam veru radosť vyberať.


Ako som spomínala vyššie, ja som prišla momentálne na chuť zvláštnej horčicovo žltej farbe s názvom Tend, ktorá bola jedna zo šiestich v poslednej letnej kolekcii. Sparitual laky sa neskutočne dobre lakujú, pretože majú veľmi dobrú pigmentáciu, rýchlo schnú a dlho vydržia.
Okrem vlastností samotného laku majú aj špeciálny pogumovaný vrchnák, vďaka ktorému je aplikácia laku ešte pohodlnejšia, pretože sa dobre drží a nekĺže. 

Čo sa týka samotnej farby posúďte samé:



Lak mi naposledy bez jedného odždibnutia vydržal 6 dní, čo je naozaj na zatlieskanie. 

A čo vy a lakovanie? Ako často si lakujete nechty? Podľa čoho si vyberáte lak?


17 komentárov:

  1. Veganské laky, wau? :)
    Tyjo, byla jsem k té barvě na začatku článku taková skeptická, ale vypadá moc krásně, fakt podzimně.
    I am clarella ...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. zvláštne, čo? :) aj ja som bola najprv strašne prekvapená, ale tým, že ich používam asi dva roky, už sa veru nedivím :)

      Odstrániť
  2. Tato hořčicová žlutá je na podzim naprosto nádherná :) Takhle je moc pěkná :))
    http://chaoticandglamour.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Zvláštna farba ale pekná :-) Presne by sa mi hodila k jednému môjmu kabátiku ;-)
    Ja si lakujem nechty, keď mi zvýši čas :D Takže to väčšinou výjde na víkend ;-)

    http://suesanqa7.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj u mňa je to vždy cez víkend :) cez týždeň by sa mi nechcelo :)

      Odstrániť
  4. Ja mám teraz zálusk hlavne na matné laky. Inak takisto v lete neonové a potom zvyšok roka skôr pastelové, zemité vôbec. Perleťové taktiež nepoužívam, ale tento je veľmi zaujímavý. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tiež som cez leto zvykla krikľavé farby, ale toto leto bolo iné, keďže som vôbec nemala náladu na to, si ich lakovať, tak som mala iba priesvitný. A teraz so školou chcem mať nechty zase výraznejšie, tak sa vraciam k trblietavým :D Je to zaujímavý odtieň, ale ja mám radšej chladnejšie farby :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som si inak tiež chcela dať pôvodný trblietavý ale niekam som zapatrošila ten zlupovací podlak tak kým ho nenájdem trblietavé nebudú :)

      Odstrániť
  6. Výdrž super, ale barvička není nic pro mě :)

    Ili Libertad

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Tyjo, bezva lak! Ten by se mi teď úplně hodil k novému kabátku :) The Colorful Blog

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Zajímavá barvička na podzim je božská :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/08/foto-navod-nude-denni-liceni.html

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne