piatok 18. septembra 2015

Kto sa pridá do kina?


 Ak by ste sa ma opýtali, aké filmy mám najradšej jednoznačne by som vám odpovedala, že romantické komédie na prvom mieste a potom komédie. Ideálne ak sú francúzske, tak máte o zábavu a zážitok postarané a ak nie tak americkými tiež nepohrdnem. No a potom sa nájde zopár filmov mimo moju kategóriu zvyčajne nejaké akčné, ktoré si rada z času na čas pozriem. Medzi tieto filmy patria určite Bondovky, ktoré sa odohrávajú vždy v nejakom zaujímavom prostredí sú plné akcie a často ma prekvapí ako skončia. A to je v celku podstatné, predsa len ak by som chcela vedieť ako film dopadne v prvých piatich minútach pozerám Rosamunde Pilcherovú.


 

 Nechcem tu hovoriť obsahy filmov, aby som vám ich neprezradila, ale posledná Bondovka bola neskutočne napínavá a skončila s pomerne otvoreným koncom- a tak som teraz prekvapená aký bude nový diel, ktorý vyzerá ešte akčnejšie a ešte lepšie. Veď uznajte samé trailer vyššie.


Neviem ako u vás doma, ale môj manžel má rád Bondovky rovnako (ak nie ešte viac) a ak máte doma podobného nadšenca určite ho (ale aj vás) poteší posledná novinka, ktorá na nás kričí v drogérii z poličiek. Agenti 007 majú svoju vlastnú voňavku a v dvoch verziách - 007 Seven Intense (pre tých, čo preferujú silnejšie vône) a klasickú 007. 


 Balenie parfému ako aj parfém samotný má pomerne jednoduché balenie, ktoré ide ruka v ruke s Bondovským dizajnom. Čierna akoby pruhovaná krabička a potom parfém v čiernom balení so strieborným vrchnákom.  Ako som spomínala parfém má dve verzie jednu Intense (tá hneď padla mužovi do oka) a jednu klasickú - inak odlišujú sa nielen vôňou ale aj veľkosťou - Intense 75ml a 007 50ml.


Obe vône majú rovnaké zloženie, líšia sa len v koncentrácii a intenzite. Je to krásna, silná pánska vôňa,  ktorá je postavená na základe z kože, mahagónu, cédru, santalového dreva. Okrem toho ju dopĺňajú jemné ovocné zložky jablka či mandarínky. Páči sa mi, že ráno je to silná pánska vôňa a navečer vonia pekne, sladko. Vždy je super, keď vôňa počas dňa nevyprchá len sa zmení, a táto sa mení naozaj pekne. Určite ju v drogérii ovoňajte, podľa mňa sa do nej vy alebo vaša polovička zamilujete rovnako. Hlavne, ak sa vám zapáči podľa streku na papierik otestujte ju aj na koži, pretože tam cítiť tú zmenu vône počas dňa.


Tak dnes tip na super film, na ktorý si síce musíme do októbra ešte počkať, ale verím, že bude stáť za to a parfém, ktorý kúpite už teraz.

A čo vy? Máte radi Bondovky? Videli ste už Bond parfémy? Zaujali vás? Na aký film ste boli naposledy v kine?

11 komentárov:

  1. Na Skyfall jsem tenkrát byla v kině a bavilo mě to, ačkoliv jsem šla na donucení přítelem :D Teď přítele nemám, takže kino asi neproběhne, ale pak se na to určitě někdy podívám :)

    Ili Libertad

    OdpovedaťOdstrániť
  2. teď mají i vůni pro ženy :)
    www.plesatazpevacka.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Bondovky mám hrozně ráda, rozhodně musím vůně brzy ovonět. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Bondovky mám také ráda, na vůni jsem zvědavá, musím jí někde vyzkoušet! :)
    The Colorful Blog

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Na Spectre se neskutečně těším, i když Judi Dench alias M mi bude moc chybět =(

    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Používal aj tento raz tlmič??��

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne