sobota 12. septembra 2015

Náš svadobný deň


V prvom rade ďakujem za neskutočné množstvo gratulácií, ktoré mi od vás došli na mail, fb alebo tu, urobili ste nám obrovskú radosť! Ako som sľúbila, dnes vám prinášam zopár fotografií, aby ste videli, ako vyzeral náš veľký deň!


Neviem, či viete, ale neznášam sa fotiť. Fakt ma táto činnosť nebaví,čo je dôvodom toho, že na blog nedávam často svoje fotky. Vedela som, že naše fotky musí na svadbu robiť niekto, kto je iný, mladý a berie to s ľahkosťou. Niekoho takého sme našli a aj takto ďakujem našej fotografke Patra Bene photograpfy za to, že nám celý deň robila super spoločnosť a že aj vďaka nej bol tento deň taký super aký bol. Inak ak by ste chceli vedieť, prečo sme si vybrali práve ju, kľudne si pozrite jej youtube kanál a pochopíte, že s takýmto človekom je vám hneď veselšie :)) Čo sa týka svadby, ako viete snažila som sa čo najmenej stresovať sa, robiť okolo toho zbytočný humbuk takže celý proces fotenia sme nechali na ňu a dúfali, že to dobre dopadne. A dopadlo, čo poviete?



 




Sobáš sme mali civilný, aj keď sme sa obaja zhodli, že si sľuby možno o pár rokov obnovíme v kostole. Nejako sme to nedomysleli a v poslednej chvíli sme došli na to, že sme sa mohli zobrať v kostole, že by to bolo krajšie. Tak potom o pár rokov repete :)) Následne sme mali svadobnú večeru v reštaurácii Retro, kde môžem pochváliť obsluhu aj jedlo, aj keď samotné vedenie nie. Na poslednú chvíľu nám robili veľa obštrukcií, a poslednú vec, ktorú potrebuje nevesta robiť týždeň pred svadbou je rozčuľovať sa.  Ale obsluha bola naozaj top, tak milých čašníkov som ešte nikdy nikde nevidela. Chudáci len pod kým robia. 


Celá svadba sa niesla v ružovom tóne k mojím šatám, poňali sme to tak jemne, romanticky. Všade sme sa snažili dávať veľa živých kvetín, ktoré krásne prevoňali miestnosť a dodali jej taký pekný nádych. Aj keď živé kvety nie sú lacné sú naozaj prekrásne. Ružová bola pre mňa jasná voľba (veď vidíte blog:)) vedela som, že nechcem biele šaty, takže to takto všetko pekne do seba zapadlo!


Bol to pre nás naozaj krásny deň, ktorý sme si užili v kruhu rodiny a sme radi, že všetci došli a užili si ten deň s nami. Som rada, že sme sa na svadbu tešili, akoby sme sa z nej mali stresovať a vám radím to isté. Nech sa budete vydávať budúci víkend alebo o 20 rokov, hlavne to robte z lásky a radosti. Všetko ostatné je už naozaj jedno. 

A čo vy? Ak ste mali svadbu aká bola? Stresovali ste sa? Ak ešte nie,akú máte predstavu? Malá svadba? Veľká svadba? Na ostrove? Doma? V kostole? Teším sa na vaše komentáre!



30 komentárov:

  1. Krásné fotky :) Opravdu nádhera, ty šaty jsou božské ♥

    SweetElis

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Gratulujem bola si krásna nevesta a mala si nádhernú kyticu!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krásné fotky, měla jsi úžasný účes i šaty :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Neskutečně Vám gratuluji a přeji do života jen to nejlepší! ♥ Byla jsi nádherná nevěsta a vypadala jsi jako princezna! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Boze vy ste taky sladki ♡♡♡ bola si nadherna, ako z rozpravky :-* :-* :-* z celeho srdca vam prajem stastie celeho sveta :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Krasne fotky s mela jsi moc pekne saty zadny dort, coz velmi ocenuji. :)
    Ja se vdavala loni v kostele a bylo to krasne. Cely den jsme si uzili a pred tim jsem se nestresovala. Vlastne svatba je ze 70% zasluha meho muze. Ja akorat potrebne nasla, vyhledala a muz pak skoro vse vytelefonoval a zaridil.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nebot ja jezdila sluzebne pryc a resila jsem kritickou situaci se zakaznikem. Navic jsem to tolik neresila, uaridilo se vse potrebne, vyzdobu do restaurace a do kostela jsem si udelala sama a nechtela jsem zbytecne utracet. Radeji jsem pak investovala do dovolene. :)

      Odstrániť
  7. Nádherné fotky :-), strašně moc vám to sluší ♥!

    OdpovedaťOdstrániť
  8. krásná svatba :)) a moc pěkné šaty, také bych se vdávala, kdybych měla s kým :D, momentálně nemám ani přítele....

    http://somethingbykatep.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Pokial chcete svadbu v kostole len preto ze je to podla vas krajsie je dobre ze ste ju tam nemali.

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Moc vám to oběma slušelo a měla jsi nádherné šaty :) Hodně štěstí!

    Ili Libertad

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Krásné fotky a šaty! škoda, že já se tak nádherné svatby nedočkám..:)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Krásné fotky, moc ti to slušelo a měla jsi nádherný účes :)

    Nikys beauty blog

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Nádherná nevěsta s nádhernými šaty a nádhernou kyticí:-) Moc Ti/Vám to sluší a přeji vám hodně štěstíčka a lásky, ať jste pořád tak šťastní:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Povedene fotky a mela jsi moc krasne saty!!:) preju hodne stesti!

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Wow, moc krásné fotky! to jsem ráda, že jste si to užili! a ty tvé šaty jsou božské, moc ti to na fotkách sluší a určitě jsi byla krásnější ve skutečnosti BEAUTYPUSINKA

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Gratulujem a bola si krásna nevesta :)

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Gratuluju:) Byla si nádherná nevěsta a ty šaty♥ WOW!!
    ...Instantní krása...

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Perfektné fotky! Krásne šaty si mala. Gratulujem ešte raz :)

    OdpovedaťOdstrániť
  19. Moja milá Bianka, prekrásna nevesta si bola!! Krásne šaty aj vlasy aj výzdoba aj všetko. Vyzeráš šťastne, celá žiariš :) A keď sa už pýtaš, tak svadba na ostrove by asi dosť koštovala :D čiže som za malú svadbu, so svetlo-zelenými svadobnými šatami! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  20. naozaj ste si zvolili skvelú fotografku, fotky sú krásne :)

    OdpovedaťOdstrániť
  21. Krásne fotky :-) Máš nádherné šaty :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  22. Mooooc gratuluji, byla jsi nádherná nevěsta a ta kytice.... nemám slov! ♥

    Zvu tě na svou giveaway ☺

    http://timewithbeauty.blogspot.de/2015/08/backtoschool-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
  23. Ďakujem všetkým za krásne komentáre ani neviete akú radosť mi urobili :)

    OdpovedaťOdstrániť
  24. Opravdu nádhera. Moc ti to sluší, krásná nevěsta. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  25. wou užasné, už se těším na svou
    terievans98.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  26. Srdečne vám gratulujem. Nech ste šťastný a stále sa ľúbite :*
    BTW, fotky sú fantastické ;)
    http://bynicka.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne