utorok 29. septembra 2015

Testujeme reklamu


Možno som vám to aj písala,ale úplne si pamätám, ako som objavila čaro bieliacich zubných pást a na veľa rokov sa stali mojim zakázaným želaním. Raz som bola na jednej brigáde a robila som s jednou kočkou, ktorá mala neskutočne krásne biele zuby. Samozrejme, že po pár hodinách spolupráce išiel ostych bokom a opýtala som sa jej, ako je možné, že má tak biele zuby. Ona mi povedala, že používa nejaký špeci Sensodyne, ktorý sa predáva len v lekárni. Povedala som si, že ten musím mať aj ja! (Po rokoch som pochopila, že to bola asi viac genetika ako Sensodyne...) Hneď som išla do lekárne, zistila som cenu - na to, že to bolo asi pred 6 rokmi tá pasta stála vtedy 4€. Ja som za to ochotná toľko dať nebola, tak hneď ako som došla som domov, zdelila som nadšenie rodičom a tí mi povedali, že či blúznim 4 €. A vtedy som si povedala, že keď raz budem zarábať budem si kupovať hocijaké drahé pasty aké sa mi bude páčiť! A tak som teraz veľká a z času na čas mi na poličku pribudnú nejaké zaujímavé v reklame omieľané kúsky, ktoré stoja za zrecenzovanie.


Ako teraz! Na poličke máme doma nejaké tri týždne Colgate Max White Expert White, ktorá obsahuje peroxid vodíka. Jej výnimočnosť by mala spočívať v tom, že okrem bielenia na povrchu sa dostáva aj pod povrch, čím zlepšuje zafarbenie zubov aj z vnútra. Výsledky by mali byť podľa balenia pasty viditeľné už za  dní - ale s najväčšou pravdepodobnosťou vtedy, ak používate celé produktové portfólio. My máme doma aj vodu aj pastu, takže sa to testovalo celkom ľahko. 
 

Okrem samotného bieliaceho účinku je možno zaujímavejšie a podstatnejšie ako pasta chutí. My máme doma verziu Cool Mint (aj keď netuším, či je aj iná) a tá má veľmi príjemnú mentolovú chuť a zanechá v ústach príjemný, svieži dych. Niektoré pasty podľa mňa nerobia nič, a potom čo si ústa vypláchnete odíde aj chuť. Táto vydrží naozaj dlho a nechá taký chladivý žuvačkový pocit. Na internete som čítala, že by mala vyvolávať hrejivé pocity (vďaka bieliacim zložkám)  ale tie som necítila. Jedine, čo som cítila bola mierne citlivosť na dvoch zuboch, ktoré mi niekedy reagujú aj na chlad a sladké. Ak máte teda citlivé zuby asi by som po nej nesiahala. 

Čo sa týka samotného bielenia odfotila som vám pred  a po (dva týždne používania)



Po reklamovaných piatich dňov som rozdiel moc nevidela,ale po 7 sa začal črtať. Povedala by som, že pasta vybielila zuby asi o stupeň/dva, čo je v celku príjemné na drogériový výrobok. Citlivé zuby som mala asi 4x a po vypľutí ten pocit prešiel, manžel nemal citlivé zuby ani raz. 

A čo vy a bieliace výrobky? Skúšate? Láka vás profesionálne bielenie?

20 komentárov:

  1. Skvělý článek :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/09/recenze-ruzove-kosmetiky.html

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Úvodní historka je skvělá, pobavila :D Taky jsem si jako malá říkala, že až budu velká, budu si kupovat všechny věci, které chci (ale pak jsem na ně samozřejmě zapomněla). Nikdy jsem žádnou velkou touhou po bělejších zubech nepociťovala, mám citlivé dásně, takže používám jen některé pasty, které mě nedráždí. Někdy dávám "masku" v podobě kokosového oleje, který má taky bělit, ale nijak jsem to nepozorovala. Každopádně skvělý článek, rozdíl je opravdu vidět!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za super komentár :) ono je to pravda, že aj ja na veľa vecí zabudnem, alebo už potom proste nemá zmysel :) ale táto túžba ostala :)

      Odstrániť
  3. Tak to koukám, že je ten rozdíl vážně vidět :) Díky za tip!

    Ili Libertad

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ja ju mám tiež a nič mi také nerobí, ale nemám ústnu vodu no :D možno dokúpim a uvidím čo sa z toho vykľuje :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Pastu mám také, ale na tu vodu jsem myslím nenarazila..:)) Zatím ji používám cca týden a jsem spokojená:)..

    Teri the Butter

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tak to čumím, že to opravdu zuby vybělilo :) Možná po té pastě mrknu :)

    SweetElis

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Tak to je skvělý výsledek. Já mám teď listerine ústní vodu whitening a taky mi trochu pomohla. No, příště se asi porozhlídnu po Colgate. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ani som nevedela, že aj listerine má bieliaci vodu a keď hovoríš, že je aj celkom ok tak ďakujem za tip :)

      Odstrániť
  8. Wow, tak to je naozaj skvelá zmena! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Rozdíl je teda celkem dost znatelný, což se divím. Jednou jsem takovou bělící pastu zkoušela od Vademecum a byl to fakt propadák :D -L

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som doteraz tusim skusala styri a len tato a Lacalut mali nejaky vysledok :/

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne