štvrtok 22. októbra 2015

Bielenda končí!


Rozhodla som sa neotáľať s recenziou na výrobky, ktoré mám doma z Bielendy pretože neviem, či ste si všimli, ale stránka www.bielenda.sk končí. Ja som si všimla výpredaje pred pár mesiacmi,ale dúfala som, že sú to len nejaké sezónne výpredaje a nie koniec je to naozaj koniec tejto super stránky. Úprimne neviem, čím to je, ale je mi to strašne ľúto, pretože Bielenda je značka s úžasným sortimentom - neprekonateľnými telovými maslami a peeligami, za super ceny. Kto ju nevyskúšal má na to ešte chvíľu času, stránka pobeží do vypredania zásob. Ale tie sa míňajú..


Doma mám ešte z Bielendy dve veci - v podstate posledné novinky, ktoré pribudli do sortimentu na slovenskej stránke. Ak sledujete môj instagram mohli ste už vidieť malý teasing o aké produkty ide. Ak nie, tak dnes tu máme prvý a druhý zrecenzujem budúci týždeň. V podstate oba sú práve top obľúbené produkty, ktoré sú Bielenda top - maslo a peeling. 
Maslo momentálne používam s prenádhernou čerešňovou vôňou a napíšem vám jedno - je na zjedenie!
Inak pri tejto poslednej kolekcii Bielenda zmenila aj obaly - z takých tých skoro neónových farieb prešla na tieto ovocníčkové. Tie sú tiež pekné, ale tie predošlé boli podľa mňa krajšie :) veselšie, viac žiariace na poličke. 


Višňové telové maslo má 200ml a príjemnú hutnú konzistenciu. Aj napriek tomu, že je to hutnejšie maslo sa veľmi dobre rozotiera a veľmi rýchlo sa vpíja. Ocení ho najviac suchá pokožka, ktorú krásne premastí a hydratuje. A nielen to! Neskutočne ju ešte prevonia! Strašne sa mi páči ako sa vôňa vpije do pyžama a potom mi z masielka vonia celé pyžamo ale aj posteľné prádlo. To si potom môžete dať hocijaký lacný sprchový gél, lebo toto maslo prebije všetko. Je to taká krásna sladká vôňa, ktorá mne pripomína čerešňovú zmrzlinu alebo sirup.



Tak ak vás niekedy lákala Bielenda alebo od nich máte niečo radi, myslite na to, že už len chvíľu! K objednávkam je navyše 30% zľava, to znamená, že masielko vás vyjde omnoho menej ako 5€! Nechcem predbiehať Tesco v ich vianočnom ošiali, ale myslite na to, že predsa len onedlho sú to Vianoce a vždy je lepšie nakúpiť so zľavou ako bez! Tak pekné nákupy a držte mi dnes palce. V rámci roboty mám dnes inú náplň práce a kanceláriu si vymením za  predávanie na predajni :))

A čo vy a Bielenda? Mali ste z nej niečo? Je vám ľúto, že odchádza? Láka vás niečo?

6 komentárov:

  1. Bielindu vůbec neznám, škoda, že stránka končí, když to jsou tak skvělé produkty. Že by krém provonil celou postel slyším asi poprvé, musí to být nádhera :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. O značke som ešte nepočula, tak ďakujem za upozornenie :) A tá višňová vôňa musí byť nádherná :3
    GlitterCircus

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Značku vůbec neznám, ale hned se jdu na stránku kouknout :) -L

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne