utorok 20. októbra 2015

Časy dobrých masiek ešte neskončili


 Pomerne dlho mi domov nepribudla žiadna nová pleťová maska. Vždy sa okolo masiek motám v drogérii a nič. Žiadna na mňa nevyskočí a nevyzerá zaujímavo, proste nuda z každej strany. Aj doma som nejako znudnela a mám pocit, že stále používam len Neem masku, ktorá je fakt dobrá a efektívna. Ale! Ako sa ochladilo vybrala som opäť na poličku moje Medik 8 očné sérum a tak som si spomenula, ktovie, či nemajú niečo nové tam! Ani neviem či nové, ale ako som si z odstupom času pozerala ich stránku www.medaprex.cz našla som asi 5 zaujímavých produktov, ktoré by som rada vyskúšala. Práve jedným z nich bola aj táto bahenná maska, ktorú vám rovno aj zrecenzujem.


V podstate to u mňa s maskami funguje tak, že 3 mesiace v lete používam masky hydratačné a ostatných 9 mesiacov používam bahenné masky. Skoro nikdy nepoužívam zlupovacie masky, pretože sú podľa mňa strašne agresívne a pokožka ma po nich vyslovene bolí. Raz za uhorský rok si poviem, že vyskúšam, možno bude lepšia a potom toho pol roka ľutujem. Čo sa týka bahenných sú to masky na ílovitých základoch, ktoré sťahujú póry, prečisťujú a odmasťujú. 

ClayMask je presne takáto maska, pretože obsahuje prírodný íl, ktorá odstraňuje nečistoty, absorbuje mastnostu a pôsobí ako prevencia proti upchávaniu pórov. Obsahuje aj vitamín E a iné rastlinné výťažky, ktoré pokožku ukľudňujú a revitalizujú. 


Samotná maska má pomerne hutnú konzistenciu,ale veľmi dobre sa nanáša. Má sa nanášať v tenkej vrstve a rovnomerne rozotrieť. Čo si všimnete, resp. hneď zacítite je jej príjemná vôňa. Strašne ťažko sa popisuje, ale čo mi pripomína asi najviac je sladké drievko. Je jemne nasladlá, ale fakt príjemná a taká relaxačná. Úplne si viem predstaviť ako by mi ju naniesli niekde v salóne a ja by som len oddychovala 15 minút a čakala kým bude maska pôsobiť.

Maska nedráždi a pokožku pekne prečistí. Po 15 minútach je dobré opláchnuť ju studenou (alebo vlažnou) vodou. Maska ide dole pomerne ťažko, tak vám radím dávať ju dole uteráčikom. Je to efektnejšie a lepšie tak aj zmyjete nečistoty z pokožky. 


Pre dosiahnutie výsledkov je potrebné masku používať raz za týždeň, takže netreba byť lenivý ale treba používať tak, ako sa má! Ozaj baby, čítajte si fakt návody, nech výrobky používate poriadne. Bola by to škoda mať doma drahý alebo aj lacný produkt a používať ho zle.


Maska stojí 29€, ale je to reálne lekárenský produkt, ktorý kúpite buď na Medik8 stránke alebo u špecializovaných odborníkov. Je to dané kvalitným a účinným zložením, ktoré má pokožku liečiť, nielen prečisťovať.
Ak ste minulý týždeň nemali masku nezabudnite to napraviť hoc aj dnes! Pokožku máte predsa len jednu.

A čo vy a masky? Dávate si ich poctivo? Kde ich kupujete? Akú máte teraz doma?



9 komentárov:

  1. Já jsem na masky dost líná, nejčastěji používám čistící gely :) Ale tahle vypadá dobře :)

    Ili Libertad

    OdpovedaťOdstrániť
  2. A pomohla ti tá maska z akné ? Ja som už vyskušala rôzne masky a stale to nie je ono a neboli moc lacné, aj bio aj z drogerky :( čierne bodky sa držia a držia

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ak máš akné tak na to veru žiadna maska nestačí! To je najlepšie ísť ku kožnému lekárovi a on ti podľa typu akné poradí,čo je najlepšie :)

      Odstrániť
    2. Navštívila a dala mi na skušku od kozmetiky Avene a zatiaľ to vyzerá sľubne. :)

      Odstrániť
  3. Tak se přiznám, že tuhle značku vůbec neznám. Momentálně doma ani žádou nemám, jen peeling z avonu a s tím jsem moc spokojená :)

    SweetElis

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. juuuj tak si to nejakú masku určite zožeň! Pleť sa ti za to pekne poďakuje :)

      Odstrániť
  4. juuuj no toto vyzerá dobre, mám od Medik 8 sérum na očné okolie a normálne teraz premýšľam, či nepôjdem aj do tejto masky. Ja som sa chystala na tú bahennú čiernu masku od Himalaya, keď dopoužívam tú z Mary Kay :)

    Drew's Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ak myslíš z Himalaya Neem tak tá je super :) tiež vrelo odporúčam! Ale ak poznáš Medik8 výrobky tak chápem, že ťa táto láka je to luxus v tube :)

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne