piatok 23. októbra 2015

Čo je viac na zjedenie ako Labello?




Labella sprevádzajú moje kabelky od kedy mám kabelky. Úplne vážne. Boli mojím prvým rúžom na ktorý som bola hrdá a neznášali ho moje učiteľky na ZŠ a mojím prvým ,,fancy“ produktom na pery, ktorý som dostala. Bola to láska na prvý pohľad a odvtedy ich mám doma stále. V rôznych verziách, vôňach ale vždy sa nejaké nájde. Pred pár rokmi som si ich vždy kupovala v zahraničí, kde mali iné vône ako u nás, ale posledné roky sa rozdiely nejako zotreli a tie isté, čo majú u nás majú viac menej aj inde. Pred pár mesiacmi prišli na Slovensko Labella s novými vôňami a novými obalmi, tak som sa rozhodla vám dve, ktoré mám doma ukázať.


Prvé je ružové Watermelon Shine. Labello vonia veľmi podobne ako Labello s dračím ovocím, čo je sladučká ovocná vôňa, ktorá je na zjedenie. Balzam má jemne ružovú farbu, takže pery trošku zafarbí do ružova. Mne sa páči ak si ním pretriem nejaký suchší rúž, dodá mu potom taký pekný finish. Tým, že je to Labello z edície Shine má príjemnú mastnú kĺzavú konzistenciu, ktorá sa super nanáša a pery pekne hydratuje. Je tým pádom mäkké a veľmi príjemné.



Druhé, ktoré mám doma je Peach Shine a to mám úprimne ešte radšej. Je to taká tá krásna broskyňová vôňa, ktorá pripomína zmrzlinu alebo niečo dobré, chutné, sladučké. Aj toto Labello trošku farbí ale do oranžova. Farba je jemnejšia ako toho melónového, ale tiež veľmi pekná. Z voňacieho prieskumu, ktorý som robila vo svojom okolí vyhralo toto broskyňové lebo vonia ako zmrzlina. Konzistenciou je presne také isté- príjemne mastné.



A všimli ste si tie nové balenia? Labella majú skosené vrchnáčiky, ten nápis je väčší výraznejší. Aj obaly sú akoby menej ovocníčkové a viac také niveácke. Tak len keby ste videli v obchodoch aj aj, tak aby ste vedeli, že je to klasické Labello len v novom šate. Určite odporúčam obe – jedna vôňa lepšia ako tá druhá!


A čo vy a Labello? Máte ich radi? Ktoré je vaše obľúbené? 

22 komentárov:

  1. Labello je klasika. :) Také je mám ráda, mají krásné vůně! :) super článek!
    Teri the butter

    OdpovedaťOdstrániť
  2. To broskvové mám doma, naprosto úžasně voní a když jsem ještě zjistila dodává rtům jemnou barvu, tak moje nadšení nemohlo být větší:-) Miluji broskve:-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. aj ja! A strašne málo firiem využíva tie broskyňové vône:/

      Odstrániť
  3. Labello jsem neměla už ani nepamatuju...Víc se mi líbí, ale to broskvové :) -L

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Labello sice nemám, ale mám je ráda :) to byly moje první vysněné balzámy :D :)

    http://somethingbykatep.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. podľa mňa každej baby :) ten závan luxusu zo zahraničia, lepšie ako jelení loj :)

      Odstrániť
  5. Já se přiznám, že jsem tyhle balzámky snad nikdy neměla, jsem ostuda :/

    SweetElis

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. to vážne??? Elis! Nejaké kúpim a urobím kvôli tebe GA!

      Odstrániť
  6. tieto nove balenia som si veru už všimla davnejšie ale ak mam pravdu povedať tie strašie su oveľa krajšie to aby som sa ešte poponahlala stych starších nejaké kupiť,:))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jj aj ja to tak beriem, tie staršie sú také šťavnatejšie, viac fresh:/

      Odstrániť
  7. Vždy som chcela vyskúšať ten melónový :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. je návykový :) si ho budeš natierať len aby si ho ovoňala :)

      Odstrániť
  8. Mám doma to melounové a je skvělé. Nejraději mám ráda ale staré růžové Labello Pearly shine. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jeej to si pamätám, to sme používali s kamoškou na strednej :) ešte stále ho niekde mám, lebo naposledy som si ho kúpila že 2+1 zdarma a myslela som si, že vždy bude in :)

      Odstrániť
  9. Labello mám veľmi rada, momentálne mám dve v kelímku malinové a kokosové. Najmä to kokosové som si veľmi obľúbila :)

    Mám nový blog, budem rada za každú návštevu :)
    http://nicolland.blogspot.co.at

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja to kelímkové neviem nikde zohnať :///ale ideme s manželom do Berlína onedlho tak snáď sa na mňa usmeje šťastie!

      Odstrániť
  10. Tak to broskyňové musím mať. Už si viem predstaviť tú vôňu. Ja by som najradšej niektoré balzámy zjedla, lebo majú úžasnú vôňu.

    inthelaurasworld.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. úplne viem, o čom hovoríš! Ale u mňa to platí aj pri šampónoch, sprcháčoch..všade :)

      Odstrániť
  11. Labello mám ráda a zrovna nedávno mě dostaly jejich lip buttery!

    Narozeninová giveaway :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. mňa ešte nestihli dostať lebo ich nikde neviem zohnať :/

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne