sobota 10. októbra 2015

Jedinečný tip na darček



Naša svadba a celé jej prípravy boli mňa časom, kedy som zažila niečo prvýkrát. Ak si odmyslím celú tú ceremóniu (ktorá bola pochopiteľne prvýkrát a naposledy) milo ma prekvapili aj niektoré tie veci na okolo. Napríklad prvýkrát mi niekto ako dar poslal kvety či darčekové koše. Viem, že v amerických filmoch také veci vidíme už 50 rokov, ale s kľudom na srdci sa priznám, že mne nikto doteraz kvety alebo darčekové koše ešte neposlal. 


 
 A to tiež, vždy som videla darčekové koše pri pokladni v potravinách, kde bol alkohol a oriešky ale ono sa tá doba veru posunula. Dnes už sú darčekové koše vyrábané na mieru – špeciálne darčekové koše pre mužov a špeciálne darčekové koše pre ženy. Škoda, že sme boli obaja tak pohrúžený do svojich košov, že mi ich vôbec nenapadlo odfotiť a rozbaliť, ale ako nám došli trhali sme ich ako dravé zvery.

Myslím, že môžem napísať za oboch, že nás takýto netradičný a hlavne nečakaný darček neskutočne potešil. Dostali sme takto náhodne 4 koše a všetko od ľudí, ktorí nebývajú na Slovensku a chceli nás takto milo prekvapiť. Vy ani neviete, že vám niečo dôjde, pretože osoba, ktorá vám ho dáva si to vykliká na internete a vám len zavolá kuriér a kôš vám dôjde domov alebo do roboty. Po každé som bola fakt v nemom úžase, že si na nás niekto tak pekne spomenul a tak milo nás potešil. Obsah sa zjedol, vypil a samotné košíky sme dali šikovnejším ľuďom v okolí, ktorý ich vedeli pekne využiť na dyi.



Pochopiteľne, že kôš si môžete objednať aj vy a nechať si ho doručiť domov a darovať niekomu tvár v tvár. To plánujeme urobiť aj my v blízkej dobe kedy sa chystáme na jednu oslavu. Našla som stránku http://skvelydar.sk/, kde majú fakt pekné a netradičné koše. Zaujali ma hlavne dva také typické babské, jeden Kokosový bozk (ako viete som milovníčka kokosu) – obsahoval kokosový likér, bonboniéru, pralinky, kokosový orech a celé to bolo v peknom balení. Druhý ktorý ma zaujal sa volá Ružové potešenie a je to taký typický ružový babský balíček s ružovým vínkom, belgickou čokoládou, pralinkami, sviečkou, orieškami. A samozrejme všetko v peknom ružovom košíčku! 



Inak, ešte k tej netradičnosti darčekových košov! Na stránke som našla kopec košov, ktoré potešia srdce každej kozmetickej maniačky! Nedá mi nespomenúť ten najlepší – Levanduľový kôš (veľký – je aj v malej verzii ale tento je top)! Kôš je balený v takom krásnom elegantnom koši a okrem jedla obsahuje BOEMI kozmetiku, ktorá patrí k mojím najobľúbenejším. Má úžasne voňavé produkty, ktorých balenia stoja za vystavenie! Kôš obsahuje mydlo, sprcháč, šampón, olej, soľ, voňavý vankúšik a čaj, čokoládu a hrnček. Proste z každého rožka troška! Myslím si, že 90% žien poteší viac takýto kôš ako nejaký nepremyslený s alkoholom, orieškami a paštékou.


Tak aby ste vedeli, kam sa doba posunula a že nie sú koše ako koše. Kôš si môžete dať vyrobiť na mieru, alebo si vybrať z neskutočne pestrej ponuky. Chcete kozmetiku? Kokos? Klobásy? Nič nie je problém, koše sú pre každého! Nápady na dobré darčeky sa vždy hodia, nikdy neviete kedy niekam pôjdete a inšpirácia nebude prichádzať.

A čo vy? Dostali ste niekedy darčekový kôš? Aký? Potešil vás? Vedeli ste, že si môžete objednať koše na mieru? Chystáte sa v blízkej dobe na nejakú oslavu? Kam?

10 komentárov:

  1. Pozrela som si ponuku kosov, ale je to presne tak ako pri vianocnych kozmetickych baleniach. Jeden vyrobok dobry a tri take, ktorych sa potrebuju zbavit. Kose su urcite dobry napad, ale najlepsie je zostavit ich sam obdarovanemu priamo na mieru. A v konecnom dosledku je to aj lacnejsie a osobnejsie.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Pozerala som si ich stranku a levandulovy a urcite najlepsi.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Pěkné koše, mě se nejvíce líbí ten levandulový.
    Zvu tě k mé narozeninové soutěži.
    http://monalisabeautyeri.blogspot.cz/2015/10/muj-blog-slavi-1-narozeniny-to-si.html

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tak o tomhle jsem vůbec nevěděla, je to skvělý tip. Já ještě nikdy takový koš nedostala a určitě by potěšil. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  5. To je hezký :) Dárkové koše pravidelně kupujeme babičce a dědovi k vánocům, protože už nevíme, co jim dávat :)

    Ili Libertad

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne