štvrtok 29. októbra 2015

Nivea Body Oil


Odkedy som bola v lete na Weleda školení zaplavila ma číra radosť pri používaní olejov. Vždy som mávala doma nejaký olej a aj som ich používala ale s miernou nechuťou a odrádzaním sa. Viem, že sú oleje pre suchú pokožku dobré ale to mastné telo 15 minút po ich použití je na trpezlivosť kráľov. Ale! Na Weleda školení som sa dozvedela, že oleje sa majú nanášať na vlhkú pokožku a odvtedy mi je sveta žiť! Zrazu oleje nie sú ani také mastné a otravné a používať ich je odrazu jedna radosť.


Tento olej mala moja mamina a ja som si ho uchmatla, lebo som ho chcela vyskúšať a ak by bol dobrý tak aj zrecenzovať. Strašne som kedysi túžila po oleji do kúpeľa (tiež od Nivea) ale odkedy mám doma sprchový kút táto potreba odpadla.Stále by som ho chcela, len už by nemal u mňa doma využitie. Tak som aspoň vyskúšala tento spevňujúci telový olej.


Ako vidíte na obrázku ide o olej, ktorý je super na spevnenie celej postavy. Či sa potrebujete zbaviť strií, spevniť bruško, dekolt, stehná alebo len proste hydratovať pokožku olej pomôže. Ja som to brala z čisto hydratačného hľadiska, na spevnenie používam jogu a strie našťastie nemám. Ak si však chcete olejom dopomôcť ku krajšej postave je potrebné používať ho denne a v prípade strií či tehotenského bruška po každom umytí, resp. aj viackrát denne.


Olej má 200ml a je balený v plastovej nádobke.Používa sa tak, že si trochu nalejete do ruky a nanesiete na vlhké telo. Ideálne keď vyjdete rovno zo sprchy -len sa trochu poklepete uterákom a rovno nanesiete olej. Pri takomto nanášaní olej zaschne hneď a vám ostane len hydratovaná a pekne lesklá pokožka. 

Vonia krásne, jemne, čisto. Tak klasicky Niveácky ale viac ako sprej na opaľovanie než ako modrý krém. Je to fakt príjemná vôňa, ideálna na večer.


Za mňa je to super hydratačný výrobok,ktorý sa vám hodí poznať ak máte suchú pleť. Kúpite ho v každej drogérke za cenu okolo 5€.

A čo vy? Používate telové oleje? Nanášate si ich správne? Máte radi Nivea vôňu?

17 komentárov:

  1. Niveu mám rada a ja používam spevňujúci olej od Avonu a je super:)
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tento olej jsem jeste nepotkala. Používám oleje Saloos a mam je moc rada

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Olej používám na zadek, bříško a prsa. Souhlasím s hydratací pokožky. Párkrát jsem jej nanesla na celé tělo, téměř ihned se vstřebal do kůže a zanechal lesklou a jemnou pokožku.

    www.dendyss.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To vstrebávanie je naozaj super rýchle a ta pokožka je potom krasne voňavá :)

      Odstrániť
  4. Naštěstí žádné super zpevňování nepotřebuju, takže to by se u mě zrovna neuchytilo...Olej jsem nikdy neoužívala a zatím to ani nemám v plánu, ale tak uvidíme, co bude za pár let :) -L

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Pěkná recenze :) já jsem ještě žádný olej nezkoušela, možná si časem nějaký pořídím :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vážne? No to je teda chyba určite sa oplatí nejaký vyskúšať!

      Odstrániť
  6. Já se olejům nebráním, ale jen v zimě, jinak ne. Měla jsem tělové oleje od Balei a naprosto mi vyhovovaly, navíc úžasně voněly, letos na zimu chci další:-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Balea ma super oleje tiež krasne voňavé a úžasne hydratujuce :)

      Odstrániť
  7. Ahoj, chtěla jsem tě jen upozornit k tomu HTML na vymazání cookies, co jsem psala na mém blogu - dočetla jsem se, že je podle legislativy Evropské unie povinností to na stránkách mít, jinak mohou majiteli blogu bez tohoto vyzvání i zablokovat blog / účet na googlu. Říkala jsem si, že radši informuju ty, co mi psali pod článek, že ten kód využijí, abych je varovala, že se tak může stát. Samozřejmě je to na tobě, jestli si tam ten kód necháš nebo ne, to jen abys věděla. Smažeš ho zase tak, že si v HTML editoru najdeš pomocí CTRL + F tento tag: <*head> a pod ním budeš mít
    <*script>
    *cookieChoices = {};
    <*/script>
    (bez hvězdiček) - to aby ses nemusela vracet zase složitě na můj blog a proklikávat se ke článku :).

    ~Ježkovy voči!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dede veľmi pekne ďakujem za komentár uprimne som nevedela ze je to takto. Tak to asi riskovať nebudem, takže fakt ďakujem!

      Odstrániť
  8. tiež som vlastne oleje začala používať až teraz prednedávnom :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Nivea vôňu a celkovo jej produkty úplne zbožňuje moja mamina, ja ich veľmi nemusím :) v zime mám však veľmi suchú pokožku, takže nejaký olejíček by mi bodol

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne