nedeľa 4. októbra 2015

Philips Satinelle


Pred pár týždňami som vám písala, že si musím kúpiť nejaký epilátor. Rozhodovala som sa medzi viacerými - drahými aj lacnými. Nakoniec som sa rozhodla (aj podľa vašich komentárov, za ktoré ďakujem), že pôjdem zlatou strednou cestou a skončila som s Philips Satinelle, ktorý bol cenovo okolo 40€. 
 

Prv, než sa pustím do recenzie samotného epilátoru vám musím pochváliť slovenských obchodníkov, ktorí vedia vyjsť v ústrety potrebám zákazníkov. Kým som si objednala z internetu tento strojček prešla som takmer všetky kamenné predajne, kde boli epilátory skoro všade vybrakované. Pochopiteľne tie lacné - tie drahé by ste našli všade. Takže ak si odmyslím, že v predajniach boli všetky drahšie ako na internete - ani vlastne neboli.

Keď som sa pýtala ako je to možné, bolo mi povedané, že bolo leto a oni budú dopĺňať zásoby až v zime. A ja že čo znamená v zime? V polovici novembra, kedy budú Vianoce. Takže len aby ste vedeli, podľa slovenských obchodníkov si žena od konca augusta po polovicu novembra nohy epilovať nepotrebuje..


Inak, dôvod prečo som sa rozhodla kúpiť si tento, kvázi drahší bol holiaci nádstavec. Povedala som si, že je to v celku fajn doplnok a je to niečo, čo reálne využijem. A ten vlastne robil rozdiel medzi lacnejšími verziami. 
 

V balení sa teda nachádzal strojček, cestovné vrecúško, nabíjačka, čistiaca kefka, návod a holiaci nadstavec. 
 

Samotný strojček je veľmi pekný - bielo/krémový so zlatistými detailami. Je väčší ako môj pôvodný strojček a tým pádom sa lepšie drží v ruke. Je inak aj o dosť ľahší a oveľa tichší. Páči sa mi, ako negatívne recenzie na internete hovorili, že je hlučný - to tie baby nepočuli ten môj predošlí. Ten museli počuť aj moji susedia, kým tento len môj manžel vo vedľajšej miestnosti. 
 

Inak, čo musím pochváliť je, že strojček má super dlhý kábel. Je to praktické, ak nemáte zástrčku úplne pri sebe a úprimne sa z tejto súčasti teším asi najviac.


Holiaci nadstavec je nápomocný, ako som čakala a robí si svoju robotu poriadne. A bezbolestne narodiel od toho vytrhávacieho :))


Kefka je ok - predtým som ju nemala a vždy sa doma nejaká našla. Jediné, čo dúfam je, že ju niekde nezapatroším, lebo je pomerne malá.  


 A nakoniec obyčajné saténové vrecúško. Pred pádom by ho neochránilo ale na cesty lepšie ako igelitový sáčok. 

Tak, aké je moje zhrnutie? Oproti môjmu super starému Philipsu je:

  • omnoho tichší
  • krajší
  • ľahší
  • má dlhý kábel
  • holiaci nadstavec, kefku a vrecúško
  • a podľa mňa vytrháva efektívnejšie chĺpky - aj jemnejšie a kratšie
Na to, že som od neho nemala žiadne očakávania som spokojná a ak sa vám pokazí doma ten váš určite budete s týmto spokojné. Ak teda nie ste zvyknuté na nejaké vyšší štandard čo chladí alebo má iné vlastnosti. Je to proste fajn taký ten základný vytrhávač. Ak by ste nechceli holiacu hlavicu dá sa zohnať takmer o polovicu lacnejšie.


A čo vy? Nakupujete elektroniku v obchodoch či na internete? Dáte sa zlákať na veci navyše? Ovplyvní vás balenie?

18 komentárov:

  1. Design je moc hezký :) Já pořád holím žiletkama, protože mi chloupky moc rychle nerostou, ale časem k nějakému epilátoru určitě dospěju :)

    Ili Libertad

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mám nějaký starší typ, ale kromě barvy se mi zdá, že je stejný. A sestřenka si přesně tento koupila právě včera :D Já momentálně uvažuji nad nějakým dražším, ale nevím, jestli by byl vážně poznat rozdíl.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mám ten levnější bez nástavce a je super :) ale občas se mi zdá že chloupky nevytrhne všecky, některé jen jakoby přetrhne a oni za 2 dny vyraší :-/
    KlarissAddell

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jj určite to nie je ako v reklame, že 4 týždne bez trhania :DD

      Odstrániť
  4. Epilátor jsem ještě nezkoušela, protože mám opravdu jemné chloupky a přijde mi to celkem zbytečné. Tenhle ale vypadá moc dobře, tak snad dobrý vydrží :) -L

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tento strojek mám také. Po prvním holení jsem zarytě řekla, že už jej nepoužiju a...tak je to dodnes :D Používám žiletky, jelikož mi chloupky moc nerostou a mám je světlé :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Já mám raději klasickou žiletku :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/10/nakupy-novinky-srpen-zari.html

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Neviete mi poradiť epilator na intímne partie a podpazušie?

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Podľa mňa to záleží od toho aký máš prach bolesti. Lebo kamoška ma tento a trhá si s ním, čo ja by som napríklad nedokázala mňa to strašne boli. Keď som si vyberala strojček boli tam také drahšie ktoré ponukali nadstavec na intímne partie ale je to ten istý vytrhavac akurat ti ten nadstavec zmenší tu epilacnu hlavicu. Co je podla mna blbosť lebo bolesť je to ta istá.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Mám také jeden od rowenty a super, má masážní kuličky, takže holení skoro není cítit :)

    Smile Thess

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Bianca, ako ste nakoniec spokojna ? :-) Neuvazovali ste nad takouto recenziou + fotkou epilovanych partii? Podla mna raz vidiet vysledok je lepsie ako 1000 citat :-))

    http://www.petralovelyhair.com/2015/09/remington-ipl6750-i-light-prestige.html

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. spokojná som úplne bola to dobrá kúpa :) Petra urobila pekné fotky, ale zase nevidím tam nejaké veľké predtým a potom :) a toto nie je laserový epilátor, čiže tie chĺpky sú späť za pomerne krátku dobu.

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne