streda 4. novembra 2015

Ako sa zbaviť herpesu



Už viackrát som na blogu spomínala moju maminu a jej boj s herpesmi. Musím si miliónkrát zaťukať, že ma táto pliaga obišla a verím, že to tak navždy ostane, a je mi úprimne ľúto každého kto s herpesom zvykne bojovať.  Odhliadnuc od toho, ako to vyzerá vizuálne moja mamina pokaždé keď má herpes bojuje s teplotou, zimnicami a jej telo proste na tento vírus nikdy nereaguje dobre. Rovnako zle na tom bol inak aj môj manžel posledné dva dni v Mexiku, kedy sa mu spravil herpes - neviem, či zo slnka alebo jedného ťažšieho výletu ale posledné dva dni skončil s teplotami na izbe. Herpes je asi už len takým zlým vyvrcholením toho, že telo proste nevládze. 
Neviem vám bohužiaľ poradiť ako herpesu predchádzať, ale viem vám poradiť jeden rodinný grif, ktorý je u nás celkom obľúbený.


Transparentné náplasti na herpes nie sú žiadna novinka, ale napr v mojej rodine áno :)) Mamina ich začala používať až tento rok a nevie si ich vynachváliť. Používa Zoviconceal,  čo sú malé priehladné náplaste, ktoré si nalepíte na herpes a môžete na ne naniesť rúž alebo aj make-up. V tomto sú veľmi praktické a pohodlné. Tú vizuálnu stránku s nimi veľmi ľahko vyriešite a môžete sa sústrediť už len na to vnútorné preliečenie.
Inak! Jedna kolegyňa mi poradila nech poviem mamine, že je dobré dať si náplasť na herpes ešte kým tam nie je. Že keď už cítite, že bude nalepte si náplasť, pretože lieči a tým pádom nemusí ani vonku vyjsť taký veľký.


Náplaste sú balené takto jednotlivo, takže ich kľudne môžete nosiť pre istotu v kabelke, alebo mať jeden či dva v stole v robote. Ako som spomínala nielen prekrývajú ale aj liečia a ukľudňujú. A len aby ste vedeli -6 kusov sa pohybuje pod 6€.

Dúfam, že sa vás tento článok netýka, ale ak áno tak snáď som pomohla. Nech sa aspoň vizuálne nemusíte trápiť!

A čo vy? Nejaké grify na herpesy? Krémy, mastičky?


17 komentárov:

  1. Perfektna je vodicka Cannadent, vysusuje a viackrat sa mi herpes ani nevytvoril. Vychadza priblizne tri eura.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Netýká se mě to, ale přeju tvoji mamce hodně síly:)

    sweetcitruslemonade.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Zrovna se mi udělal opar po strašně dlouhé době, tak to je článek jako na zavolanou :) O svém Boji proti oparům jsem psala článek, náplasti taky používám, ale nejúčinnější je lék Herpesin, které mi doktorka dává na předpis.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. U nás sa da herpesin nastastie kúpiť aj bez predpisu ale asi bude potom drahší :/

      Odstrániť
  4. S herpesem bohužel bojuju od maturity, vždy se objeví při velkém fyzickém nebo citovém vypětí. Náplasti jsem objevila už před lety a od té doby nic jiného nepoužívám. Chce to opravdu dát náplast hned, jak začne ret "tikat".

    Jsi krasna

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jj presne také inštrukcie som posúval a ďalej aj ja:)

      Odstrániť
  5. Ja som mala s herpesom tento roka fakt problémy a veľmi mi pomohlo konopné regeneračné sérum od Cannaderm.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Taky trpím... Používám Herpesin jakmile se objeví známé pnutí a první flíček a zatím ho porážím, mrchu... ale tyhle náplasti jsem jednou "nouzově" koupila na dovči a byly moc fajn, díky za jejich připomenutí :)

    Zrzavá katastrofa

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Dík za tip!
    Já na opary trpím většinou, když jsem ve stresu..takže to se hodí..
    Můj jediný tip je Tea Tree olej =).

    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovedaťOdstrániť
  8. ahoj.... ja mam tiez jeden tip, ako na herpes. tento virus neprezije vyssiu teplotu, a preto si staci na miesto, kde citime, ze sa ide spravit, prilozit nieco horuce... napriklad salku s horucim cajom, kavou a pod. co najhorucejsie, ako clovek vydrzi a podrzat to tam, co najdlhsie... fakt to funguje
    Ana

    OdpovedaťOdstrániť
  9. ERPES VYLIEČIŤ mne a mojej rodine studené

    Zdravím verejnosti, I 'm from Slovensko v Bratislave, chcem
    informovať verejnosť, ako som bol vyliečený moja studená vírusom HERPES Simplex podľa
    Lekár
    názvom DR. Ojukokoro KELLY ja navštívili inú nemocnicu, ale dali
    mi zoznam drog ako Famviru, Zovirax a Valtrex, ktorá je veľmi
    drahé na liečbu príznakov a nikdy mi vyliečiť. Bol som prehliadania
    prostredníctvom internetu hľadajú liek na HERPES a videl komentár
    ľudí hovorí o tom, ako DR. Ojukokoro KELLY
    (ojukokorokelly@gmail.com) vyliečiť them. keď som ho kontaktoval on
    dal mi nádej a odoslať bylinný liek mi prostredníctvom kuriéra
    DORUČENIE úradu, ktoré som si vzal a fungovalo to vážne na mňa a ja som bol
    vyliečený, som slobodná osoba teraz bez problémov, môj HERPES výsledok vyšiel
    negatívne. Modlím sa za vás DR. Ojukokoro KELLY, Boh vám
    večný život, sa nemôže zomrieť pred váš čas za to, že
    úprimné a veľké mužov dôveru. Som tak šťastný, môžete ho kontaktovať tiež, ak
    máte nejaký problém, môžete ho aj na osobný e-mail
    adresa, ojukokorokelly@gmail.com
    LEKÁR Ojukokoro KELLY môže tiež liečiť tieto ochorenia:

    1. HIV/AIDS
    2. HERPES 1/2
    3. RAKOVINY
    4. ALS (Lou Gehrig choroba)
    5. Herpatitis B
    6. chronickej pankreatitídy
    7. emfyzém
    8. CHOCHP (chronická obštrukčná choroba pľúc)
    9. astmy
    10. ostrý uhol-glaukóm
    11. CHRONICKEJ PANKREATITÍDY

    S pozdravom upozorniť

    OdpovedaťOdstrániť
  10. • This is real take it serious, i am JOHNSON JUDITH i am from Ireland. Who will believe that a herbal medicine can cure herpes, I never believe that this will work, i have spend a lot money getting drugs from the hospital to keep me and my son healthy, it got to a point that i was waiting for death to come because i was broke, one day i heard about this great man called Dr ODUWA who is well known for Herpes, HIV, and Cancer cure, i decided to email him I didn't believe him that much, I just wanted to give him a try, he replied my mail and Needed some Information about me, then I sent them to him, he prepared a herbal medicine (CURE) and, he gave my details to the Courier Office. they told me that 4-8 days I will receive the package and after receiving it, i took the medicine as prescribed by him at the end of the two weeks, he told me to go to the hospital for a checkup, and i went, surprisingly after the test the doctor confirm me Herpes simplex virus negative, and my son and i thought it was a joke, i went to other hospital and was also negative, thank you for saving our life's, I promise I will always testify of your good works. If you are herpes simplex virus patient, contact him and I am sure you will get cured, contact him via: dr.oduwaspellhome@gmail.com or whatsapp him at +2348070685053.
    THESE ARE THE THINGS Dr ODUWA CURE
    . HERPES
    . HIV/AIDS
    . CANCER
    . HPV
    . LASSA FEVER
    . GONORRHEA

    OdpovedaťOdstrániť
  11. LEGGI LA MIA TESTIMONIANZA SU COME POSSO OTTENERE UN PRESTITO DALLE AZIENDE DI PRESTITO SKY EXPERIENCE.

    Mi chiamo CAROLINE, sono un genitore single, prima che mio marito morisse, ci ha lasciato così tanti debiti, ero così confusa e frustrata su come pagare un debito enorme. Un giorno navigando in internet mi sono imbattuto in una testimonianza (sonia) sul prestito sky experience, così ho chiesto un prestito di 85.000 euro per 5 anni all'azienda tramite la sua mail (contact@skyexperienceloan.com) o (skyexperienceloan@gmail .com). Fai sapere al mondo cosa è stato fatto per me, con mia grande sorpresa, in meno di 48 ore il mio prestito è stato approvato con un tasso di interesse del 2%. Ora ho saldato il debito di mio marito e ho iniziato la mia vita e i miei affari. Ho appena mantenuto il mio voto. Quindi, se vuoi qualsiasi tipo di prestito di almeno il 2%, rivolgiti alle AZIENDE DI PRESTITO SKY EXPERIENCE. alla sua e-mail
    (contact@skyexperienceloan.com) o (skyexperienceloan@gmail.com). visita il suo sito Web http://www.skyexperienceloan.com/

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne