pondelok 16. novembra 2015

Ide sa do Berlína!


Voľno a spustenie predaja lacných leteniek vytvorili dokonalú kombináciu na to, aby sme zase niekam vycestovali. Tentokrát to nebude ani tak ďaleko -ideme do Berlína! Ako som si cez víkend chystala veci povedala som si prečo vám nejaké mecvaknúť a neukázať čo si vlastne beriem!


Toto GEO je ešte z minulého roka, ale ako som ho vtedy čítala inšpirovalo ma na návštevu Berlína. Prvotne sme tam chceli ísť autobusom, ale keď Ryanair prišiel so spiatočnými letenkami za 20 € autobus išiel hneď do zabudnutia. 
Vždy keď niekam idem kupujem si turistické bedekre. Doma mám celú zbierku od National Geographic ale ten bohužiaľ nemá Berlin. Tak som si ho kúpila z vydavateľstva Dumont a bola to dobrá kúpa. Kniha má praktickú veľkosť, je tam mapa a samé super tipy.  


Kozmetiku eliminujem na maximum a beriem si len tieto veci:

  1. Dermacol novú riasenku Devilash - robí úúúžasné riasy a viem, že vydrží krásne bez drolenia celý deň, čo je to, čo potrebujem. Minule som testovala nejakú riasenku tuším nejakú novú Miss Sporty a vo vetre mi začalo slziť oko. Asi ešte nikdy sa mi nestalo, že by sa mi riasenka rozpustila, kvôli slzivému oku ale v ten deň za mnou došla na ulici pani a povedala mi, že nech si utriem make-up. Pozrela som sa do zrkadla a vyzerala som fakt jak panda. Vďaka za odvážnych ľudí, ja by som si to uvedomila asi až večer doma.. Každopádne táto Devilash vydrží ešte aj plač :/ aa tie krásne riasy! Keďže v Berlíne má celý čas pršať, myslím si, že lepšie som si ani nemohla vybrať. Ak budete chcie vidieť tie diabolsky krásne riasy - v blízkej dobe plánujem recenziu troch riaseniek, ktoré sú podľa mňa top, takže tam ich uvidíte. 
  2. Make-up revolution ceruzka na oči - z praktických dôvodov si beriem len jednu ceruzku a tato od Make up revolution mi príde najpraktickejšia - jej názov je Iconic Brown a je to super hnedá, vhodná na každý deň.
  3. Nakoľko sa mi nechce trepať so štetcami, neberiem si ani púder a preto mi ako najlepší prišiel tuhý make-up od Logony. Obsahuje hubičku s ktorou sa dobre nanáša a veľmi pekne kryje a drží.
  4. Pravidlo jednej ceruzky sa presunulo aj do pravidla jedných tieňov -stále najobľúbenejšie Color Tattoo On and on bronze.
  5. Rúže ani lesky si neberiem, len balzam na pery od Dermacolu, obsahuje SPF a nielenže úžasne vonia ešte aj super premasťuje.
  6. A posledná vec sú malé,ale praktické Make-up revolution líčka. Sú takej tehlovej farby, takže sa hodia ku všetkému a lícam dodajú taký pekný zdravý vzhľad. 


Moja suchá pokožka potrebuje každý deň a keďže nie vždy na hotely sú pre istotu si beriem vzorky Hempz Body. Na vyskúšanie som dostala vzorky Hempz telových mliek a musím napísať, že sú veľmi príjemné. Obsahujú 100% čistý organický olej z konopných semien, ktorý obsahuje prírodné proteíny, vitamíny, antioxidanty a minerály. Krémy obsahujú ešte bambucké maslo, maslo zo semien manga a jojóbový olej vďaka ktorým sú neskutočne premasťujúce a hydratačné. Tak si beriem na každý deň jednu vzorku, čo nezaberie veľa miesta a suchej pokožke pomôže. 

O a ako parfém si beriem Beyoncé. Je to 30ml čiže nezaberie veľa miesta a vonia dokonalo!


Čo nemôže chýbať je čiapka a šál. Z hlavy ževraj uniká veľa tepla, takže si ju určite zoberiem a na krk som citlivá od malička. Svokra mi doniesla z Peru tento krásny hrubý teplý šál tak sa teším, že ho konečne vyvetrám a vezmem si ho takto na výlet. 


Aj keď má pršať vždy mám so sebou pre istotu slnečné okuliare. Už sa mi párkrát stalo, že malo byť škaredo a potom zasvietilo slnko a ja som celý deň škúlila až ma z toho bolela hlava. Poučená a okuliare mám zbalené. Tieto klasické čierne wayfarer sa hodia úplne ku všetkému.
Aj keď je doba mobilov mne hodinky nikdy nemôžu chýbať!

Tak, toľko pár vecí, ktoré si beriem. Ak sa mám priznať je to asi prvýkrát, čo sa trochu niekam bojím letieť a nemám z toho úplne dobrý pocit, ale verím, že všetko dopadne dobre a vo štvrtok sa tu zase uvidíme. V stredu vás čaká príspevok z trocha iného gusta tak sa tu nezabudnite zastaviť :)

Pekný sviatok a teším sa na vás! Ozaj - určite sledujte môj instagram a facebook ako vždy tam nájdete niečo viac!

A čo vy? Plánujete niečo na zajtra? Chystáte sa ešte niekam do konca roka? Kupujete si bedekre?

16 komentárov:

  1. super! dúfam, že bude z Berlína post :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ten istý bedeker mam na Londýn a veru skvelý :) letenky do berlína som tiež pozerala a žasla nad tou cenou ! :) užite si výlet potom čakáme nejake dojmy a tipy :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tak ta cena letenek je úžasná! Doufám, že se taky někdy do Berlína podívám :) Moc se mi líbí ta šála -L

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) a držím palce, že keď budeš chcieť ísť nech nájdeš nejaké lacné letenky :)

      Odstrániť
  4. Berlin mam rada. Dufam, ze napises o vylete aj clanok :-)
    Kaviareň u mačky

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja napríklad preferujem Dumont, mám od nich Paríž, Londýn, Rím, Barcelonu aj Dubaj, už v podstate len od nich si kupujem :) (v tomto som taká istá, všade musím mať so sebou sprievodcu :D )

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mňa teraz v celku mrzí, že som si urobila zbierku National Geo a Dumont je popravde omnoho lepší :/

      Odstrániť
  6. Uži si! My sme tieto lacné letenky od Ryanair tiež využili a aj keď som tam bola minulý rok autobusom, tak tento rok bola jasná voľba lietadlo :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. autobus by som asi nedala, to muselo trvať celú večnost :/ Ten Ryanair je v tomto super fakt lacné letenky to sa dobre cestuje :)

      Odstrániť
  7. Na pár dní sa do Berlína ani nevyplatí ísť, je tam toho toľko, čo naozaj treba vidieť! Bola som tam 10 dní a chystám sa niekedy znovu, je to naozaj krásne mesto, moderne vybudované, ale je tam aj veľa zelene, parkov, nie ako v iných mestách, kde je všetko zastavané. Keby som mohla, hneď sa tam presťahujem.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Zelene je tam naozaj veľa, to som vôbec nečakala:) Ako píšeš je to fakt krásne mesto a kľudne by som prijala aj viac dní:)

      Odstrániť
  8. Ja som sa nedávno vrátila, letenky som mala dokonca za 15€!:D uži si :)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne