sobota 28. novembra 2015

Môj vianočný wishlist


Kým sa pustím do nápadov, ktoré odporúčam ako vianočné darčeky okoliu napadlo mi, že začnem svojim nefalšovaným wishlistom. Je to pre mňa final wislist, ktorý budem distribuovať ďalej aj mojej rodine J Úprimne si myslím, že skoro v každej rodine si ľudia dávajú na vianoce darčeky a ak rodine poviete, čo by vám urobilo radosť len im zjednodušíte celý proces. Kozmetika u mňa jednoznačne vedie, takže čo by ma potešilo?

Sviatky sú pre mňa obdobím parfémov a tým, že som ich teraz pomíňala v celku veľa urobila som si priestor na poličke. Mojimi top favoritmi sú tieto:


Mojím favoritom, v ktorý dúfam, že fakt dostanem je Dolce & Gabbana Pour Femme Intense. Túto vôňu som tu spomínala už viackrát a je to ideálny parfém na zimu, pretože je pomerne výrazný a silný. Je to taká sladká zimná vôňa, kde pomerne dosť preráža santalové drevo. Určite odporúčam, minimálne ovoňať!


Druhú vôňu, ktorú by som chcela som už raz doma mala, ale postupom času mi celkom dosť chýba. Je to Calvin Klein Euphoria. Je to krásna sladká vôňa (ako všetky moje) ale s nádychom exotiky a niečoho špeciálneho. Nie je to taká tá prvoplánovo sladká vôňa ako Britney, skôr je to kombinácia ovocia a kvetín. Vôňa je na trhu už niekoľko rokov a ak ste ju ešte neovoňali určite odporúčam napraviť. Aby som vám ju možno trochu priblížila obsahuje – smotanové tóny, pižmo, mahagón, jantár či fialku.



A vlastne som došla na to, že by som chcela ešte jeden parfém, takže pridávam ešte tretí do zbierky. Ten je tiež z kolekcie ,, už som raz mala a chcem ho zas“ . Také sú najlepšie, lebo už na nich máte vytvorené nejaké spomienky a môžu vás len a len potešiť. Trojka v mojom wishliste je Armani Diamonds, Zase sladká klasika, len viac ovocná. Je zmesou vanilky, liči a malín a je ideálna na použitie počas celého roka. Flakón v tvare diamantu je len príjemný bonus nakoniec. 

A poďme preč z parfémovej časti na inú kozmetickú časť. Tu mi v podstate nechýba vôbec nič, ale našla som dve veci, ktoré by ma fakt potešili. 



Na DM stretnutí mali všetky baby Rimmel korektor, ktorý som si mala možnosť aj sama otestovať na mojej modelke a bol fakt super. Nie je to drahá záležitosť, ale príde mi to ako fakt dobrý korektor, ktorý kľudne môže konkurovať aj drahším. 





A posledná vec je už taká odrhovačka na mojom blogu Loreal Lumi Magique Make-up. Mám doma korektor, ktorý je fakt super a rada by som vyskúšala aj make-up. Rovnako dobrý by bol aj True Match, alebo ten nový rozjasňujúci od Maxfactoru. Výsledok teda je, že by som potrebovala nejaký dobrý rozjasňujúci make-up.

Z kozmetiky je to inak asi všetko, čo by ma potešilo. Ďalej sú to už len také klasiky- knihy, oblečenie, rukavice ak by vás zaujímali aj tieto veci kľudne napíšte urobím aj príspevok z iného súdka J


A čo vy? Čo by vás potešilo? Máme niečo rovnaké? Ak ste robili nejaké wishlisty budem rada, ak mi pošlete link J


18 komentárov:

  1. Armaniho jsem měla a voněl krásně! :)
    Jinak taky u mě letos vede kosmetika. Psala jsem Ježíškovi v tomto článku: Milý Ježíšku :D :)
    KattyLife

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja si neviem nájsť cestu k dámskym vôňam CK, tieto Vianoce dúfam v novinku od Burberry, je fakt krásna :) a rada by som videla aj zvyšok tvojho wishlistu :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. vážne? Za mňa majú tri fakt krásne Euphoria, Reveal a Eternity :) a keď je záujem rada doplním :)

      Odstrániť
  3. no mne by tiež mohol ježiško priniesť nový parfém :))

    OdpovedaťOdstrániť
  4. wishlist ještě nemám, nebo mám ale na papíru pro rodiče XD. Ta euphorie nevoní špatně. :), ale nic stejného nemám.

    http://somethingbykatep.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ten rozjasňujúci makeup je vážne super, ja ho práve používam. Určite vyskúšaj, budeš spokojná!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Na mém wishlistu je také hlavně kosmetika a z parfémů se tam nachází Black Opium od YSL, který voní úplně nádherně! Nemám ráda sladké vůně, takže tvoje vůně by u mě moc neuspěly :D -L

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. A na mňa je zase Opium neskutočne silná vôňa :) máme protikladový parfémový vkus :)

      Odstrániť
  7. Nejaký parfém by som aj ja nový prijala ,ale ešte musím domíňať dva staré :-(

    OdpovedaťOdstrániť
  8. želáš si pekné veci :)
    mňa by asi potešilo úplne všetko, čo bolo darované z lásky :)
    Na wishlist sa ešte len chystám, ale zatiaľ ťa pozývam na moju Vianočnú giveaway a taktiež aj tvoje čitateľky :)
    http://www.vanesasworld.blogspot.sk/2015/11/christmas-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Giorgio Armani Armani Code Satin - jednoznačne :)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne