nedeľa 1. novembra 2015

Zopakovali by ste si stužkovú?


Ako sme sa včera prechádzali po meste úplne mi došlo, že je teraz obdobie stužkových! Ako som už roky po strednej úplne mi to vyfučalo. A tak mi napadlo, zopakovali by ste si stužkovú? Ja úprimne ani neviem :) Čo si pamätám asi 5x sme sa v triede rozhádali -o miestnosť, tombolu, program, urazili sa na nás niektorí učitelia, ktorý chceli byť pozvaní a neboli a niektorí, čo boli ani nedošli. Nakoniec to dopadlo super a bola to fakt zábava, ale či by som si to chcela zopakovať neviem. 
Čo by som si však chcela zopakovať je kupovanie šiat. Ja som mala pomerne jednoduché ružové saténové šaty - ktoré by som si teraz už určite nevybrala! 
 Určite by som si zase vybrala dlhé šaty, je to podľa mňa udalosť, ktorá si dlhé šaty zaslúži, akurát by boli asi v nejakej jemnejšej viac elegantnej farbe. Taktiež by som určite zvolila iný make-up a vlasy - ja som mala tragické jedno aj druhé. Čo tak niečo takéto?



Inak tieto trblietavé mala na mojej stužkovej jedna moja spolužiačka a je úplne zaujímavé vidieť, že sú ešte stále v ponuke v kopec obchodoch na internete a sú stále trendy. Viem, že trblietky nie sú pre každého alebo boli fakt krásne a velkolepé.


A potom sa mi páči aj úplný opak tých jemnejších farieb. Tieto fialové sú podľa mňa fakt krásne a úplne jednoduché. Dá sa tu potom viac vyhrať na účese a make-upe. 


 Inak aj čierna má niečo do seba, nie?


No,takže tak ako pri mojej stužkovej vyplynulo z môjho hľadania úplne to isté - vôbec neviem, aké šaty by som si vybrala :)) Na výber je ich neskutočné množstvo, farieb, strihov, materiálov - baby,čo vás to ešte len čaká, máte čo robiť. Alebo to môžete urobiť ako som to mala ja - ísť do Poľska, kde mali na výber asi 10 druhov a nemala som nad čím dumať :)) 

Len asi jedna rada na záver, obehajte si viac obchodov alebo pozrite si viac stránok lebo požičanie zvyčajne vyjde viac ako kúpenie. Tieto šaty stáli všetky okolo 100€  (na www.sherrylondon.co.uk )- koľko dala vtedy tá baba za požičanie tých flitrových. A ak ich nevynosíte, vždy ich môžete potom predať.

A čo vy? Aké šaty sa vám páčia? Budem rada, ak mi dáte do komentárov linky a budem sa môcť kochať s vami. Aká bola vaša stužková? Zopakovali by ste si ju? Aké ste mali šaty?




21 komentárov:

  1. Stužkovám mě čeká přesně za rok a jsem z toho celkem nervózní popravdě :D Budu v maturitním ročníku a čeká mě toho spousta-stužkovák, maturiťák a předávání vysvědčení. Vše si zaslouží krásné šaty, ale kde je vezmu? Asi bych nad tím měla už začít přemýšlet no :D Jinak z tvého výběru se mi líbí ty jednoduché fialové a ty černé jsou naprosto nádherné :) -L

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tie sú inak teraz aj môj favorit :) čím skôr nad tým začneš premýšľať tým úprimne lepšie :)

      Odstrániť
  2. U nás boli vtedy trendy korzeové, skoro každý chcel mať.... Ja som mala tiež (ale takú chybu by som už nespravila) ale našťastie boli úplne jednoduché len s jednou látkovou ružou. Oproti niektorým tortám to ešte bolo fajn :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som v kútiku duše inak strašne taký tortový typ, ale nemám odvahu! Viem, že je to gýč na tretiu, ale mne sa to strašne páči :))

      Odstrániť
  3. mohla si nám postnúť aj svoju fotku zo stužkovej, dúfala som, že ju tu nájdem :)
    ja som si vybrala absolútne jednoduchý a nadčasový model v čiernej farbe, bez ramienok a A strih, ozvláštnený pásom a šerpou v jemne smotanovej farbe. K tomu som zohnala perfektné lodičky a kabelku presne v tej istej farebnej kombinácii... žiaľ šaty sa mi zničili, šerpu poliali červeným vínom, spadol na mňa opitý profesor a roztrhol mi ich :( šaty bez ramienok by som si už nikdy nevybrala a pre účes som sa veľa naplakala, nepáčil sa mi. Celá stužková bol pre mňa jeden obrovský stres,bola som v organizačnom výbore a teda vôbec som si to neužila...takže potreba zopakovať si to už nie je :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Leni úprimne si ma pobavila :) aj keď verím, že tebe asi vtipne nebolo :) A čo sa týka fotky, keď niekedy zopakujem v inej verzii tento príspevok dám aj fotku :) nech sa zasmejete :) - ja som za ten make-up a vlasy nemohla :))

      Odstrániť
  4. Mňa tento ošiaľ obišiel . Vzhľadom na to aký sme boli na strednej škole kolektív urobili sme to jednoducho len klasickou večerou . Takže behanie po rôznych salónoch som absolvovať nemusela . Jednoducho som si kúpila sukňu a top a využívam tieto kúsky dodnes . :) Síce mi bolo ľúto že sme nemali celú tu parádu okolo aj s rodičmi ale nakoniec sme sa podľa mňa zabavili ešte lepšie ako keby to máme s rodinou a profesormi . Takto sme sa zobrali na party a bolo nám jedno čo kto vyvádza aspoň nebola žiadna hanba . :)
    www.bar-bor-ka.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. wow ale to je aké super! To si prvý človek o ktorom som počula, že mal takúto stužkovú a závidím!

      Odstrániť
  5. Páčia sa mi prvé tri šaty a ešte tie čierne. Mňa maturitný ples ešte len čaká za dva roky, no veľmi sa teším na vyberanie šiat. Určite chcem nejaké veľkolepejšie ako nosím napríklad na plesy teraz. Ved maturuje sa len raz! :)

    Nicol
    http://nicolland.blogspot.co.at

    OdpovedaťOdstrániť
  6. ja som mala take obrovske "princeznovske" korzetove saty bledomodrej farby. skratka taka velka a siroka sukna s obrucami, cele vyrobene s nejakej umelej latky, ktore boli kupene v polsku na trhu. vyzera som dobre, ale kebyze si mam druhy krat vybrat, tak by som brala nieco elegantnejsie a a nieco, co by som mohla vyuzit aj na inu prilezitost. tie svoje "stuzkovacie" mi od stuzkovej lezia kdesi v skrini a nedaju sa pouzit na nic ine. a stuzkovu by som si uz asi nezopakovala, ale vysoku skolu asi hej. kebyze mozem byt znova v nejakom takom tretom rocniku...s dnesnym rozumom :D

    Beauty by Bellatrix

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja už ani vysokú :) to som strašne vždy stresovala :)) pre mňa je toto najlepšie obdobie :) tá práca a zodpovednosť nie je taká hrozná ako všetci strašili :)

      Odstrániť
  7. Ja som mala stužkovú pred týždňom a zopakovala by som si ju kľudne aj 100 x, tiež sme sa hádali, tiež sa čosi nepodarilo, ale výsledný efekt stál za to. So šatami som mala problemy, nakoľko som si ich dala šiť a ušili mi ich zle, ale aj tie nakoniec dopadli perfektne :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. mňa čaká 27ho moja a šaty som si navrhla sama :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. zataiľ len z prvej skúšky :) ke dbudú pošlem ti an fb do správy :)

      Odstrániť
  9. myslím, že naše názory sa menia s tým ako ide móda dopredu.. Ja svoje šaty neľutujem (tiež som mala bledoružové), no možno by som sa inak namaľovala a učesala, predsa len čím ďalej tým viac samé seba spoznávame a vieme čo nám sedí a čo nie.. takže u mňa tak nejak :) ak budeš mať čas budem rada ak zavítaš pozrieť aj na môj blog, budem rada ak ho ohodnotíš nejakým komentom :) pekný večer ešte..

    Dominika Makarova fashion blog

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nedá mi nič iné ako súhlasiť :) a ďakujem za komentár, na blog sa určite pozriem :)

      Odstrániť
  10. Ja mám stužkovú ďalší rok v septembri - odchádzame celá trieda spoločne do Paríža na nejaký čas takže už som si začala hľadať nejaké šaty aby to nebolo na poslednú chvíľu, ako je u mňa zvykom a tvoj článok mi momentálne ozaj pomohol :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. No, já mám stužkovací večírek za dva týdny a abych byla upřímná, už se na něj ani netěším. Ve třídě se neustále dohadujem, vniklo pár epických hádek :D a mé nervy z šatů to celé přiostřují. :D Koupila jsem si totiž jednuduché splihlé, na jedno rameno s kamínky, ale pořád mě lákají nějaké nadýchané, například ty flitrové na obrázku :), ale protože už by mi pravděpodobně nedošly, sháním nějaké za přijatelnou cenu v kamenném obchodu. Akorát ty ceny, to je děs. :D

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Ja by som si stužkovú zopakovala 1000x :) Mám na ňu krásne spomienky a pár ľudí, ktorých som mala veľmi rada a s ktorými som si užila pár stužkových žije v zaraničí a nie sme v kontakte, čo ma mrzí. Takže určite áno :)

    ladyminimalism.com

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne