utorok 29. decembra 2015

Ako si uviazať šál


Zistila som, že už štyri roky mám ako záložku v Chrome video ako si viazať šál/šatku. Raz som ho niekde zahliadla a uložila som si ho v domnienke, že si ho neskôr pozriem poriadne a naučím sa šál si viazať kreatívne. 
Ako ste sa asi dovtípili, prešli 4 roky a to video som odvtedy ani raz neotvorila. Ba čo viac, mám pocit, že som nejak prestala nosiť šále. A čuduj sa svet, počas vianočných sviatkov a v čase najväčšej prokrastinácie som ho zase otvorila a pozrela som si ho ešte raz. A keďže som mala pomerne veľa času napadlo mi odfotiť vám 3 moje najčastejšie spôsoby nosenie šatky a som zvedavá, či ich máme rovnaké :))


Na účel viazania rozličných druhov mi poslúžila šatka, ktorú som dostala z http://postovnezdarma.cz/ . Je to veľmi príjemná ľahká šatka, ktorá sa dá nosiť celý rok. Inak jeden tip, ktorý som obkukala od sesternice - ak radi nosíte šatky aj počas zimy ale viete, že v chlade tie tenké nehrejú dajte si na nich normálne šál. V robote alebo škole dáte šál dole a pekná štýlová šatka vám ostane. 

Ešte späť k tej šatke - páči sa mi, že je ľahučká (ideálna do lietadla a na chladnejšie noci pri mori - taaaaak by som niekam išla:)) a super farebná. Sú na nej akoby farebné pyramídky a tým, že má mnoho farieb ľahko ju doladíte ku kadečomu.

A teraz tie moje 3 najčastejšie variácie:


Prvá ako nekonečný šál

Na to, aby ste mali nekonečný šál nepotrebujete investovať do nekonečného šálu. Stačí si zviazať konce a dvakrát obtočiť okolo hlavy! Pol minútová záležitosť a vo výsledku boj proti nudným tričkám!
 

Sovietsky štýl

Neviem, ako sa toto viazanie volá, ale šále tak nosila ešte moja babka. Je to podľa mňa pozostatok komunizmu. Spojíte proste šál a urobíte akoby slučku, ktorú prevlečiete. Isto viete, o čom hovorím :))

 

Videla som na internete

Keď sa snažím, aby to vyzeralo o čosi zložitejšie stočím jednu stranu a tú prevlečiem s druhou nestočenou (viď vložené video a viazania Mira). Je to trochu iné a v celku elegantné :)
Aby ste si aj vy mohli nájsť ten svoj štýl pripájam video, ktoré mám 4 roky v záložke :) 




Dúfam, že nekozmetická téma potešila a ja sa idem vrhnúť na prípravu ,,najlepších výrobkov 2015". Tam vám vynahradím aj tú kozmetiku :)

A čo vy? Nosíte šále? Máte ich radi? Ako si ich viažete? Experimentujete vo viazaní?

13 komentárov:

  1. Já nejčastěji nosím asi ten druhý typ :) -L

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tak satky a saly ... S nimi sa vzdy poriadne natrapim, aby vyzerali nositelne :-)
    |Kaviareň u mačky|

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Super návody, já mám nejraději šály kruhové, protože s nimi neni moc práce a většinou nestíhám, takže jenom nahodím a je to. Ale mám i pár pěkných nekruhových šál a nikdy nevím, jak je mám nosit, tohle mi aspoň trošku pomůže :)
    Pinki Claire

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Pěkné tipy :) já nosím ty první dva způsoby :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tohle video jsem nedávno viděla poprvé a taky jsem si ho uložila, že budu kreativní... uvidíme, jestli mi to bude trvat kratší dobu než ty tvoje 4 roky :D :))

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne