utorok 1. decembra 2015

Bottega Veneta


Tento parfém je príkladom toho, že keď niečo naozaj chcete vesmír vám to donesie! Bottega Veneta bola na mojom wishliste roky (kto sleduje môj blog určite ju tu nejedenkrát videl), a minulý mesiac mi ju doniesla kolegyňa, pretože jej nevoňala. Tak to som si povedala wow! Urobila mi neskutočnú radosť a tak sa teda teším, že vám ju po rokoch môžem konečne zrecenzovať.


Presne si pamätám, kedy som ju prvýkrát ovoňala (na letisku) a povedala som si, že wow konečne nejaká ,,iná" vôňa. Ak ste Bottegu ešte nevoňali, určite to urobte a verím, že prekvapí aj vás. Veľmi ťažko sa opisuje, pretože nezapadá akoby do žiadnej kategórie. Nie je ani sladká, ani svieža, ani ťažká, ani citrusová ani ľahká. Je iná. Bol to prvým parfém tejto značky a myslím si, že s lepším ani nemohli začať. 



Aby ste však aspoň trochu vedeli, v ktorej kategórií vôní hľadať je to akoby púdrová vôňa, len silnejšia a výraznejšia. V zložení nájdete bergamot, korenie, jazmín, mach a pačuli. Ja mám rada najmä tú prvotnú intenzívnu časť, takže si ju prestriekavam asi každé tri hodiny - vtedy je podľa mňa najkrajšia, najvýraznejšia.



Páči sa mi ako sa výrobca vyhral aj s balením, je jednoduché a elegantné zároveň. Hrubé sklo, ktoré má na vrchnáku koži a na spodku flakónu pekný brus. Sú to detaily, ktoré robia parfém ešte luxusnejším.

Ak chcete trochu vybočiť z vašich klasických parfémov určite vyskúšajte, je to jedným slovom krása! A ozaj, kedy inokedy ako teraz pred Vianocami? :))

A čo vy? Voňali ste ju? Páči sa vám? Už sa vám stalo, že ste si niečo veľmi želali a došlo to k vám? Čo to bolo?

8 komentárov:

  1. Bottega je krasna, zial s mojou chemiou si az tak nesadla, ale kolegyna nou vonia a na nej ma teda neomrzi :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Bottega Veneta parfém používam už roky, od začiatku čo k nám prišla do Fann. Voňala som ju prvý raz v časáku a bola INÁ !!!
    S mojou chémiou sa majú spolu dobre a je to moja naj vôňa úplne. Nenazvala by som ju pudrovou, skôr kožennou. Cítim aj iné ženy keď ju majú, našťastie nie príliš často, vadilo by mi ak by som ju cítila z každej druhej.
    Používam ju od jesene do jari, cez leto som jej neverná s inými vôňami.
    Pre mňa THE BEST !!!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. úplne presne si popísala moje pocity :) no je to dokonalosť :)

      Odstrániť
  3. já z ní cítím kůži :) dlouho byla na mém wishlistu, ale vždycky zatím vyhrál další Chanel :) Tak snad to ještě letos stihnu.
    vánoční soutěž s Elega o kabelku

    OdpovedaťOdstrániť
  4. tiez som ten parfem strasne dlho chcela a zhruba mesiac som hrdou majitelkou :D krasna vona, taka ina, ako sme sa vsetky zhodli :)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne