utorok 22. decembra 2015

Štedrovečerné líčenie krok za krokom



Dnes som sa rozhodla rokmi žiadaný článok a to líčenie krok za krokom :) Štedrý Večer je tu ani sa nenazdáme a verím tomu, že nápady na líčenie sa hodia každému. Rozhodla som sa trochu vybočiť spomedzi tradičných vianočných farieb a dodať líčeniu trochu viac farieb. Predsa len, nemusia byť všetky návody rovnaké :) V líčení som použila aj zopár noviniek, ktoré ste už mohli vidieť na mojom instagrame tu takže aspoň ich uvidíte v praxy. 

Čo budeme potrebovať?


Budeme potrebovať relatívne veľa malovátiek, pretože predsa len, ide o špeciálny slávnostný make-up. Nenechajte sa však odplašiť, rozoberieme si ich postupne a uvidíte, že to nie je také hrozné!

Základ

Základom je kvalitný make-up, ktorý dobre kryje a rozjasňuje. Ja teraz používam môj vysnený Max Factor Skin Luminizer, ktorý som vám vo svojich blogových wishlistoch spomínala asi pol roka a konečne ho mám doma a ešte aj otestovaný. Na Maxfactore mám strašne rada to, že všetky make-upy majú rovnaké názvy farieb, takže ak vám sadne jeden viete, že vám sadnú farby v každom druhu. Ja som odtieň 45 warm almond, to je svetlá farba s jemne ružovým podtónom. Max Factor make-upy patria k mojim najobľúbenejším, akurát mi na nich vadí jedna vec -ich divná (akoby jemne octová vôňa). Vonia tak skoro každý a aj keď si po čase zvyknete, je to divné.  

Čo sa týka samotného make-upu má stredné až vyššie krytie a veľmi dobre sa nanáša prstami alebo štetcom. Je to jedno krásne kryje tak aj tak. Čo sa mi na ňom páči asi najviac je to, ako rozjasňuje - je to fakt vidno, že pokožka je jasnejšia a krajšia. 
 

Make-up pleť krásne zjednotil a dva nedostatky som zakryla korektorom. Nakoniec som pleť zafixovala mojím najobľúbenejším korektorom Rimmel Stay Matte v odtieni 001 Transparent.


Po make-upe nasledovala druhá časť - riasy a obočie. Riasenka vás asi neprekvapí stále používam moju obľúbenú Rimmel Wake me up. Moja obočková rutina sa tiež nezmenila a Make-up Revolution gél na obočie je stále môj verný spoločník. 




Nasleduje trochu kontúrovania + líčka + rozjasňovač. Toto je taká moja go-to trojka. Oriflame hnedé guličky, Make-up revolution ružové líčka a Dermacol rozjasňovač. Inak ak ste tento Dermacol rozjasňovač neskúšali vrelo odporúčam napraviť. Je to jeden z najlepších rozjasňovačov na trhu, za tú cenu podľa mňa ani lepší nie je.


A predposledná fáza -očné tiene a ceruzka. Keďže ide o slávnostnú udalosť zvolila som Dior tiene -Dior Grand Bal 01. O týchto tieňoch plánujem ešte samostatnú recenziu, kde vám ich ukážem trochu viac. Každopádne balenie obsahuje dva prekrásne slávnostné tiene - jeden taupe a jeden krásny zlatý, ktorých zmiešaním dosiahnete krásne lesklé, jemne trblietavé a honosné líčenie.


Aby som líčenie trochu ozvláštnila pridala som tyrkysovú linku od Astoru v odtieni 008 Tropic Green. S linkou sa robí veľmi dobre a krásne chytá na všetky tiene. Intenzitu ľahko navýšite tým, že po oku prejdete viackrát. Linka drží pekne takých 6 hodín potom odporúčam po oku zase prejsť. Ak si ju dáte len dole pod oko ako ceruzku drží bez problémov celý deň.



A teraz čerešnička na koniec! Už máme rozjasňujúci make-up, lesklé oči a čo nám ešte chýba? Zaujímavé pery! Strašne som sa tešila na túto ceruzku/rúž pretože spomedzi chubby stickov v pozitívnych reakciách prekonala hádam aj Clinique. Bourjois Color Boost v odtieni 09 Pinking of it bol presne ten správny produkt, ktorý celé líčenie zaklincoval :)) Rúž má krásnu sýtu cyklámenovú farbu a na perách vyzerá skoro ako lesk. Je lesklý, hydratačný a neskutočne ľahko sa nanáša. Páči sa mi v kombinácii so zlatými očnými tieňmi a kľudne nahradí aj výrazné doplnky, pretože on sám je dostatočne výrazný. Navyše na http://www.parfemy-elnino.sk/ nestojí ani 5€.


A voilá výsledok! Tak takto nejako budem vyzerať pozajtra, len ešte musím doladiť oblečenie. Make-upová skúška vyšla k mojej a dúfam, že aj vašej spokojnosti.



Ak sa vám takéto príspevky páčia budem rada, ak mi dáte vedieť a kľudne ich môžem robiť aj častejšie.

A čo vy? Máte už premyslené líčenie na Vianoce? A oblečenie? Obliekate sa nejako špeciálne? Ak máte rodinu kde budete? S vašimi rodičmi, so svokrovcami alebo u seba?

15 komentárov:

  1. krásny odtieň rúžu, a máš parádne dlhé vlasky, závidím :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Určite rob takéto články aj častejšie, líčenie sa Ti veľmi podarilo, páči sa mi tá linka, dodala tomu celému taký šmrnc :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tak tie svetlejšie vlasy máš omnoho lepšie! Lucka

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Moc se mi líbí ta modrá tužka, hezky líčení ozvláštní :) -L

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ceruzka má zaujímavú farbu, podľa názvu by som fakt čakala zelenú :)
    Moje líčenie na Vianoce je väčšinou podľa toho, ako stíhame, lebo nás býva cca 8-10, takže tie prípravy zaberú dosť času. Tento rok mám vybrané k večeri jednoduché čierne šaty, takže s líčením sa budem môcť vyblázniť :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. wow to je vás dobre veľa! To slávite spoločne tvoji rodičia plus svokrovci?

      Odstrániť
  6. Pekná modrá linka, pristane ti. :)
    http://rebelliouslily.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Celé líčenie ti pristane a máš krásne vlasy :) krásny zvyšok sviatkov želám

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne