pondelok 25. januára 2016

5 obľúbencov - Weleda, Iphone, Horalky...:)

Ani si nepamätám, kedy naposledy som robila 5 obľúbencov! A je to veru škoda, pretože dobré veci sa vždy oplatí poznať, aj keď nie sú z kozmetického súdka. Tak nebudem to naťahovať a idem rovno na to:


1, Weleda Trnkový sirup - minulý rok pred odletom do Mexika som si naordinovala Weleda Rakytníkovú kúru a keďže som za oceán odletela zdravá, beriem to tak, že sa osvedčila. Tento rok som teda opäť siahla po kúre ale vymenila som ju za Trnkovú. 

Trnkový sirup je určený na posilnenie organizmu a je super ak potrebujete dodať energiu a silu. Či už ste v škole, práci, alebo sa zotavujete po chorobe či stresovom období hodí sa mať po ruke. Na rozdiel od rakytníka je tento sirup vyslovene lahôdka. Môžete ho používať do čaju či jogurtov, ale ja ho obľubujem najviac zmiešaný len s vodou ako klasický sirup. Je chutný a sladučký takže dať si ho každý deň nie je žiaden problém. Sirup má 200ml a stojí okolo 12 eúr.


Dvojka je limitovaná edícia balenie Horaliek so spoločenskou hrou. My sme túto sadu dostali na Vianoce ale všimla som si ju v Tescu za 6€, takže ak sa vám zapáči, dá sa stále zohnať. A teraz, že o čo ide - krabica obsahuje sadu Horaliek a dve spoločenské hry o Slovensku. Hry sú super, síce trochu ťažké ale aspoň sa človek niečo naučí. A k tomu tie Horalky! Tie ma predsa každý rád!


Konečne mám nový telefón! Tuším som to ani nespomínala, ale môj ľúbezný manžel mi na Silvestra robil ten môj takže som nutne potrebovala nový. A môjho srdca šampión sa stal iPhone 6s plus v zlato ružovej farbe. Je to ten naj naj najkrajší telefón aký som kedy mala a po rozbití toho predošlého si tento strážim ako oko v hlave. Ešte na neho nemám obal (a verím, že Aliexpress preháňa s tými dodacími lehotami :)) takže stále čakám vytrvalo na zvonenie od poštára. Doteraz som bola vždy fanúšikom androidov, takže je to v celku zmena, ale pozitívna. Bola to láska na prvý pohľad!


Aj keď ja teraz fičím na letných kokosových sprcháčoch, môj manžel bohužiaľ siaha po osvedčenej proti ekzémovej Bioderme. Neviem, či je to zo zimy alebo z jedla,ale urobil sa mu ekzém a ide ho z toho rozdrapiť. Samozrejme, že ani jemu sa nechce 5 hodín sedieť u lekárky, takže som mu hneď posunula Biodermu a kým natieranie sa nie je jeho silná stránka sprcháčom sa aspoň nevyhýba. Bola som strašne rada, že som mala doma po ruke Atoderm sprcháče a zásobila som ho do kúpeľne aj na cesty. Neverili by ste, koľko zloby vám narobí bežný sprcháč, ak máte ekzém. Pokožka po ňom sčervenie, neskutočne svrbí a je celá podráždená. Tieto sprcháče zase na druhú stranu pokožku upokoja, očistia a dodajú jej, čo potrebujú. Takže ich sem teda pridávam, pretože som rada, ak sa manžel netrápi a je mu o čosi lepšie :))


A posledná vec! Chcela som ju dať na blog už dávnejšie, ale zabudla som si ju u rodičov, a teraz ju mám konečne doma. DM-ka mi poslala na Vianoce tento krásny darček a je to tak milé, že mi je to ľúto rozbaliť. Je to sada 6 mydielok do kúpeľa v tvare srdiečok. My doma síce vaňu nemáme ale našťastie cestujeme dostatočne často na to, aby som si ich vedela vychutnať niekde na hotely. A za tú rozkošnosť sa teda dostali sem :))

Toľko k mojej tohtomesačnej 5ťke a dúfam, že my napíšete vy tú svoju! 

Čo vás tento mesiac potešilo? Kúpili ste si niečo vo výpredajoch? Ste fanúšikom Androidu alebo iOS?

11 komentárov:

  1. Skvelí obľúbenci:)
    A tie hry Horalky si musím kúpiť! A po Iphone túžim už dlho a tento tvoj vyzerá super:)
    Pozývam teba a tvojich čitateľov na moju giveaway o super ceny:
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.sk/2016/01/novorocna-giweavay.html?m=1

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) a s Horalkami by som si pohla lebo za tú cenu idú rýchlo :)

      Odstrániť
  2. Tú hru by som brala :-D A tie šumivé veci do kúpeľa si musím konečne aj ja kúpiť :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ta srdíčka jsou opravdu rozkošná :) Iphone mám 5s a jsem s ním velmi spokojená, hrozně mi vyhovuje iOS a je podle mě lepší a hlavně i hezčí než Android :) -L

    OdpovedaťOdstrániť
  4. No zrovna bych si dala Horalku,já jsem oblíbencem IOS,ale teď mám zrovna Lenovo a to si také nemůžu jen vynachválit,jen už čekám až se rozbije a pořídím si Iphone :)

    ROSEMDIARY

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No ja som nebola nadšená keď sa mi ten môj rozbil :/ i keď toto je ooomnoho krajšia náhrada:)

      Odstrániť
  5. iPhone byl a vždycky bude mou srdeční záležitostí, jen mě na těch nových modelech štve velikost, mám 5s a to je podle mě ideální co se rozměrů týče, ta 6 atd. se mi zdá už moc velký, ale mít ho doma, nestěžuju si :DD

    Nikola Mills

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja mám doma dokonca ešte 6s plus takže ešte väčší, ale mne to vyhovuje :) super sa tam pozerajú videá :)

      Odstrániť
  6. Chválim výber telefónu, u nás doma iný už niekoľko rokov nie je a sme všetci spokojní :)

    Patrik
    http://www.meshommes.com

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne