utorok 26. januára 2016

Matrix Total Results So Long Damage Treatment


To, že som na blogu dlhšie nespomenula nejakú dobrú masku na vlasy nebolo tým, že by som žiadne nepoužívala, ale práve naopak. Snažila som sa spotrebovať domáce zásoby kým sa pustím do nejakej novej. Spotrebovanie mi nevyšlo úplne ako som si predstavovala (minúť litrové Kallos masky je podľa mňa neuskutočniteľná vec) tak som si povedala, že čo sa dalo som minula a ostatné proste pôjde s časom. Každopádne už som nemohla vydržať kým konečne vyskúšam nejakú novú a tentokrát by ste podľa názvu mohli povedať, že z drahšieho spektra - ide totiž o Matrix.

Aj napriek tomu, že má Matrix kadernícke a pomerne drahé výrobky táto maska stojí na http://www.parfemy-elnino.sk/ čosi cez 6€, čo je cena Loreálu v drogérke. Ja som chcela nejakú novú masku pre poškodené vlasy pričom som nechcela aby stála 20€ a táto mi prišla ako super zlatá stredná cesta. Total Results So Long Damage Treatment je maska určená pre suché a poškodené vlasy, pričom obsahuje ceramidy, ktoré prenikajú do hĺbky vlasov a ošetrujú poškodené miesta. Pri pravidelnom používaní by vlásky mali byť celistvejšie a odolnejšie.


Maska má krikľavo červený obal, ktorý ma úprimne prekvapil, pretože je taký ,,nematrixácky". Od Matrixu mám doma pomerne veľa výrobkov a okrem radu Oil Wonders mi príde, že ich výrobky majú také nudné, nezaujímavé obaly, ktoré majú presvedčiť skôr obsahom ako obalom. Maska sa dá zohnať vo viacerých veľkostiach- ja mám 150ml. Takto si ju pekne otestujem či sedí alebo nesedí a ak mi bude vyhovovať môžem ísť do cenovo výhodnejšieho 500ml balenia.
Tak ako všetky kadernícke výrobky ani táto maska nesklamala vôňou a vonia naozaj krásne. Neviem vám tú vôňu nijako bližšie špecifikovať, necítim v nej nijaké kvietky alebo ovocie, je to skôr taká tá sladká, pomerne tradičná, vôňa kaderníckych výrobkov.Vôňa je v celku silná a ostane cítiť vo vlasoch aj keď si ich vyfúkate.


Maska má veľmi príjemnú v celku hustú konzistenciu a nanáša sa veľmi dobre. Používa sa na mokré umyté vlasy, pričom treba ju nechať pôsobiť 3-5minút. Ja ju nechávam pôsobiť 10-15, pretože 3 minúty s mojou slamou absolútne nič nespravia. Záleží od typu vlasov, ale čím ich máte zničenejšie a suchšie tým viac by som byť vami predĺžila čas pôsobenia. Raz som ju mala dokonca 20 minút a vlasy absolútne nezaťažila, krásne ich vyhladila a vyživila.

Pre mňa je maska úspešná ak si viem ľahko rozčesať vlasy a ak po vyfúkaní pôsobia hladko, jemne a zocelene. Toto všetko dokázala takže som veľmi spokojná.

A čo vy? Ako často používate masky? Používate ich podľa návodu alebo si použitie upravujete podľa seba?

10 komentárov:

  1. Zrovna dnes jsem dopotřebovala masku od Kaloos a měla úplně stejnou konzistenci, jako tato :) Brzy bude o ní řeč v produktech na dně

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Masku na vlasy jsem ještě nikdy neměla :D Celkem dost mě ale lákají ty od Kallosu, tak uvidíme :) -L

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja mám zálusk na masku Macadamia Hair Oil Repair, tak snád ju čoskoro zoženiem :)
    Aj táto vyzerá skvelo.

    http://nicolland.blogspot.co.at

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tá je úžasná! Mala som ju doma viackrát (a stále mám) a je to jedna z NAJ NAJ NAJ masiek :)

      Odstrániť
  4. Ja moc masky na vlasy nepoužívam, keď už tam možno raz za rok maximálne :D Nechce sa mi čakať:D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Hodně jsem o téhle značce slyšela, ale spíš jako ve stylingovém smyslu.. dost mě láká jejich lak na vlasy :) Jinak já masky používám po každém umytí, a někdy je nechám do rána a až ráno je umyju, protože déle působí a osvědčilo se mi to, že mám jemnější vlasy :)

    Nikola Mills

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne