piatok 22. januára 2016

Plesové líčenie 2: s ktorými výrobkami líčenie nesklame

Ako som sľúbila minulý týždeň dnes sa pozrieme na to, s ktorými výrobkami líčenie nesklame a vydrží naozaj pekne celý večer. Sama mám všetky tieto výrobky otestované na milión percent a viem, že sa na nich môžem pekne spoľahnúť. Vyberala som veci, ktoré sú bežne dostupné či už na nete alebo v drogérii a hlavne za drogériové ceny. Tak, ktorá kozmetika vás podrží?

Báza+ make-up+ korektor + púder


Priznám sa, že nie som veľkým fanúšikom podkladových báz a používam ich naozaj len vtedy, keď musím. Je pravda, že s bázou je make-up často krajší a o tom, že vydrží neskutočný počet hodín netreba polemizovať. Ja mám doma dve bázy, ale najviac sa spolieham práve na túto moju ,,prvú" Dermacol. Je veľmi príjemná, dobre sa s ňou robí a je na ňu spoľah.

Čo sa týka make-upu určite to chce krytie, výdrž a rozjasnenie. Z toho dôvodu vám určite radím Skin Luminizer od MaxFactor. Make-up som samostatne recenzovala niekedy v decembri a posledný mesiac nepoužívam žiadny iný. Na pleti vyzerá fakt krásne, dodáva jej taký ten zdravý ,,glow" a hlavne to pekné krytie.

Korektory odporúčam dva - jeden pod oči a jeden na pleťové nedostatky. Mojím očným favoriom je Loreal Lumi Magique, pretože má ružový podtón a krásne očné okolie rozjasní. Na rozdiel od iných korektorov sa pod očami negrčkuje len pekne celý deň drží a kryje. Na nedokonalosti odporúčam Rimmel Hide the Blemish Concealer. Je to klasický tuhý korektor, ktorý prekryje aj toho najväčšieho nepriateľa a nechá ho skrytého celučičký deň.

Nezabudnite, že keď si nanesiete make-up a korektory make-up musí ,,sadnúť". Neprekrývajte ho púdrom aspoň dve minútky - urobte si zatiaľ oči alebo vlasy. 

A nakoniec púder! Ak mám odporučiť drogériový tak jednoznačne Rimmel Stay Matte. Je to naozaj ten najlepší drogériový púder.


Líčka + rozjasňovač 


Túto kombináciu ste u mňa videli už milionkrát ale stále ju nič neporazila. Ako líčka a rozjasňovač určite odporúčam Make-up revolution triple baked blusher v kombinácii s Dermacol rozjasňovačom. Líčka dostanú krásny zdravý a žiarivý nádych, ktorý vydrží do rána bieleho!

Tiene + riasenka + ceruzka


Všetko ,,očné líčenie" vybavíte veľmi jednoducho s Make-up Revolution Ultra paletkou. Tá obsahuje tiene, ktoré rozjasňujú, s ktorými si upravíte obočie, urobíte dokonalé smokey eyes - proste každé líčenie (plesové, či bežné) urobíte raz dva vďaka tejto skvostnej paletke. S tieňmi sa robí veľmi dobre a vydržia celý deň. Mne osobne aj bez bázy, ale ak sa vám mastní viečko, určite sa radšej predtým poistite, než by ste boli v polovici večera bez tieňov.

Ako riasenku odporúčam moju dlhoročnú stálicu Volume Milion Lashes od Loreal. Riasenka robí prekrásne riasy a hlavne, čo je dôležité v prípade plesu - neopadáva, nedrolí sa.

A nakoniec ceruzku - ak si budete robiť najmä smokey eyes pre zintenzívnenie výsledku si môžete naniesť ceruzku či už do vnútorného oka alebo ako linku. Ja nedám dopustiť na Loreal Super Liner Mat- Matic. Ceruzka je úžasne mäkká a vyrží opäť- celý deň. 

Rúž + lesk

  
Čo sa týka rúžov/leskov ja by som nepoužila ani jedno ani druhé. Jeden z mála výrobkov, na ktorý je reálne spoľahnutie je Lip Lava od Make-up revolution. Tento lesko/rúž vydrží reálne niekoľko hodín bez poškodenie, vysušovania pier alebo zaliezania do kútikov.

A bodka na koniec parfém!


A to najlepšie na záver! Parfém! Pre mňa je ples špeciálna príležitosť, ktorá si vyžaduje niečo ,,navyše" na záver. Pre mňa je úplným príkladom takej tej ,,bodky" kvalitný parfém a preto by som zvolila Chanel Mademoiselle. Je to jedna z najkrajších vôní, aké som kedy mala (a poznám) a viem, že zaručene vydrží krásna celý večer.

A čo vy? Máme nejaké rovnaké ,,plesové" malovátka? Aký parfém si dávate na ples?





10 komentárov:

  1. Ahoj...pekný článok...ja na plesové líčenie používam výrobky, ktoré v bežných pracovných dňoch nestíham použiť, napr. linku na oči, klieštičky na riasy, ... ale s parfémom to mám tiež tak, mám ich pár len na špeciálne príležitosti, pretože na bežné dni je ich škoda :-)
    http://lifeismystyle.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jj ja si ich potom ešte dopriavam ak viem, že ma v ten deň čaká niečo dôležité a potrebujem ,,podporiť" :)

      Odstrániť
  2. Vo väčšine výrobkov sa zhodujeme, ale Rimmel Stay Matte kolekciu mám už niekoľko rokov v záložke "už nikdy viac" :-/ Raz som si totiž kúpila make up a púder a keď som ich použila, prvých 15 minút to bolo fajn a potom asi najväčšia make-upová katastrofa, akú som kedy zažila. Teraz ma napadlo, že mohol byť zlý len make-up, ale vtedy som bola taká rozčarovaná, že som tomu nedala druhú šancu a putovali oba rovno do koša :D Ale z drogériových púdrov sa mi osvedčil Affinitone od Maybelline :-) A rozjasňovač mám ten istý od Dermacolu, ale keď ja to raz neviem používať :D (čiže ak by sa ti o tom chcelo spraviť článok so zopár tipmi, bola by som vďačná :-) )

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Podľa mňa to fakt muselo byť úprimne tým make-upom lebo tento púder nemá chyby! :) a myslím si to o to obzvlášť, že Affinitone patrí medzi moje najobľúbenejšie make-upy a keďže vyhovuje aj tebe máme asi podobný typ pokožky. Ja som si Affinitone vyslovene zakázala,lebo som po ňom vždy siahala ako po prvom a potom mi to bralo potrebu skúšať ďalšie :)Pre mňa je to akurát jarno/letný make-up pretože tým, že mám v zime suchú pleť potrebujem hydratačnejšie make-upy:)

      Odstrániť
  3. Mám moc ráda tento parfém. Léta jsem ho používala. Tuto bázi pod make-up bohužel nemůžu mít, obecně moc báze pod make-up nepoužívám, což je možná chyba, v únoru mě čeká ples v Obecním domě, tak asi budu muset vymyslet nějaké líčení.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. pěkný článek, báze je opravdu základ... kamarádka používá vždycky na plesy a večírky a vždycky ji makeup opravdu vydrží celý večer.

    http://somethingbykatep.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. veď to, fakt sa oplatí používať ju ak vieš, že potrebuješ aby make-up vydržal dlho :)

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne