streda 27. januára 2016

Rimmel Super Curler


Minulý rok som znovu objavila svoju lásku k Rimmel riasenkám, čo ste mohli vidieť v hádam desiatich príspevkoch. Odkedy som vyskúšala zelenú Wake me up riasenku prekonávam sa, aby som si ráno dala nejakú inú. Ale ak by som neskúšala nové výrobky, nemala by som o čom písať, tak som sa teda prekonala zase a vyskúšala som Rimmel Super Curler. Čaro tejto riasenky spočíva v tom, že by to mal byť akoby natáčač rias a riasenka v jednom.


Aj napriek tomu, že ide o revolučnú novinku povedala by som, že riasenka má celkom nerevolučný kartáčik. Nemyslím to v zlom, len je to klasický štetinkový kartáčik, ktorý je jemne zaoblený a zúžený na  konci aby sa užívateľka ľahko a pohodlne dostala ku riasam, ktoré sú pri kútiku oka. A keď niekto povie, že natáčač a riasenka v jednom, čakala by som proste hogo fogo.

Kartáčik je však naozaj veľmi príjemný a veľmi ľahko sa s ním manipuluje. Myslím si, že bude vyhovovať veľa ženám, pretože je príjemne široký a to zúženie na konci je veľmi praktické.  


A poďme na výsledok :)) Riasenka riasy pekne vytočila, ale povedala by som, že ich hlavne veľmi predĺžila a pekne rozčesala. Riasenka riasy nezlepuje a skôr im dodáva taký ten prirodzený efekt - pekných, dlhých ale prirodzených rias. 
Viete ju vrstviť - ale viac do dĺžky ako objemu. Ak teda chcete riasy vytočiť a predĺžiť utekajte do drogérky, už sa tam na vás teší.
Inak, vďaka tomuto nesympatickému počasiu som mala príležitosť vyskúšať ju aj v snehu či daždi a musím ju pochváliť, že krásne drží a nerozmazáva sa.


Vo výsledku je to ďalší super drogériový kúsok, ktorý nesklame. Ak teda chcete objem tak stále odporúčam zelenú Wake me up, ak chcete viac vytočiť a dĺžku tak jednoznačne túto.

 A čo vy a riasenky? Aký je váš favorit? Akú máte dnes?

16 komentárov:

  1. Stále jsem věrná své Bourjois, ovšem tahle vypadá taky dobře. Jen se stejně bojím té výdrže, nevím čím to je, ale většina řasenek mi opadává už po dvou hodinách :/.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Inak Bourjois riasenku som mala len raz v živote a nikdy mi nenapadne kúpiť si ju! A to opadávanie ma mrzí, musí to byť otravné :(

      Odstrániť
  2. Je fakt skvelá, mám ju tiež a je to môj miláčik :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Je fakt skvelá, mám ju tiež a je to môj miláčik :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Vyzerá dobre :) a máš nádherné oči
    www.vanesasworld.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Vyzerá skvele :) Ja som od Rimmel skúšala Scandalous eyes, ale hrozne rýchlo mi vyschla :(

    http://nicolland.blogspot.co.at

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Hodně děvčat nadává na Rimmel řasenky,ale já je miluji! Používám též zelenou Wake me up a jsem s ní moc spokojená :) Bohužel musím k ní a i k dalším řasenkám použít ještě jednu a to používám tu od Essence :)

    ROSEMDIARY

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Wake me up je TOP! Ja si ju nedolaďujem žiadnou plne mi vyhovuje :)

      Odstrániť
  7. Líbí se mi ten kartáček, dělá skutečně pěkné řasy.
    Zvu Tě k mé soutěži.
    http://monalisabeautyeri.blogspot.cz/2016/01/lednova-soutez.html

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Určite je super, ja teraz používam riasenku od Rimmel tiež, ale inú :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Řasenku od Rimmel jsem teda ještě neměla žádnou, ale ta Wake Me Up mě dost láká :) -L

    OdpovedaťOdstrániť