piatok 8. januára 2016

Studnica neustáleho objavovania


Viem, že jednu micelárku od Nivei som už raz na blogu mala, ale neviem ktorú tak som sa dnes rozhodla zrecenzovať obe, a je na vás, ktorá sa vám zapáči viac. Aby ste potom nedopadli ako ja, keď som pred pár mesiacmi stále v drogérke  a vyjavene pozerala na to, že v ponuke sú dva druhy. Ja som si myslela, že len jeden a že si idem pre jednu a nie. Oni sú dve - pre každý typ pleti jedna.


Prvá je tá, po ktorej budem vždy prirodzene siahať ja a to micelárna voda pre suchú a citlivú pokožku. Ako možno viete, ja micelárky používam len na odličovanie očí, takže čím jemnejšia voda je, tým lepšie. Jednou z hlavných zložiek tejto micelárnej vody je prírodný mandľový olej, ktorý upokojuje suchú pokožku. Olej nie je v micelárke nijako cítiť, nevonia nijako nanajvýš veľmi jemne.



Čo sa týka samotného odličovania, to asi netreba ani nejako moc rozpisovať - nanesiete na vatový tampónik, odlíčite pleť a v prípade očí necháte vatový tampónik aspoň 10 sekúnd priložený na mihalniciach, aby ste ním nemuseli drhnúť ale aby išiel produkt pekne sám dole. 



Druhý druh micelárky je pre normálnu a zmiešanú pokožku. Táto voda obsahuje namiesto mandľového oleja vitamín E, ktorý pokožku pekne ošetruje a pomáha ju rýchlejšie regenerovať. Aj táto verzia je určená na odlíčenie očí a absolútne nijako ich neštípe ani nedráždi. Pekne a efektívne odlíči a zanechá pleť pekne hebkú a odlíčenú.



Ak by som ich mala porovnať, tak sú v zásade identické - rovnaká vôňa (takmer nijaká), rovnaká konzistencia, rovnaké účinky. Jediná odlišnosť je v tej hlavnej zložke vitamín E vs mandľový olej. Takže vy sa rozhodujte len podľa typu pleti, ostatné je fakt to isté.

Za mňa ďalšie dobré, cenovo dostupné micelárky, ktoré ma vytláčajú od investovania do tých lekárenských. Cenovo sa pohybujú okolo 4 € a kúpite ich kam vaše oko pozrie :))

A čo vy? U ktorej značky ste zakotvili? Či striedate? Máte nejakú obľúbenú resp nejakú, ktorá vás sklamala? 


16 komentárov:

  1. Já mám z Nivei na oči trošku respekt, protože mi kdysi neudělala dobře. Ale micelárka by mohla být jemnější. :) Já jsem teď u Biodermy, ta mi po dlouhé době sedla. :)
    KattyLife

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som mala pred časom problém s Biodermou ale už je to ok, neviem od čoho to záleží - takže možno by tebe tiež už sedela Nivea :)

      Odstrániť
  2. Já micelárky hodně střídám, ale Niveu už jsem sama měla nejmíň 4x, ale ještě to staré balení micelárky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Pre mna je to nepodarok, stipe, neodlicuje poriadne, nepaci sa mi ani zlozenie

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. juuujda nie je nič horšie ako keď si kúpiš micelárku a nesedí :/

      Odstrániť
  4. Od nivei som ešte neskúšala, ale bioderma je u mňa na 1. mieste :)
    www.vanesasworld.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som s ňou mala asi rok a pol problémy a vtedy som práve začala skúšať nové ale teraz už je to ok :)

      Odstrániť
  5. Vyzerajú super, ja som si práve kúpila novú micelárku z Baley :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Veľmi dlho som používala obyčajnú micelárku z Kauflandu, ktorá bola účinnosťou na úrovni akejkoľvek drahšej micelárky, ale už ju v ponuke nemajú :( Takže odvtedy používam aj rôzne iné. Momentálne mám Detoxikačnú a ochrannú micelárku od Dermacolu. Tiež odličuje a čistí výborne a plusom je krásna marcipánová vôňa. Nemám dobré skúsenosti s pleťovou kozmetikou od Nivei (upchávajú sa mi z nej póry), preto som ešte ich micelárku nevyskúšala, ale možno, ak by som ju našla za nejakú super cenu, tak by som ju kúpila na skúšku. Mala som zálusk aj na tú Baleácku, ale regálik bol prázdny, tak teda inokedy. Som aj zvedavá, aké na ňu budú recenzcie.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. to vždy naštve ak firma prestane vyrábať niečo,čo má človek rád :/ Ja som s Niveou spoojnám, môžem od nich všetko a zbožňujem tú vôňu, aj keď tu to nie je vôbec cítiť. Na tú Baleácku som zvedavá aj ja, keď ju budem mať určite zrecenzujem :) ale zo zahraničných blogov som čítala, že je super :)

      Odstrániť
  7. Já micelárku od Nivey měla a až takový zázrak mi to nepřišlo...Upřímně jsem byla víc spokojená s micelárkou od Synergenu za 40kč :D -L

    OdpovedaťOdstrániť
  8. ake maju novšie obaly obzeram, akurat jednu použivam uplne tu prvú s obyčajnú a som sňou uplne spokojná:)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne