štvrtok 21. januára 2016

Takto pred rokom som išla o dva mesiace do Mexika :)


Tento rok sa veľa exotiky konať nebude a tak si musím exotiku pripomínať inými spôsobmi.  Ešte, že je na trhu dostatok všelijakých vôní a tak si môžem závan z minuloročnej dovolenky ľahko preniesť do svojej kúpeľne :)) Kto číta môj blog pravidelne určite si všimol, že kokosové vône sú moje najobľúbenejšie a ak k tomu dáme sladučký ananás tak to predsa nemôže byť nič zlé! A presne takúto chuťovku mám posledný mesiac v kúpeľni!

Značku Subrina môžete poznať, ak nakupujete na stránke http://kallosshop.sk/, kde z nej majú viacero výrobkov a medzi iným práve aj sprchové gély. Mne najviac učaroval tento s vôňou Piňa Colada pretože mi bolo jasné, že to bude super sladká vôňa!


A vôbec som sa teda nemýlila! Sprcháč vonia krásne sladko -kokosovo/ananásovo, presne ako keby ste si privoňali k nealko verzii tohto nápoja. Sprchový gél má klasickú konzistenciu a najzaujímavejším ho určite robí tá vôňa :) No mňam :)

Ak preferujete iné vône na výber majú aj škorica/čokoláda (super vianočný), jeden s vôňou parfému (ten si predstavujem tak elegantne), a marocký poklad či limetka. Všetky majú 250ml a cenu pod 3€.

Snáď sa mi dnes podarilo odvrátiť chmúrnu zimu a priniesť trošičku leta :) Pekný a rýchlo ubiehajúci piatok :)

A čo vy? Čo dnes plánujete? Máte radi sladké vône? Tešíte sa na leto, či ste stále ešte v ,,duchu" Vianoc?

14 komentárov:

  1. Pekný článok :-) Ja som momentálne v Sydney, takže teplo a leto si užívam tu a teraz :-) Bohužiaľ mi skôr chýba tá naša zima a sneh :-(
    Andy

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jeeeej ty sa máš! Ani si nevieš predstaviť ako by som menila! Tu teraz akurát nasnežilo a je taká zima, že kým dojdem domov z garáže mám pocit, že mi vždy odmrznú ruky :(

      Odstrániť
  2. tak to mi připomíná léto! já teď ujíždím na takových těch jarních vůních čerstvě rozkvetlých kytek :))
    www.plesatazpevacka.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. vidíš tak ty si na tom lepšie ako ja :) lebo skôr bude jar ako to moje leto :)

      Odstrániť
  3. Miluju exotické vůně i ovoce :) Pro měje naprostou 1 kokosový olej! Já si užívám zimy,lyžování atd. :) Ale na létobse už těším!

    ROSEMDIARY

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Kokosový olej je úžasná vecička! Mne akurát došiel ale už mám objednaný ďalší :)

      Odstrániť
  4. Sprchový gél vyzerá fakt úžasne, kokos mám rada a ananás wau zjem to :DDDD
    www.leekralova.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Jů, to musí být hezká vůně. Jdu mrknout na eshop.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Milujem takéto vône, takže musí byť super :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. toto je naozaj lakava kombinacia a mam take rada nedavno som si kupila čokoladovy palmoliv čo som predtym v živote nevidela som zvedava aky bude:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som ani nevedela, že taký existuje! Ja som mala naposledy Palmolive nejaký marocký olej/alebo marocká edícia a ten bol fakt super :)

      Odstrániť