piatok 29. januára 2016

Ten najlenivejší strieborný šampón a kondicionér


Pred dvoma mesiacmi som sa rozhodla si zosvetliť vlasy. Skončila som na peknej lieskovo-orieškovej s ešte svetlejším balayagom, ktoré ešte v priebehu mesiacov zosvetľuje aby bolo potom následne farbenie ešte rýchlejšie a svetlejšie :)) Kaderníčka mi poradila, že proces trochu urýchlim (a výsledok skrášlim) ak budem používať strieborný šampón a kondicionér. Bolo mi jasné, že mi neradila výrobky za 3€, ale ja som si povedala, že vyskúšam a uvidím.

Hlúpa som bola od začiatku, pretože pred kúpou som si prečítala recenzie na internete a na tieto dve opachy nebola ani jedna dobrá. Ale ja som si myslela, že som špeciálna a mne špeciálne zaberú. Chcete vedieť tajomstvo? Nie som špeciálna a mne nezabrali :D



Prvou ,,investíciou" bol strieborný šampón od Schaumy za cenu tuším 2,8€. Kúpite ho v každej drogérke aj keď pozor môže byť vypredaný (PREČO???!!!!!). Šampón má podozrivo riedku konzistenciu a spoločné so striebornými šampónmi má len to, že je krikľavo modrý. Inak nič. Nič nerobí, farbu vám nezosvetlí, vlasy dobre neumyje a v žiadnom prípade im nedá žiadnu výživu ani hydratáciu. Vlasy sú po ňom ako seno a garantujem vám, že do troch dní mastné ako langoš na Nivách.


Povedala som si, že chyba možno bude v tom, že po šampóne nepoužívam strieborný kondicionér. Zase som si myslela, že som múdrejšia ako všetci na internete a kúpila som Swiss O Par. Chcela som dvojičku k tej Schaume ale jediný kondicionér/vlasovú kúru, ktorú som našla bola táto. Cenovo sa pohybovala okolo 3€ a zase som brala poslednú. 
Kondicionér by ste mali mať vo vlasoch okolo troch minúť, ale garantujem vám, že ak si ho necháte aj 15 žiaden rozdiel neuvidíte. Neviem z čoho vznikol ten názov ,,kúra" - kúra vo mne evokuje, že má vlasy hydratovať, vyživovať nebodaj liečiť. Viete, čo robí táto? Nič! Toto je lenivá kúra :) Jediné, čo je na nej pozitívne je jej vôňa, ale kvôli nej si ju prosím fakt nekupujte.

Takto som minula na dva totálne zbytočné výrobky +-6€, čo je inak v internetových parfumérkach cena za kadernícke výrobky, ktoré podľa recenzií aj zaberajú. 

Ak si teda chcete zosvetliť vlasy alebo odstrániť žltý nádych ,,tudy cesta nevede". Nebuďte hlúpe ani neveriace ako ja a investujte radšej trochu do niečoho kvalitného. Ja som si už objednala ďalšie a silno dúfam, že to nebola ďalšia zbytočná investícia.

A čo vy? Aj vy ste sa niekedy takto napálili? Akým výrobkom? Mali ste niekedy strieborný šampón? Akej značky?  Bol dobrý?


15 komentárov:

  1. koupila jsem si stříbrný šampon od Swiss (paradoxně docela chválený) a na mne to taky nezabralo :)
    spring uniform

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja som mala shaumu este ked som zosvetlovala ombre a ake take minimalne zosvetlenie tam bolo teraz som si dala spravit melir a chcem skusit sampon na to od kallosu tak uvidime ale pokial nemas nemas vlasy do blond zazraky s takymito vyrobkami necakaj na hnedych vlasoch

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Od druhé značky jsem měla silver šampon a ten mě vysušoval. Pak jsem měla tu Schaumu a přišla mi fajn. Jasně, ne zázrak, ale vlasy mi udržela nežluté. Pak jsem ještě investovala do Loreal Professional a upřímně? Žádný rozdíl mezi ním a Schaumou krom ceny jsem nezaznamenala :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Příteli kamarádky pomohl tento šampon, je z Rossmanu. :)

    https://www.google.cz/search?q=rossmann+silver&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiQ1uDn3s7KAhVCZw8KHaSIDpYQ_AUIBygB&biw=1525&bih=707&dpr=0.9#imgrc=wjyVSVXarWuuxM%3A

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Heh, škoda, že ti to takhle nevyšlo...Naštěstí takvou zkušenost zatím nemám, ale snad ani nepřijde :D -L

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ja mám túto Schaumu na odporúčanie kaderníčky a melírované vlasy a musím povedať, že odkedy ju používam mám vlasy naozaj belšie, nemám ich suché a kombinujem ju s maskou obsahujúcou materskú kašičku Casting Creme Gloss a vlasy sú voňavé a svetlejšie, takže napríklad ja som problém nemala :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Vyskusaj Matrix. je super. mne na bledych vlasoch zanecha aj fialovu farbu. a v rakusku je pena na zosvetlenie a nie len bledych vlasov, ale aj hnedych. Vyskusaj. stoji to za to ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Schaumu mám také a sdílím tvůj názor, nic nedělá!:D

    http://kate-trends.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ja mam tu shaumu celkom rada a az take seno po nej nemam, teda vyskusala som zatial len 2 sampony pred tzm som mala swis.....a to bolo teda strasne, vlasy som nemohla ani len rozcesat...... ale ta sauma je pre mna v pohode, mozno je vypredana pre takych ludi ako som ja :D

    OdpovedaťOdstrániť
  10. ja som ten sampon mala a naopak, vyhovoval mi. Na drogeriovy mal aj slusne tonovacie ucinky a robil dobre aj mojim vlasom. V pohode by som si ho kupila znova.

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Ďakujem za všetky komentáre :) Je super vidieť, že sto ľudí sto chutí:)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Moja milá Bianca, nedá mi byť ticho. (Ticho som bola príliš dlho, teraz budem komentovať častejšie :)) Asi sa s tebou budem vadiť, lebo Schauma niečo naozaj robí: Farbí môj melír na modro!!!! :D Teda bolo to možno dva roky naspäť. Samozrejme som ju tiež prestala používať a aj keď som teraz blondína, radšej budem "žltá" než "modrá". :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Romča konečne! Ja že si na môj blog už aj zabudla :)to budem viac takýchto hejterských článkov písať aby si sem chodila :)

      Odstrániť
  13. Já tu Schaumu zrovna používám a nevidím žádné extra zázraky, ale zesvětlené konečky mám o trošku méně rezaté a žluté, než jsem je měla na začátku a vlasy se mi mastí rychleji, tj pravda, ale slámovité je nemám :) BEAUTYPUSINKA

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne