piatok 1. januára 2016

TOP 10 výrobkov za rok 2015


Písať príspevok o TOP 10 výrobkoch roka je vždy fuška, pretože to beriem za mega zodpovedný článok a snažím sa tam vždy naozaj dať tých TOP TOP TOP 10 výrobkov, ktoré som za ten rok našla alebo ich nič za rok neprekonalo. Sú to výrobky, ktoré sú hviezdami vo svojej kategórií a vám ich môžem odporučiť s kľudom na srdci bez akéhokoľvek zaváhania. Ako sa pozerám na tohtoročnú desinu asi ste ich už všetky na blogu videli, ale ja ich umiestňujem ešte raz, pretože za to fakt stoja. 

Všetkých 10 je naozaj úžasných, ale aj tak sú zoradené od toho top najlepšieho :)


Lancome La Vie Est Belle - darček z minuloročných Vianoc sa stal jednoznačnou topkou roku 2015. Je to nakrajší parfém aký mám doma a som si úplne istá, že je to taký kúsok, ku ktorému sa budem vracať opakovane.  Parfém má dlhú výdrž, stačí ho málo a vonia naozaj silno a výrazne. Jediné, čo ma trochu mrzí je, ako sa všade rozmohol, ale čo s tým narobím, keď tak krásne vonia? Chápem, že nie som jediná, kto ho chce mať doma :)) 


CHI Iron Guard -  tento výrobok som na blogu spomínala viackrát, ale stále som nenašla žiaden, ktorý by ho prekonal. Je to suchý ochranný sprej na vlasy pri ich žehlení. Ak máte husté a vlnité vlasy viete, že žehlenie je jednak tortúra a jedna to, že s 90% pravdepodobnosťou máte vlasy na druhý deň vlnité zase. Ja som ich takto mávala kým som neobjavila tento sprej, ktorý mi udrží vlasy vyrovnané 2-3 dni (podľa počasia). Je to úžasný sprej, ktorý navyše skráti čas žehlenia a vyžehlí ich krajšie, rovnejšie a lesklejšie. Ak si o ňom chcete prečítať viac tak tu:klik.



Make-up revolution paletka Disappear to the beyond - jednoznačne najlepšia paletka akú mám doma! Je malá, ľahká a spratná,čo je super na cestovanie ale aj na doma a obsahuje výber tých najkrajších tieňov, aké by ste si želali. Paletka je úžasne pigmentovaná a tiene držia celý deň. Nemám jej čo vytknúť, je proste TOP. Celá recenzia so swatchmi je tu:klik


Za rok 2015 sa mi doma nahromadilo naozaj veľa rozjasňovačov ale ani jeden nedokázal tromfnúť rozjasňujúcu paletku od Dermacolu! Táto paletka robí to najkrajšie rozjasnenie pokožky, dodá jej úžasný lesk a šmrnc. Lesk vydrží celý deň, či je zima a či leto a nanesiete ju za pár sekúnd štetcom na lícne kosti. Obľúbila som si ju tak veľmi, že som si ju minule objednala do zásoby, ak by sa Dermacol niekedy rozhodol prestať ju vyrábať :) Je to naozaj prekrásny rozjasňovač, ktorý stojí za to!


Aj keď výrobky nad Bioderma Atoderm krémom vyzerajú lákavejšie, tento krém si tu svoje miesto zaslúži. Mala som tento rok nejaké problémy s ekzémom (alebo alergiou) a krém od Biodermy mi neskutočne pomohol, a pomáha stále. Je to jeden z najlepšie premasťujúcich a hydratačných krémov, ak máte ekzém alebo inú poruchu pokožky (nerátam, ak sa liečite, alebo máte niečo predpísané). Mne kožu vždy krásne vylieči a zbaví ma svrbenia, ktoré ten ekzém vždy prinesie.


Miss Sporty Peel off lak na nechty je jednoznačne top objav roku 2015. Jeho nanášanie a podrobnú recenziu nájdete tu:klik . Dôvod prečo sa dostal do tohto rebríčka je, že ,,vyliečil" moju nechuť z trblietavých lakov. Stačí si naniesť tento podklad a hocijaký trblietavý lak dáte dole za pár sekúnd (niekedy aj skôr ako by ste chceli :/ Tento lak nie je ideálny a má veľa svojich múch, ale pre mňa je to proste prelomový výrobok, vďaka ktorému si užívam trblietavé laky na nechty. 
 


Tento rok bol pomerne chudobný na poznávanie nových pleťových masiek. Našla som si také, čo mi super sedia a vyhovujú a s novými experimentujem málo. Jedna z výnimiek bola Medik8 Clay Mask, ktorá je vo výsledku taká dobrá, že je dnes v tomto zozname. Aj tú ste mohli vidieť na blogu zrecenzovanú tu:klik a moje nadšenie z nej stále pretrváva. Maska pleť krásne vyhladí, rozžiari a zbaví ju prebytočných pórov a mastnoty. 


Aj tieto Vianoce sa zase rozrástla zbierka mojich Pupa Im rúžov, preto môžem zase potvrdiť, že sú to podľa mňa najlepšie rúže na trhu (ideálne, ak ich zoženiete v 50% zľave za 5€:)) Rúže majú skvelú výdrž, nevysušujú pery a majú skvostnú pigmentáciu. Majú fakt veľký výber farieb, takže nepochybujem, že si každá nájdete ten svoj. Len radím, dávať si pozor aby ste si zobrali tie z kolekcie Im, čo majú balenie ako na foto, lebo za iné sa zaručiť neviem:))


Predposledný top výrobok 2015 je Rimmel Wake me up riasenka recenzovaná tu:klik. Vezmite si, že ju používam aspoň 3x týždenne od júla a stále je úplne super. Riasy krásne vytočí, dodá im objem, farbu aj dĺžku. Mám pocit, že čím ju mám dlhšie je lepšia a lepšia a hrozím sa toho, keď sa mi minie. Bol to pre mňa návrat k Rimmelu a teraz ma láka vyskúšať nejaké ďalšie!


 A aký je posledný top výrobok tohto roku? Pre niekoho storočný výrobok, ale pre mňa objav a to Loreal Color Infaillible krémové očné tiene. Sú to moje prvé Loreal tiene a začala som hneď s tým najlepším. Tiene krásne držia, strašne ľahko sa nanášajú a majú úžasné zlaté odlesky. Negrčkavejú sa, nemiznú a veľmi ľahko sa kombinujú s inými tieňmi. V poslednej dobe som ich videla kade tade za 2-3€ a dokúpila som si ďalšie farby. Naozaj skvelé monotiene! Celú recenziu nájdete tu:klik.

 
 Tak a toto je TOP 10 výrobkov, ktoré vám môžem odporučiť, pretože fakt stoja za to. Ja som si ich tento rok neskutočne obľúbila a som zvedavá, či ich niekto budúci rok porazí.

A čo vy? Aké sú vaše top výrobky 2015? Kozmetické alebo aj nekozmetické? Aký bol váš najväčší objav? Máme nejaké rovnaké?
 


 


26 komentárov:

  1. Pre mňa je určite top balzam na pery od Colortrendu:)
    Pozývam teba aj tvojich čitateľov na môj blog, kde aktuálne prebieha súťaž:
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nemám skúsenosť zo žiadnym z nich,ale vyzerajú super :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Nic z toho jsem nezkoušela, ale mám od Biodermy tělové mléko v tubě a to mě nenadchlo, za tu cenu průměr :( A řasenka nevypadá špatně :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ak by som nemala problém možno ani ja by som nevidela tú jeho čarovnosť, ale ak máš ekzém dvakrát si rozmyslíš, čo si na telo nanesieš a tam mi prišiel strašne nápomocný :)

      Odstrániť
  4. Netuším, prečo ten lak ešte stále nemám... Nuž, musím to napraviť :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som ten prvý dokonca niekde stratila a hneď som si bola kúpiť nový :)

      Odstrániť
  5. Zaujimavy vyber veci.. ten lak na nechty este musim vyskusat. Pre mna top produkt 2015 bol od Clinique "just browsing" mousse na obocie.
    www.MarinaSays.com

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Mě Pupa taky nadchla, já mám teda matnou rtěnku tekutou, ale tahle mě také zaujala :)

    Nikola Mills

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Paletka je skutečně nádherná, řasenku mám také moc ráda a bioderma je super :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Tak tu Biodermu bych mohla používat jako tělové mléko, potom, co vypotřebuju kokosový olej :D. Mým největším překvapením za rok 2015 je už jen to, že se dokážu nalíčit, po letní brigádě jsem si trochu zautrácela a koupila si hodně kosmetiky naráz. A za mě rozhodně doporučuji na ekzematickou pokožku Avéne XeraCalm AD krém, ten mi hodně pomáhá (používám ho hlavně na obličej) a z kosmetiky pak Clinique Chubby Stick for Eyes, pro mě nejlepší krémový stín a pak theBalm neviditelný pudr.
    Jo a na Medik8 si začnu šetřit. Minimálně už ho mám připsaný na seznamu :D.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. aké super rady! Veľmi pekne ďakujem a predpokladám, že oba vyskúšam :)

      Odstrániť
  9. tieto Vianoce som prvýkrát dostala Bioderma výrobky a naozaj ich chválim. čakala som, že budú dobré, ale sú ešte lepšie ako som si myslela :D ten krém vyzerá dobre, keďže ekzémy ma niekedy tiež zaskočia a veľa krémov vtedy nezvládam.
    o tomto laku som inak ešte nepočula, niečo také sa naozaj občas hodí mať doma :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jj určite, hlavne ak ťa odlakovávanie nechtov nebaví ako mňa :)

      Odstrániť
  10. Na ten parfém som doteraz vôbec nenarazila,, určite odskúšam :)
    ladyminimalism.com

    OdpovedaťOdstrániť
  11. mne sa práve vôňa La vie est Belle vôbec nepáči, ale tak každému vyhovuje niečo iné :) inak z produktov som vyskúšala len tiene od MUR a sú skvelé :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. super clanek:)

    PS: Zvu te na svoji giveaway a budu rada kdyz se pripojis:) Bridge of Memories

    OdpovedaťOdstrániť
  13. ten lak mám tiež.aj som naň zabudla.inak tiene od loreal možem povedať,že velmi dobré.ja mám loreal velmi rada.nemala som toho vela od nich,ale to čo som mala ma nadchlo.

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Prosim ake cislo je toho rozjasnovaca od Dermacolu?dakujem

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne