štvrtok 25. februára 2016

Až by som to zjedla!


Minúť krém na ruky je pre mňa vyslovene misia. Viem, že je to dané tým, že mám naraz otvorené aspoň 4 (jeden v robote, jeden v kabelke, jeden na nočnom stolíku a jeden v kuchyni). Ak si navyše ešte vezmete, aké maličké množstvo krému potrebujete na natretie rúk, je to fakt misia. Mne sa konečne pošťastilo minúť krém na nočnom stolíku (a míňajú sa aj v kabelke a robote juchuu) takže som mohla zaloviť do svojich zásob a vybrať si nejaký nový. A to potom nastupuje dilema! Vyberám ich totiž nielen podľa nálady, ale aj ročného obdobia. V zime potrebujem hutnejšie krémiky a zvyčajne s menej výraznými vôňami. V lete zase preferujem super voňavé a čo najmenej hutné. Ideálneho favorita nebolo treba dlho hľadať a stala sa ním Logona Granátové jablko+ Q10


Krém obsahuje výťažok z granátového jablka, ktorý je veľmi vzácny a známy svojimi silno regeneračnými účinkami. Olej z granátového jablka nájdete vo väčšine výrobkov pre staršiu pleť, pretože na nich pôsobí veľmi blahodárne.  
Aby ste si nemysleli, krém nevyniká len zložením ale aj skvelo hydratuje a vonia. Vonia sladučko - ovocne. Je to akoby smoothie z marhule a hrušky. Veľmi príjemná vôňa, ktorá poteší či už počas dňa alebo pred spaním. Krém hydratuje naozaj na 1* (ale iné som od Logony ani nečakala). Schne veľmi rýchlo a na rukách zanechá zamatovo hebký pocit. Čo sa ešte týka konzistencie - je taký stredne hutný. Nie je ani veľmi, ani málo - pre mňa ideálny na jar.


Tak mám zase na pol roka vystarané a teším sa, keď sa mi minú nejaké ďalšie aby som mala čo skúšať. Inak krémik zoženiete na http://bior.sk/ za cenu okolo 6€.

A čo vy? Koľko krémov máte naraz rozpoužívaných? Koľko trvá kým jeden miniete? Aký používate teraz?

13 komentárov:

  1. Tento krém vyzerá naozaj skvelo :) a súhlasím s tebou, že je to viac menej taká misia minúť nejaké krém na ruky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja som hádam ešte ani krém na ruky neminula :D
    www.vanesaswolrd.blogspot.com aj s giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Hop!!!...Ja nemám rozpoužívaný ani jeden!!! Hanbím sa... Hlavne, že mám v zásobe aspoň štyri :D Asi som na ne zabudla, či čo. Idem to hneď napraviť ;) :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja mám krém s červeným jazmínom a desím sa momentu, keď sa minie, vonia prenádherne! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Na tenhle se chystám už fakt dlouho a teď lituju, že jsem si ho ještě nekoupila :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Vypadá moc pěkně :) JÁ krémy na ruce nepouživám, nemusím moc tu parfemaci a suchou pokožkou na rukách netrpím :)

    ROSEMDIARY

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak to ti je potom dobre :) o starosť menej! Len niekedy je dobre používať krémiky aj preventívne, aby sa ruky nesušili a nevráskaveli skôr!

      Odstrániť
  7. Vypadá to velmi zajímavě :)

    Sleduj mne také na :
    www.lucieglam.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť