pondelok 8. februára 2016

Môj ,,prvý" Max Factor rúž


Viete čo je sila? Že rúžami Max Factor som obklopená odkedy evidujem kozmetiku a nikdy som ,,vlastný" nemala. Max Factor rúže sú najobľúbenejšie rúže mojej maminy a tým, že som ich asi vždy brala, že tie sú dobré, na nich nie je čo pokaziť som sa nedonútila aby som si nejaký kúpila sama. A k tomu mamina má toľko krásnych odtieňov, a toľkokrát jej hovorím, že jeeeeej ten je aký pekný,ale proste nič. U mňa doma ste donedávna nenašli žiaden.
Ale ľady sa prelomili a konečne mám doma svoj ,,prvý" Max Factor rúž! Výber bol fakt ťažký, pretože keď som si už nejaký mala vybrať tak taký aký mamina nemá doma ( aj keď neviem vlastne prečo som si určila toto kritérium, keďže spolu už nejaký ten rok ani nebývame..:)

Víťazom sa po dlhom lamentovaní stal Burnt Caramel 745. Kým sa dostanem k samotnému rúžu musím pochváliť krásne balenie Colour Elixir edície - veľmi sa mi páči ten zlatý obal! Pôsobí luxusne, drahšie a je hlavne veľmi byteľný takže sa sám neotvára v kabelke. Minulý mesiac sa mi takto zničil jeden rúž (vďaka ktorému som sa naučila z youtube reparovať rúže) a taká som bola nehnevaná, že kvalita zatvárania sa u mňa vyšplhala na popredné priečky.

Každopádne Burnt Caramel je podľa mňa prvá farba nad nude paletou hnedo/béžových. Je to tmavšia béžová alebo ak chcete svetlo hnedá. Taká akoby mocca. Nemyslím si, že táto farba pristane každému, tak treba trochu porozmýšľať či áno alebo nie. Ja som s ňou veľmi spokojná, zase som našla farbu, ktorú nemám!

Rúž je pomerne dosť mastný, tým pádom nevysušuje a veľmi ľahko sa nanáša. Na perách vydrží tak do dvoch hodín a potom si ho treba pretrieť. Našťastie neostáva v ryhách ani kútikoch, takže len šup šup ako balzam a ste vybavené.


Aj keď Max Factor považujem za takú konzervatívnejšiu značku majú naozaj úžasný sortiment farieb a ich rúže na http://www.parfemy-elnino.sk/ stoja menej ako 6€. Ak máte radi tmavšie farby odporúčam odtieň Mulberry, ten je fakt top!

A čo vy? Aká značka vám ešte chýba vo vašej zbierke? Ak vám sadne nejaká značka skúšate aj iné či ostávate pri tej jednej? Inšpirujete sa v mamininej kozmetickej taštičke?

12 komentárov:

  1. Jak tak přemýšlím, tak značek mám spousty, ale rtěnka od Max factor mi chybí, měla bych to napravit. :-) Odstín je moc pěkný, mě se nejvíce líbí odstíny do růžova, tak se možná po nějaké rtěnce od nich podívám. Mám raději tyto krémové, které rty nevysušují a nedělá mi problém si co 2 hodiny přetřít rty. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja skúšam všakovaké odtiene, tento bol trochu mimo moju komfortnú zónu ale som rada, že som zariskovala :)

      Odstrániť
  2. Pekná farba a na perách vyzerá dobre. :) Pristane ti. :)
    http://rebelliouslily.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Od MaxFactor nemám vlastně vůbec nic heh, ale lákají mě hlavně jejich makeupy :) Tato rtěnka vypadá ale dobře, líbí se mi odstín. -L

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Od téhle značky mám jen makeup, ale vzhledem k tomu, že makeup nenosím, moc ho nemůžu soudit. Ale rtěnka vypadá božsky :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. takže nenosíš ani ten čo máš? To je škoda! Lebo make-upy majú moc dobré!

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne