pondelok 15. februára 2016

Nech žijú drogérie!



Bude to možno znieť hnusne, ale vždy keď som v tzv. vlasovom limbu trochu poľavím vo svojej starostlivosti. Vlasové limbo je pre mňa obdobie, kedy viem, že o pár týždňov pôjdem ku kaderníčke a hovorím si, že aj tak mi vlasy skráti a aj tak sa mi o ne potom postará lepšie. Takže je to čas, kedy trochu poľavujem na vlasových zábaloch, žehlím ich každý druhý deň a akosi mi vadí menej keď sú suché. V tomto období výrobky na farbené vlasy zamieňam za výrobky pre poškodené vlasy - a tak sa mi na poličku dostali aj tieto od Nivei - Repair& Targeted care.


Ak ste túto edíciu ešte nevideli, nemusíte byť smutné je to novinka, ktorá prišla na trh len pred nedávnom. Výrobky sú určené pre poškodené vlasy, ktoré potrebujú ochrániť a ich najväčšou výhodou by malo byť, že obsahujú formulu, ktorá nájde tú ,,poškodenú" časť vlasu a zameria sa na ňu. U mňa by to nemal byť problém - stačí sa sústrediť na spodných 20 centimetrov :))

Šampón má klasickú šampónovú konzistenciu a oceňujem, že pení veľmi dobre a netreba ho vôbec veľa. Určite vás zaujíma vôňa - a tu poteším milovníčky čistých, šampónových vôní. Žiadna tutti frutti olympiáda sa nekoná, šampón si drží čistú Niveácku tradíciu.


Čo ma zaujalo viac ako šampón je samotný kondicionér. Povedala by som, že hustotou môže kľudne konkurovať aj maskám na vlasy. Je naozaj veľmi príjemne hustý a vlasom dodáva pocit masky. Vôňa je taká istá ako pri šampóne, akurát tu mi možno trochu viac preráža tá ,,niveáčtina". Ja ju zbožňujem, takže za mňa palec hore.
Poďme ešte trochu k tým funkciám, pretože kondicionér určite patrí k drogériovej topke. Vlasy sú po jeho použití krásne hebké a hlavne ROZČESATEĽNÉ! Okrem toho, že ja k svojim vlasom pristupujem ako keby boli v limbe, nemyslite si - oni mi to radi vrátia. V poslednej dobe mám ráno potrebu vstávať skôr aby som tie liány mohla rozčesať. A s týmto kondicionérom som prvé dva dni na tom úplne dobre! Vlasy sú lesklé, hebké a naozaj idú rozčesať. 
A nezabudnite na to najlepšie - je to kondicionér - takže nanesiete, vmasírujete a umývate! Žiadne 10 minútové čakačky nie sú potrebné!


Asi prvýkrát som rada, že ma toto moje limbo priviedlo k tejto super Nivea dvojici. Ich výrobky na vlasy mám síce rada dlhodobo, ale tieto fakt predčili očakávania.

A čo vy? Aj vy sa k svojim vlasom správate menej šetrne keď viete, že čas kaderníčky sa blíži? Ako často chodíte ku kaderníčke? Mali ste niekedy v poslednej dobe nejaký Nivea produkt na vlasy?

7 komentárov:

  1. Ja mam presne ten isty a je naozaj velmi dobry - ani by som necakala ako :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ja sa o moju korunu krásy musím starať stále, lebo chodím ku kaderníčke dva, max trikrát do roka :D rastú mi totiž hrozne pomaličky a je mi ľúto ich ešte aj strihať :D ale potom tak pred strihaním aj vyzerajú :( a ak máš v ba nejakú dobrú kaderníčku, ktorá nezruinuje moju študentskú peňaženku, môžeš poradiť ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne našťastie (klop klop klop) rastú strašne rýchlo, preto mi ani pár týždňov nejakého záškodníctva až tak nevadí, lebo keď sa ostrihajú ochvíľu sú späť :) V BA mám super kaderníčku, ale bohužiaľ extrémne ruinujúcu peňaženku (aj pracujúcich :/ Ak by si však chcela kvalitnú babu napíš mi email posuniem kontakt :)

      Odstrániť
  3. Naštěstí vlasy poškozené, takže se o tohle tak starat nemusím, ale věřím, že produkty jsou fajn :) -L

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne