utorok 16. februára 2016

Prvé video cez víkend :) Pýtajte sa, čo vás zaujíma!


V novoročnom príspevku som vám spomínala, že tento rok plánujem veľa zmien, ktoré by vás mohli potešiť. Tá najväčšia asi bude, že od februára sa budeme stretávať nielen na mojom blogu ale aj na youtube :) Po takmer ôsmich rokoch blogovania som sa rozhodla rozšíriť môj ,,záber" a verím, že sa vám môj ,,rozšírený" kanál bude páčiť :) 

Prvé video, bude také zoznamovacie :) a preto mi napadlo otvoriť vám priestor na to, aby ste sa ma opýtali čokoľvek vás napadne :) Stretávame sa tu nejaký ten piatok, tak ak je hocičo, čo by vás zaujalo dajte vedieť a ak to bude únosné na video ja rada odpoviem :)

Ešte bonus na záver - najlepšia otázka získa tento kozmetický balíček (otázky môžete klásť do piatku a víťaza zverejním na FB):

Otázky mi napíšte do komentárov, na email biancaprincipesssa@gmail.com alebo na facebook: tu či instagram:tu :) 

Tak pýtajte sa, píšte, komentujte :) Teším sa a som zvedavá :)

12 komentárov:

  1. super! teším sa :)) určite si ťa potom pridám na odber :)) inak na mojom blogu práve prebieha giveaway o kabelku Michael Kors, ak by si mala záujem môžeš sa zúčastniť :)

    Dominika Makarová fashion blog

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja by som chcela vediet co ta priviedlo k blogovaniu? preco blogujes? ci si to uz aspon raz olutovala ze si s blogovanim zacala? sleduju ta aj rodina kamarati a vedia o tvojom blogovania co na to hovoria? ake su tvoje najvacsie must have z dekorativnej a vlasovej kozmetiky bez ktorych sa nezaobides? ako sa zmenil tvoj zivot po manzelstve vidis nejaku zmenu pred a po? ako si sa zoznamila s tvojim terajsim manzelom? co sa pracovne venujes v akej oblasti pracujes? a ako vyzera taky tvoj den blogerky ked mas volno popripade cez vikend? nerozmyslala si niekedy ze zacnes pridavat svoje vlastne makeup tutorialy? (boli by sme vsetci zvedavi a radi samozrejme)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ahoj, paci sa mi tvoj blog (hlavne jeho nazov :) ) a uz som tam aj nejaku inspiraciu nasla. :) Moja otazka znie ako si prisla k nazvu blogu a ci ho planujes v buducnosti rozsirit o dalsir zenske temy. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Vela blogeriek sa vyslovilo ze blogovanie je pre nich poslanim. Kedze kazde poslanie by malo mat zmysel a plnit nejaky ucel, moja otazka znie: v com vidis poslanie svojej prace a svojich clankov na blogu? Snivas o spolupraci s nejakou firmou, ktora by ta mohla v blogovani posunut vpred?

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Hodně štěstí a hlavně pevné nervy,taky plánuji začít s YT,ale musím si nejdřív sehnat veškerou techniku :) Má otázka je, co tě dovedlo k blogování a co byly tvé první články? :)

    ROSEMDIARY

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Mna by zaujimalo preco si sa az po tolkych rokoch odhodlala ist na youtube - na co si cakala doteraz?

    OdpovedaťOdstrániť
  7. bola by si ochotná sa ostrihať po plecia a darovať vlásky na dobrú vec ( výroba parochní pre onkologických pacientov) alebo sa dlhých vlasov nevzdáš? :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Preco si pomenovala svoj blog biancaprincipessa a este jedna otazka ako sa udrziavas vo forme sportujes alebo zdravo stravujes?

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Sper, těším se :) Moje otázka zní: Na co by padla tvoje volba, kdyby sis měla vybrat mezi dárkovým košem plným nejlepší kosmetiky a dovolenou v Karibiku? :) -L

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Tvoj blog sledujem už dlhšiu dobu a žasnem, koľko kozmetiky dokážeš minúť. Fakt to všetko využiješ? Kozmetické výrobky majú odporúčaný dátum spotreby okolo 1- 2 roky, a keď máš rozpoužívaných viacej produktov toho istého druhu (napr. 5 makeupov či šampónov), nie je možné, aby si to dokázala dovtedy minúť. Len by ma tak zaujímalo, či sa ti nestáva, že musíš vyhadzovať produkty po dátume spotreby. A okrem toho, neprekáža ti, že kydáš na seba také množstvá "chémie"?

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Ahoj, pochopila som, ze blogovanie je len tvoj konicek a okrem toho mas normalnu robotu. Vedela by si si predstavit, ze by si robila len toto?

    OdpovedaťOdstrániť
  12. super, budem sa tešiť na tvoje videa!! Ja sa chcem opýtať, či sa dá blogovaním u nás živiť alebo len si privyrobiť popri zamestnaní?
    Aké plánuješ robiť videá, budú to typické beauty videá alebo aj niečo iné? A ako často ich budeš pridávať?

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne