sobota 27. februára 2016

Sobotná Eufória


Po dlhej doba druhý parfém, ktorý sa na mojej poličke objavil opakovane. Pred dvoma mesiacmi to bola Chloé a dnes je tu zase moja obľúbená Euphoria od Calvina Kleina.  Pre niekoho storočná a už dávno zabudnutá vôňa, pre mňa jedna z klasík, ktorá sa mi hádam nikdy neprestane páčiť. Je krásna, netradičná a naozaj vo vás vzbudzuje eufóriu. 


 Tento týždeň sa nesie v znamení granátového jablka, pretože to je v prípade Euphorie jednou z jeho hlavných súčastí. V popisoch na internete by ste našli, že ide o exotickú vôňu a viete, čo? Ja s tým úplne súhlasím! Ja netradičná - svieža ale sladká, dlhotrvajúca ale nie ťažká, ovocná ale nie presladená a kvetinová ale nie prvoplánová. 
Je to proste jeden z tých parfémov, ktoré sa výrobcovi podarili a vy by ste ich mali určite poznať. Aby som vám priblížila lepšie samotnú vôňu v zložení nájdete okrem granátového jablka aj tomel (kaki), lotos, orchideu, smotanové tóny, pižmo, mahagón, jantár a nakoniec fialku. 



Samotný flakón je už len taká čerešnička na torte! Netradičný ako samotná vôňa a stavím sa, že na vašej poličke s voňavkami určite zažiari. Ak neviete dôjsť na to, čo vám pripomína - mal by to byť kvet orchidey v rozkvete.

Pre mňa je to jedna z najkrajších vôní, ktorá sa dá hlavne používať celoročne. Či už je leto alebo treskúca zima Euphoria vám zlepší náladu svojou nevtieravou a  sladkastou vôňou.

Ozaj malá radosť na záver :) zajtra sa vidíme v ďalšom videu! Tentokrát to bude tutoriál :)

A čo vy? Aký parfém momentálne používate? Vraciate sa k tým istým, či skúšate rôzne?




8 komentárov:

  1. Je to nádherná vôňa a keď miniem tie čo mám asi si ju kúpim znovu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Flakonek je krásný, k vůni jsem asi ještě nikdy nečuchala :)

    Ili Libertad

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Takhle voní moje máma :) už roky :)

    Sleduj mne také na :
    www.lucieglam.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja som o nej počula len samé chvály, ale teraz by som ju nevymíňala mám načaté dve voňavky z Avonu :-D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Táto základná Euphoria je skvelá, ale mne ešte o chlp viac vonia verzia Endless :)

    OdpovedaťOdstrániť