štvrtok 17. marca 2016

Avon pochopil význam slova matné rúže



Verím, že kto sleduje môj blog vie, že Avon rúže u mňa vyhrávajú na plnej čiare. Veď prečo nie? Majú neskutočný výber farieb, kopec druhov na výber, sú lacné a majú skvelú výdrž a hydratáciu. Za mňa spĺňajú všetko, čo od rúžov očakávam a preto po nich vždy prirodzene siaham ako prvých. Vo veľa časopisoch sa teraz dočítate, že hitom sezóny sú a budú matné rúže, tak som si pre vás pripravila matnú trojicu od Avonu, ktorá stojí za to. 


Matné rúže v katalógu nájdete pod menom Avon True Colour Perfectly Matte Lipstick. Od klasických rúžov ich odlišuje aj ich balenie, ktoré Avon zahalil do matného obalu. Veľmi pekný detail a šikovný ak obzvlášť ráno šmátrate medzi rúžami a neviete nájsť ten správny. Inak to matné balenie je celkovo podľa mňa krajšie, ako klasické lesklé, vyzerá tak inak, šmrncovnejšie.


Ja som dostala na testovanie tri farby a našťastie mi super sadli všetky - nude béžová Pure Pink, dokonalá matná červená Red Supreme a krásna ružová Ideal Lilac.



Ja som pomerne častou nositeľkou červených rúžov, takže bolo jasné, že ma červená proste chytí najviac za srdce. A keď je ešte matná je to ešte viac wow! Aj napriek tomu, že som doma mala rúže, ktoré sa volali ,,matné"som až pri týchto troch pochopila, čo sú to matné rúže. Matná červená vyzerá sofistikovanejšie, nie tak drzo, skôr elegantne a šmrncovne. Swatche nizšie :)


Ideal Lilac je pre mňa úplná farba jari! Krásna ružová, ktorá dodá perám krásnu farbu a make-upu peknú jarnú sviežosť. Nedá mi nenadchýňať sa nad tou matnou, ale je to proste zmena a líčenie podľa mňa vyzerá úplne inak. Je také prirodzenejšie, mladšie, ľahšie, no mne sa proste veľmi páči. 


Poslednú som odfotila Pure Pink, ale pravda je taká, že ju nosím najčastejšie. Mohli ste ju vidieť aj na mojom Instagrame (tu:klik). Nemyslím si, že je to úplne ružová farba, ja by som ju skôr nazvala Peach Nude, ale verím, že v Avone mali svoj dôvod. Tak či onak krásna broskyňovo nude farba ideálna na každý deň. Rúž krásne vynikne k tmavému smokedy eyes líčeniu (skúšala som minulý týždeň v divadle).



Rúže majú úžasnú pigmentáciu (pri Avone žiadna novinka) a na perách vydržia cca dve hodinky. Tak ako všetky matné rúže trošku vysušujú, takže si večer pery pretrite balzamom na pery. Cez deň však držia krásne, nezaliezajú do rýh ani kútikov, miznú potichu ako ja z hodiny španielčiny, keď sa niekam ponáhľam. 

Ak teda chcete fakt matný rúž, hľadajte si v okolí Avon lady a vyberajte. Je z čoho a výsledok preplní vaše očakávania. Rozmýšľam, že na ten Pure Pink natočím to moje líčenie, čo som mala v divadle. Čo poviete?

A čo vy a matné rúže? Lákajú vás? Máte nejaký? Je taký, ako ste si predstavovali? Od akej značky? Chceli by ste tutoriál na líčenie s niektorým z nich? S ktorým?

18 komentárov:

  1. Nejvíc se mi líbí ta rudá, takto matná vypadá vážně hezky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. rtěnky mají moc pěkné odstíny.

    http://somethingbykatep.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Okrem červenej mám presne tie dva odtiene. Tie ruže sú úžasné a naozaj matné! :)

    Vladies

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tyyjo, taková pochvalná recenze! Už název článku mě rozesmál a "mizí pomalu jaká já z hodiny španělštiny" mě dodělalo :D Zajímaly by mě, jak vypadají na rtech a líčení s nimi určitě taky! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jeeej si ma moc potešila komentárom :) fakt úplnú radosť som mala :)som rada, že niekto chápe moje vtípky :)

      Odstrániť
  5. Každou jednou prečítanou recenziou na tieto rúže, som bližšie k obrovskej avon objednávke! Tie odtiene vyzerajú všetky výborne :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som každý jedným použitím (aj dnes) bližšie k objednávke ďalších :)

      Odstrániť
  6. Super článek!! Koupila jsem si dvě a jak s nimi spokojená. Všechno co je matné, musím zkusit. Ale tyhle rtěnky jsou rozhodně hit!

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Rúže vyzerajú super :) Škoda, že si nepridala fotky ako vyzerajú na tebe :) To by ma zaujímalo tiež :))
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Vypadají krásně, skvělé fotky:)
    mně se nejvíce líbí ta nude:)
    http://praguestyle1.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne