štvrtok 24. marca 2016

Beauty wishlist



Povedala som si, že keďže zajtra už idú sviatky odľahčime dnešok niečím príjemný! Ja som sa nachvíľu zavrela do mojej kozmetickej bubliny a prinášam vám môj momentálny kozmetický wishlist. Nemôžu v ňom chýbať ani parfémy, ani dobrá kozmetika, tak sa na neho mrknite, či vás zaujme a či máme niečo spoločné.




Veľmi by som chcela konečne vyskúšať nejaký super luxusný make-up a Chanel Vitalumiére mi príde ako ten najlepší s ktorým začínať. Je síce pravda, že sú na neho rozporuplné recenzie, ale ani to ma neodrádza a verím, že sa konečne odhodlám do investície. Škoda, že ako sa dajú objednať odstreky parfémov, že sa nedajú objednať aj odliatky make-upov, aby mal človek možnosť vyskúšať kým reálne investuje.


Už dlho mi srdce nepišťalo po nejakom rúži a teraz to prišlo. A vo veľkom! Videli ste Nars Jungle Red? Ak áno, tak neverím, že ste sa do neho nezamilovali! A ak nie, tak sa na neho pozrite a ochkajte so mnou :) 



Mary Kay je značka, ktorá ma nejak úplne obchádza. Myslím, že som od nich mala niekedy nejaké vzorky ale už si nepamätám aké a ani, či boli dobré. Priznám sa, že v mojom okolí všetky užívateľky Mary Kay túto značku zbožňujú, takže neviem identifikovať, že čo je tá moja bariéra. Každopádne, výrobok, ktorý ma asi najviac láka je ich Transparentný púder. Mal by držať krásne celý deň, neupchávať póry a pekne fixovať make-up. 


Dlhodobo sú Loreal moje obľúbené riasenky. Majú vcelku priaznivú cenu, riasy robia krásne a nedrolia sa. Dávnejšia vyšla z mojej obľúbenej Volume Milione lashes verzia Feline, ktorá viac riasy natáča. To znie naozaj dobre a preto je tu! 


Posledná vec na mohom wishliste, ktorá ho pekne zavŕši je parfém (čakali ste iné?) Tento som už raz vo wishliste mala, a potom som na neho zabudla a zrazu je tu! Dôvod je jednoduchý po roku som ho cítila na  mojej kamoške a bola to láska na druhý ňuch! Krásna výrazná vôňa, ktorá drží a drží :) Och, už by som ju chcela :)

A čo vy? Po čom vaše srdce túži? Aký máte wishlist?

25 komentárov:

  1. I já bych si našla své favoritky v Nars rtěnkách.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ahoj.. ak chceš vyskúšať chanel makeup tak vo fannku alebo marionnaude ti určite odleju z testeru..stačí si priniesť malú uzatvaraciu misticku na vzorky a ochotne ti odleju...aspoň teda ja som s tym nikdy nemala problém... takto sa mi podarilo odskúšať veľa luxusných makeupov a chvalabohu ze som najskor vyskúšala vzorku... mnohé z nich nestáli za nič. Z chanelu mam iba korektor a riasenku, oba produkty sú uzasne

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ahoj.. ak chceš vyskúšať chanel makeup tak vo fannku alebo marionnaude ti určite odleju z testeru..stačí si priniesť malú uzatvaraciu misticku na vzorky a ochotne ti odleju...aspoň teda ja som s tym nikdy nemala problém... takto sa mi podarilo odskúšať veľa luxusných makeupov a chvalabohu ze som najskor vyskúšala vzorku... mnohé z nich nestáli za nič. Z chanelu mam iba korektor a riasenku, oba produkty sú uzasne

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Hej? To by som veru vyskúšala tak snad naberiem odvahu a pôjdem si vypýtať :) dakujem za tip milo prekvapil :)

      Odstrániť
  4. Ja dlhodobo používam chanel perfection lumiere a som nadmieru spokojná :) vždy keď potrebujem lepšiu výdrž siaham po tomto, za tú cenu sa naozaj oplatil :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Já patřím mezi ty, co spíš sní o paletkách MUR atd... :) takže společné nemáme, ale z tvého wishlistu se mi moc líbí rtěnka.

    Somethingbykatep

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ten rúž je krásny :)
    www.leekralova.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Zrovna jsem si říkala, že nová řasenka by se mi hodila! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Zrovna hledám drogerkovou řasenku, která mi vydrží na očích minimálně 7 hodin a nebude mi padat do oběda, takže tvoje doporučení L'Oreal mě zaujalo...ještě si musím rpojít víc recenzí, na tyhle nové kousky jsem vždycky opatrná, ale...zní to dobře! :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Inak dnes som na ňu na nejakom blogu videla recenziu a baba bola spokojná :)

      Odstrániť
  9. Po červenom rúžiku túžim aj ja:) Mám doma síce 3, ale každý má nejakú tú chybičku a myslím, že práve pri červenej farbe sa oplatí investovať. Od Mary Kay mám matný make-up a štetec a som s nimi veľmi spokojná:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Červených nie je nikdy dosť :) a dakujem za tip na Mary Kay výrobky :)

      Odstrániť
  10. Nars rúž má krásny odtieň, riasenku L´oreal Féline som si nedávno kúpila :) tvoj wishlist vyzerá super, nedávno som ťa začala sledovať aj na youtube :)
    pozývam ťa na môj vynovený blog, kde práve prebieha súťaž so značkou Benefit!
    http://beautydonuts.blogspot.sk/2016/03/beauty-novinky-vichy-sally-hansen.html

    OdpovedaťOdstrániť
  11. great wishlist!
    fefaliciousss.altervista.org

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Volune million lashes su urcite ti naj ;))
    www.laviealexandras.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Mary Kay jsem taky nezkoušela, ale transparentní pudr bych si moc ráda pořídila a tenhle vypadá fakt dobře! :) -L

    OdpovedaťOdstrániť
  14. púdrik mám a je jednoducho skvelý, môžem len odporučiť. ja som po ňom siahla, lebo moja pleť je veľmi bledá a žiadny odtieň púdru mi nesedel no a tento krásne splynie, zmatní a naozaj neupcháva

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne